Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Alperne

 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Bourg-Saint-Maurice Bourg-Saint-MauriceBourg-Saint-Maurice Innichen InnichenInnichen Laax LaaxLaax Säntis SäntisSäntis Grimsel-Hospiz Grimsel-HospizGrimsel-Hospiz Zugspitze ZugspitzeZugspitze Rudolfshütte RudolfshütteRudolfshütte Feuerkogel FeuerkogelFeuerkogel Kredarica KredaricaKredarica Passo Rolle Passo RollePasso Rolle St. Moritz St. MoritzSt. Moritz Zermatt ZermattZermatt © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Rome Tidszone: Europe/Rome

Skyer

Skyer Danmark

Temperatur

Temperatur Danmark

Vejret i Bourg-Saint-Maurice, 21.02.2019

Onsdag er himlen praktisk talt skyfri hele dagen. Morgenens temperaturer ligger på ca. -7 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 12 grader. Om natten -5°C. Svagt blæsende vind fra nordvest.

Vejret i Dobbiaco/Toblach, 21.02.2019

Onsdag kan vi regne med overvejende lyst vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -8 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 7 grader. Om natten -6°C. Svag vind fra sydøst.

Vejret i Feuerkogel, 21.02.2019

Onsdag formiddag er der stadig overskyet med lette snebyger. Fra midt på dagen bliver vejret gennemgående meget overskyet, men overvejende tørt vejr. Om natten får vi overskyet vejr med stedvis sne. Morgenens temperaturer ligger på ca. -2 grader og stiger op til frysepunktet i løbet af dagen. Om natten -2°C. En vind fra nordvest, svag til moderat, med kulingagtige vindstød.

Vejret i Grimsel-Hospiz, 21.02.2019

Onsdag kan vi regne med overvejende lyst vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -3 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 1 grader. Om natten -2°C. Der blæser en svag vind fra sydvest.

Vejret i Kredarica, 21.02.2019

Onsdag bliver det solrigt om dagen. Om natten bliver der tale om overskyet vejr med stedvis sne. Morgenens temperaturer ligger på ca. -5 grader. I løbet af dagen kommer vi op må maks. -3 grader. Om natten -6°C. En svag vind med kraftige vindstød fra nordvest.

Vejret i Passo Rolle, 21.02.2019

Onsdag kan vi regne med lyst eller solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -6 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 2 grader. Om natten -4°C. Svagt blæsende vind fra nordøst.

Vejret i Rudolfshütte, 21.02.2019

Onsdag formiddag er det stadig skiftende skydække,men mest tørt. Fra midt på dagen bliver vejret kun let skyet, men for det meste solrigt. Om natten får vi overvejende stærkt overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -5 grader. I løbet af dagen kommer vi op må maks. -2 grader. Om natten -5°C. Der blæser en svag vind fra nord.

Vejret i , 21.02.2019

Onsdag kan vi regne med overvejende lyst vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -13 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 3 grader. Om natten -11°C. Der blæser en svag vind fra syd.

Vejret i Säntis, 21.02.2019

Efter morgenens dels tæt, dels let overskyet vejr bliver det allerede om formiddagen overskyet, men for det meste tørt. Om middagen får vi mere eller mindre tæt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -5 grader. I løbet af dagen kommer vi op må maks. -4 grader. Om natten -5°C. En svag til moderat vind blæser med kraftige vindstød fra vest.

Vejret i Zermatt, 21.02.2019

Onsdag er himlen praktisk talt skyfri hele dagen. Morgenens temperaturer ligger på ca. -11 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 5 grader. Om natten -8°C. Der blæser en svag vind fra sydvest.

Vejret i Zugspitze, 21.02.2019

Tidligt på morgenen er det stadigt overskyet, men for det meste tørt. Allerede om formiddagen bliver det kun let skyet, men for det meste solrigt. Morgenens temperaturer ligger på ca. -9 grader. I løbet af dagen kommer vi op må maks. -7 grader. Om natten -8°C. Vinden blæser moderat til frisk, med kulingagtige vindstød fra vest, om aftenen kommer vinden fra nord.