Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Alperne

 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Bourg-Saint-Maurice Bourg-Saint-MauriceBourg-Saint-Maurice Innichen InnichenInnichen Laax LaaxLaax Säntis SäntisSäntis Grimsel-Hospiz Grimsel-HospizGrimsel-Hospiz Zugspitze ZugspitzeZugspitze Rudolfshütte RudolfshütteRudolfshütte Feuerkogel FeuerkogelFeuerkogel Kredarica KredaricaKredarica Passo Rolle Passo RollePasso Rolle St. Moritz St. MoritzSt. Moritz Zermatt ZermattZermatt © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Rome Tidszone: Europe/Rome

Temperatur

Temperatur Danmark

Skyer

Skyer Danmark

Vejret i Bourg-Saint-Maurice, 24.06.2018

Efter morgenens overvejende solrigt vejr bliver det af og til skiftevist lyst og overskyet vejr. Om natten får vi kun lidt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 21 grader. Om natten 9°C. Der blæser en svag vind fra syd.

Vejret i Dobbiaco/Toblach, 24.06.2018

Efter morgenens overvejende lyst vejr bliver vejret overvejende temmelig overskyet, men mest tørt. Om natten kommer med skiftevist overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 6 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 6°C. Der blæser en svag vind fra vest.

Vejret i Feuerkogel, 24.06.2018

Om morgenen bliver det overskyet med let regn. Men allerede om formiddagen er der optræk til meget overskyet, men mest tørt vejr. Om aftenen får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 3 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 8 grader. Om natten 4°C. En vind fra nordvest, svag til moderat, med stormagtige vindstød.

Vejret i Grimsel-Hospiz, 24.06.2018

Søndag er det om dagen overvejende temmelig overskyet, men mest tørt. Om aftenen bliver det skiftevist overskyet vejr med enkelte regnbyger. Sent om aftenen får vi tæt overskyet, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 4 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 7 grader. Om natten 3°C. Der blæser en svag vind nordlig.

Vejret i Kredarica, 24.06.2018

Søndag er der perioder med ustadigt og overskyet, men tørt de fleste steder. Om eftermiddagen får vi overskyet vejr med let sne og regn. Om aftenen er der tale om overskyet vejr med let sne. Morgenens temperaturer ligger på ca. -1 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 3 grader. Om natten -2°C. svag til moderat vind, med kraftige vindstød fra nordvest.

Vejret i Passo Rolle, 24.06.2018

Om formiddagen er der først tale om overvejende klart. Over middag bliver der tale om skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 3 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 9 grader. Om natten 3°C. Svagt blæsende vind fra nord.

Vejret i Rudolfshütte, 24.06.2018

Om morgenen bliver det overskyet med lette snebyger. Men allerede om formiddagen er der optræk til udpræget tætte skyer, men overvejende tørt vejr. Om middagen får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger omkring frysepunktet og når om eftermiddagen op til omkring 4 grader. Om natten 0°C. Der blæser en svag vind fra nord.

Vejret i , 24.06.2018

Søndag er det om dagen mere eller mindre overskyet. Om aftenen bliver det skiftevist overskyet vejr med enkelte regnbyger. Sent om aftenen får vi mere eller mindre tæt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 3°C. Der blæser en svag vind fra nord.

Vejret i Säntis, 24.06.2018

Søndag venter der overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger omkring frysepunktet og når om eftermiddagen op til omkring 2 grader. Om natten 0°C. Der blæser en svag vind fra vest.

Vejret i Zermatt, 24.06.2018

Søndag er der perioder med mest solrigt, af og til med let skydække. Om eftermiddagen bliver det skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Om natten får vi kun lidt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 5 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 14 grader. Om natten 5°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i Zugspitze, 24.06.2018

Søndag er der perioder med meget overskyet, men mest tørt. Eftermiddagen bliver overskyet med stedvise snebyger. Om natten får vi udpræget tåget vejr med risiko for glat rimfrost. Morgenens temperaturer ligger på ca. -4 grader. I løbet af dagen kommer vi op må maks. -1 grader. Om natten -4°C. En fra nord vind blæser først moderatt, om eftermiddagen svagt.