Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Alperne

 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Bourg-Saint-Maurice Bourg-Saint-MauriceBourg-Saint-Maurice Innichen InnichenInnichen Laax LaaxLaax Säntis SäntisSäntis Grimsel-Hospiz Grimsel-HospizGrimsel-Hospiz Zugspitze ZugspitzeZugspitze Rudolfshütte RudolfshütteRudolfshütte Feuerkogel FeuerkogelFeuerkogel Kredarica KredaricaKredarica Passo Rolle Passo RollePasso Rolle St. Moritz St. MoritzSt. Moritz Zermatt ZermattZermatt © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Rome Tidszone: Europe/Rome

Flyvevejret

Flyvevejret Danmark

Lufttryk

Lufttryk Danmark

Vejret i Bourg-Saint-Maurice, 25.09.2019

Onsdag er der perioder med overskyet med let regn. Om eftermiddagen begynder skiftevist lyst og skyet vejr. Sent om aftenen får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 9°C. Svag vind fra vest.

Vejret i Dobbiaco/Toblach, 25.09.2019

Onsdag er der noget overskyet hele dagen. Sidst på aftenen er der tale om let skiftende vejr med enkelte regnbyger. Om natten venter der os lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 7 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 6°C. Svagt blæsende vind fra øst.

Vejret i Feuerkogel, 25.09.2019

Onsdag er det om dagen overskyet med let regn. Om aftenen bliver det skiftende vejr med enkelte regnbyger. Om natten får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 7 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 9 grader. Om natten 5°C. En svag til moderat vind blæser med kulingagtige vindstød fra nordvest.

Vejret i Grimsel-Hospiz, 25.09.2019

Om morgenen bliver det gennemgående overskyet, men for det meste tørt. Allerede om formiddagen hersker der overskyet vejr med let regn. Om middagen får vi overvejende gråt, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 5 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten 4°C. Der blæser en svag vind fra nord.

Vejret i Kredarica, 25.09.2019

Onsdag formiddag er der stadig tale om overvejende temmelig overskyet, men mest tørt. Fra midt på dagen bliver vejret let skiftende vejr med enkelte regnbyger. Om natten får vi overskyet vejr med stedvis sne. Morgenens temperaturer ligger på ca. 3 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 5 grader. Om natten 1°C. Svagt blæsende vind fra vest.

Vejret i Passo Rolle, 25.09.2019

Onsdag er der perioder med overvejende temmelig overskyet, men mest tørt. Om eftermiddagen begynder skiftende overskyet vejr med enkelte regnbyger. Sent om aftenen får vi lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 6 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 8 grader. Om natten 5°C. Svagt blæsende vind fra øst.

Vejret i Rudolfshütte, 25.09.2019

Onsdag er det for det meste meget overskyet og regnfuldt. Om aftenen venter der os ustadigt vejr med enkelte snebyger. Om natten bliver det skiftende vejr med enkelte regn- eller snebyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 4 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 5 grader. Om natten 1°C. Svag vind fra syd.

Vejret i , 25.09.2019

Onsdag er det om dagen tildels lidt skyet, dels solrigt. Om aftenen bliver det let skiftende vejr med enkelte regnbyger. Sent om aftenen får vi skiftevist overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 3 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 12 grader. Om natten 2°C. Svag vind fra syd.

Vejret i Säntis, 25.09.2019

Onsdag får vi overskyet vejr med let sne. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 1 grader. Om natten 0°C. En moderat til frisk vind blæser med stormagtige vindstød fra vest.

Vejret i Zermatt, 25.09.2019

Onsdag er der perioder med temmelig gråt, men mest tørt. Om eftermiddagen bliver det mere eller mindre tæt overskyet vejr. Om natten får vi tæt overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 6 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 11 grader. Om natten 5°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i Zugspitze, 25.09.2019

Onsdag formiddag er det stadig overskyet med lette snebyger. Fra midt på dagen bliver vejret skiftevist overskyet med enkelte snebyger. Om natten får vi overskyet vejr med stedvis sne. Morgenens temperaturer ligger på ca. -1 grader og stiger op til frysepunktet i løbet af dagen. Om natten -3°C. En moderat til frisk vind blæser med stormagtige vindstød fra vest.