Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Alperne

 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Bourg-Saint-Maurice Bourg-Saint-MauriceBourg-Saint-Maurice Innichen InnichenInnichen Laax LaaxLaax Säntis SäntisSäntis Grimsel-Hospiz Grimsel-HospizGrimsel-Hospiz Zugspitze ZugspitzeZugspitze Rudolfshütte RudolfshütteRudolfshütte Feuerkogel FeuerkogelFeuerkogel Kredarica KredaricaKredarica Passo Rolle Passo RollePasso Rolle St. Moritz St. MoritzSt. Moritz Zermatt ZermattZermatt © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Rome Tidszone: Europe/Rome

Temperatur

Temperatur Danmark

Radar

Radar Danmark Radar DanmarkRadar Danmark

Vejret i Bourg-Saint-Maurice, 22.09.2018

Tidligt på morgenen er det stadigt skiftevist klart og overskyet. Allerede om formiddagen bliver det for det meste solrigt. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 21 grader. Om natten 11°C. Svag vind fra syd.

Vejret i Dobbiaco/Toblach, 22.09.2018

Lørdag bliver det mest overskyet, men mest tørt i et stykke tid. Om aftenen bliver der tale om skiftevist overskyet, periodevist også stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 12 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 8°C. Svag vind fra øst.

Vejret i Feuerkogel, 22.09.2018

Lørdag formiddag er der stadig tale om overskyet med let regn. Fra midt på dagen bliver vejret delvist solrigt vejr. Om natten får vi skyet, men næsten overalt tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 3 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten 5°C. En vind fra nordvest, svag til moderat, med kulingagtige vindstød.

Vejret i Grimsel-Hospiz, 22.09.2018

Lørdag er det om dagen mest overskyet, men mest tørt. Om aftenen bliver det overskyet vejr med opklaring indimellem. Om natten får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 3 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 7 grader. Om natten 7°C. En svag vind blæser fra nord.

Vejret i Kredarica, 22.09.2018

Lørdag er der meget overskyet og regnfuldt hele dagen. Sidst på aftenen er der tale om overskyet, men mest tørt vejr. Om natten venter der os overskyet vejr med let sne og regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 5 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten 3°C. Vinden blæser svag til moderat, med kulingagtige vindstød fra øst, om natten fra vest.

Vejret i Passo Rolle, 22.09.2018

Om morgenen bliver det gennemgående overskyet, men for det meste tørt. Allerede om formiddagen skifter det til ustadigt med mere eller mindre tæt skydække. Om aftenen kommer med gennemgående lavthængende skyer, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 7°C. Svag vind fra sydøst.

Vejret i Rudolfshütte, 22.09.2018

Efter morgenens meget overskyet vejr med sne bliver det af og til overskyet vejr med lejlighedsvis regn eller slud. Om middagen får vi overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 5 grader. Om natten 3°C. Svagt blæsende vind fra nord.

Vejret i , 22.09.2018

Lørdag formiddag er det stadig skiftevist klart og overskyet. Fra midt på dagen bliver vejret for det meste solrigt. Om natten får vi dels tæt dels lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 6 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 15 grader. Om natten 6°C. Svagt blæsende vind fra syd.

Vejret i Säntis, 22.09.2018

Lørdag er der gennemgående overskyet, men for det meste tørt hele dagen. Sidst på aftenen er der tale om overskyet vejr med let sne og regn. Om natten venter der os overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. -1 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 3 grader. Om natten 3°C. En frisk til kraftig vind blæser med stormagtige vindstød fra vest.

Vejret i Zermatt, 22.09.2018

Lørdag er der dømt for det meste solrigt. Om aftenen skifter vejret til skiftevist overskyet, delvist også stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 6 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 9°C. Der blæser en svag vind fra nordøst.

Vejret i Zugspitze, 22.09.2018

Om morgenen bliver det mest overskyet, men mest tørt. Allerede om formiddagen skifter det til overskyet med stedvise snebyger. Om middagen kommer med dels tæt, dels let overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -4 grader og stiger op til frysepunktet i løbet af dagen. Om natten -1°C. frisk til kraftig vind, med stormagtige vindstød fra vest.