Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Middelhavet

 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Valletta VallettaValletta Barcelona BarcelonaBarcelona Málaga MálagaMálaga Palma PalmaPalma Iraklio IraklioIraklio Kérkyra KérkyraKérkyra Split SplitSplit Genova GenovaGenova Olbia OlbiaOlbia Alexandria AlexandriaAlexandria Tripoli TripoliTripoli Tunis TunisTunis © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Rome Tidszone: Europe/Rome

Temperatur

Temperatur Danmark

Nedbør

Nedbør Danmark

Vejret i Alexandria/Nouzha, 14.12.2018

Fredag kan vi regne med for det meste solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 21 grader. Om natten 13°C. Svagt blæsende vind fra nord.

Vejret i , 14.12.2018

Fredag er der dømt noget overskyet. Om aftenen skifter vejret til delvist klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 14 grader. Om natten 7°C. Der blæser en svag vind fra nord.

Vejret i , 14.12.2018

Lørdag er himlen praktisk talt skyfri hele dagen. Morgenens temperaturer ligger på ca. 13 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 13°C. Svag vind fra sydvest.

Vejret i Heraklion/Intl, 14.12.2018

Fredag kan vi regne med for det meste solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 14 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 20 grader. Om natten 13°C. En svag til moderat vind blæser med kulingagtige vindstød fra syd.

Vejret i Kerkyra/Intl, 14.12.2018

Fredag er der perioder med overskyet med let regn. Om eftermiddagen får vi overskyet vejr med solskinsophold. Om natten er der tale om skiftende vejr med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 15°C. Vinden blæser svag til moderat og kommer sydøstlig.

Vejret i Luqa, 14.12.2018

Fredag er det for det meste for det meste solrigt. Om aftenen venter der os skiftevist overskyet vejr med enkelte regnbyger. Om natten bliver det delvist klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 15 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 19 grader. Om natten 13°C. svag til moderat vind, med kraftige vindstød fra syd.

Vejret i , 14.12.2018

Fredag kan vi regne med overvejende lyst vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 10°C. moderat til frisk vind, med kulingagtige vindstød fra nordvest.

Vejret i , 14.12.2018

Fredag er det meget overskyet og regnfuldt hele dagen. Sidst på aftenen er der tale om skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Om natten venter der os for det meste stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 7°C. Svag vind fra nord.

Vejret i , 14.12.2018

Fredag bliver det meget overskyet og regnfuldt i et stykke tid. Om eftermiddagen bliver der tale om overskyet vejr med solskinsophold. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 15 grader. Om natten 8°C. Vind fra nordøst blæser først moderatt, med kulingagtige vindstød, sent om aftenen svag.

Vejret i Split/Resnik, 14.12.2018

Fredag bliver meget overskyet og regnfuldt. Morgenens temperaturer ligger på ca. 7 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 10 grader. Om natten 7°C. Der blæser en svag vind fra nordøst.

Vejret i Tripolis/Intl, 14.12.2018

Tidligt på morgenen er det stadigt gennemgående solrigt. Allerede om formiddagen ændres vejret dog til udpræget tætte skyer, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 21 grader. Om natten 9°C. om middagen blæser en frisk vind fra vest med gennemsnitlig frisk og med kulingagtige vindstød.

Vejret i Tunis-Carthage, 14.12.2018

Fredag formiddag er der stadig tale om solrigt eller let overskyet. Fra midt på dagen bliver vejret let skiftende vejr med enkelte regnbyger. Om aftenen får vi meget overskyet, regnfuldt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 12 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 15 grader. Om natten 12°C. Svag vind fra syd.