Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Südamerika

Vejr Chile Vejr Argentina Vejr Chile Vejr Chile Vejr Chile Vejr Chile Vejr Peru Vejr Chile Vejr Chile Vejr Chile Vejr Chile Vejr Argentina Vejr Chile Vejr Colombia Vejr Falklandinseln Vejr Falklandinseln Vejr Chile Vejr Argentina Vejr Paraguay Vejr Peru Vejr Uruguay Vejr Ecuador Vejr Guyana Vejr Fransk Guiana Vejr Brasilien Vejr Mittelamerika Vejr Colombia Vejr Bolivia Vejr Venezuela Vejr Surinam
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Manaus ManausManaus Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro Caracas CaracasCaracas Palmas/Tocantins Palmas/TocantinsPalmas/Tocantins Iquitos IquitosIquitos Viru-Viru Viru-ViruViru-Viru Arica AricaArica Quinta Normal Quinta NormalQuinta Normal Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Asuncion Aeropuerto Asuncion AeropuertoAsuncion Aeropuerto Buenos Aires/CIV Buenos Aires/CIVBuenos Aires/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: America/Asuncion Tidszone: America/Asuncion

Temperatur

Temperatur Sydamerika

Skyer

Skyer Sydamerika

Sol

Sol Sydamerika

Lufttryk

Lufttryk Sydamerika

Vejret i Arica, 13.11.2019

Onsdag er der hele dagen med mange skyer, men tørt de fleste steder. Sent om aftenen er der tale om gennemgående overskyet, men for det meste tørt. Om natten får vi periodevist lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 18 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 21 grader. Om natten 17°C. Vind fra sydvest tiltager om middagen i styrke og til moderat, med kraftige vindstød.

Vejret i Asuncion Aeropuerto, 13.11.2019

Onsdag er det gennemgående skiftende vejr med lokale byger eller torden. Om natten bliver der tale om dels meget, dels kun lidt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 28 grader. Om natten 22°C. Den i starten moderate vind med kulingagtig vindstød fra nordøst blæser om natten svag.

Vejret i Buenos Aires/CIV, 13.11.2019

Onsdag kan vi regne med lyst eller solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 22 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 27 grader. Om natten 21°C. Der blæser en svag vind fra øst.

Vejret i Caracas/Maiquetia Intl, 13.11.2019

Onsdag er der perioder med for det meste solrigt. Eftermiddagen bliver skiftevist klart og overskyet. Om natten får vi for det meste stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 25 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 31 grader. Om natten 25°C. Svag vind fra øst.

Vejret i Eduardo Gomes Int., 13.11.2019

Onsdag formiddag er der stadig tale om ustadigt med mere eller mindre tæt skydække. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet vejr med let regn. Sent om aftenen får vi dels meget, dels kun lidt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 30 grader. Om natten 24°C. Svagt blæsende vind fra nord.

Vejret i Iquitos, 13.11.2019

Onsdag er der perioder med med mange skyer, men tørt de fleste steder. Om eftermiddagen får vi overskyet vejr med stedvis regn. Om aftenen er der tale om mere eller mindre tæt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 23 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 32 grader. Om natten 23°C. Svag vind fra nord.

Vejret i Palmas/Tocantins, 13.11.2019

Onsdag er der perioder med skiftevist klart og overskyet. Om eftermiddagen får vi skiftende overskyet vejr med enkelte regnbyger. Om aftenen er der tale om periodevist lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 32 grader. Om natten 24°C. Svag vind fra sydvest.

Vejret i Punta Arenas, 13.11.2019

Onsdag venter der dels lidt overskyet, dels solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 8 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 8°C. Om eftermiddagen forventes en moderat vind med kulingagtige vindstød fra vest.

Vejret i Quinta Normal, 13.11.2019

Onsdag er himlen praktisk talt skyfri hele dagen. Morgenens temperaturer ligger på ca. 12 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 30 grader. Om natten 13°C. Svag vind fra syd.

Vejret i Rio de Janeiro/Santos Dumont, 13.11.2019

Onsdag formiddag er der stadig tale om gennemgående overskyet, men for det meste tørt. Fra midt på dagen bliver vejret mere eller mindre tæt overskyet vejr. Om eftermiddagen får vi gennemgående overskyet, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 21 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 25 grader. Om natten 22°C. Om middagen forventes en moderat vind med kraftige vindstød fra sydøst.

Vejret i Viru-Viru, 13.11.2019

Onsdag bliver der kun let skyet, men for det meste solrigt. Torsdag nat bliver der tale om overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 33 grader. Om natten 23°C. Den i starten friske vind med kulingagtig vindstød fra nordvest blæser sent om aftenen svag.