Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Südsee

 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Nadi NadiNadi Lamap LamapLamap Sola SolaSola Honiara/Henderson Honiara/HendersonHoniara/Henderson La Tontouta La TontoutaLa Tontouta Norfolk Island/CIV Norfolk Island/CIVNorfolk Island/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Etc/GMT+12 Tidszone: Etc/GMT+12

Lufttryk

Lufttryk Danmark

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Danmark

Radar

Radar Danmark Radar DanmarkRadar Danmark

Strømning

Strømning Danmark

Vejret i Honiara/Henderson, 21.04.2019

Søndag er der perioder med overskyet, indimellem solrigt. Om eftermiddagen får vi overskyet vejr med let regn. Om natten er der tale om skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 31 grader. Om natten 24°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i La Tontouta, 21.04.2019

Søndag formiddag er der stadig tale om overvejende temmelig overskyet, men mest tørt. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet vejr med let regn. Om eftermiddagen får vi overskyet, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 23 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 28 grader. Om natten 22°C. Om eftermiddagen forventes en moderat vind med kraftige vindstød fra sydøst.

Vejret i Lamap/Malekula, 21.04.2019

Søndag er der perioder med overskyet, indimellem solrigt. Om eftermiddagen bliver det overskyet vejr med let regn. Om aftenen får vi skiftevist overskyet, periodevist også stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 26 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 29 grader. Om natten 26°C. Der blæser en svag vind fra øst.

Vejret i Nadi/Intl, 21.04.2019

Søndag er der perioder med overskyet, indimellem solrigt. Om eftermiddagen får vi overskyet vejr med let regn. Om natten er der tale om diset, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 23 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 30 grader. Om natten 23°C. Svag vind fra sydøst.

Vejret i Norfolk Island/CIV, 21.04.2019

Om morgenen bliver det overskyet, men tørt de fleste steder. Men allerede om formiddagen er der optræk til overskyet vejr med let regn. Om middagen får vi dels tæt dels lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 19 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 23 grader. Om natten 19°C. Vinden blæser fra øst, svag til moderat.

Vejret i Sola/Vanua Lava, 21.04.2019

Søndag er det for det meste overskyet med let regn. Om aftenen venter der os skiftevist overskyet, periodevist også stjerneklart vejr. Sent om aftenen bliver det overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 25 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 31 grader. Om natten 25°C. Der blæser en svag vind fra nordøst.