Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Südsee

 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Nadi NadiNadi Lamap LamapLamap Sola SolaSola Honiara/Henderson Honiara/HendersonHoniara/Henderson La Tontouta La TontoutaLa Tontouta Norfolk Island/CIV Norfolk Island/CIVNorfolk Island/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Etc/GMT+12 Tidszone: Etc/GMT+12

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Danmark

Skyer

Skyer Danmark

Flyvevejret

Flyvevejret Danmark

Radar

Radar Danmark Radar DanmarkRadar Danmark

Vejret i Honiara/Henderson, 21.02.2019

Onsdag er det tildels lidt skyet, dels solrigt hele dagen. Sidst på aftenen er der tale om kun lidt overskyet vejr. Om natten venter der os overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 23 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 31 grader. Om natten 24°C. Svag vind fra vest.

Vejret i La Tontouta, 21.02.2019

Onsdag bliver der meget overskyet og regnfuldt. Torsdag nat bliver der tale om skiftevist overskyet, periodevist også stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 26 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 30 grader. Om natten 26°C. Svag vind fra nord.

Vejret i Lamap/Malekula, 21.02.2019

Onsdag er det om dagen noget overskyet. Om aftenen bliver det overskyet vejr med stedvis regn. Om natten får vi meget overskyet, regnfuldt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 26 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 30 grader. Om natten 26°C. Svag vind fra nord.

Vejret i Nadi/Intl, 21.02.2019

Onsdag er der perioder med overskyet, men for det meste tørt. Om eftermiddagen begynder overskyet vejr med let regn. Sent om aftenen får vi lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 25 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 31 grader. Om natten 24°C. Svag vind fra nordvest.

Vejret i Norfolk Island/CIV, 21.02.2019

Efter meget overskyet, men for det meste tørt vejr om morgenen skal vi regne med overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 23 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 25 grader. Om natten 23°C. En svag til moderat vind blæser med kraftige vindstød fra øst.

Vejret i Sola/Vanua Lava, 21.02.2019

Om morgenen bliver det skiftende skydække,men mest tørt. Allerede om formiddagen hersker der overskyet vejr med stedvis regn. Om middagen får vi mere eller mindre tæt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 25 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 31 grader. Om natten 25°C. Der blæser en svag vind fra nordvest.