Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Südsee

 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Nadi NadiNadi Lamap LamapLamap Sola SolaSola Honiara/Henderson Honiara/HendersonHoniara/Henderson La Tontouta La TontoutaLa Tontouta Norfolk Island/CIV Norfolk Island/CIVNorfolk Island/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Etc/GMT+12 Tidszone: Etc/GMT+12

Radar

Radar Danmark Radar DanmarkRadar Danmark

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Danmark

Lufttryk

Lufttryk Danmark

Nedbør

Nedbør Danmark

Vejret i Honiara/Henderson, 23.07.2018

Mandag er der perioder med delvist solrigt. Eftermiddagen bliver overskyet med let regn. Om natten får vi periodevist lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 23 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 31 grader. Om natten 23°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i La Tontouta, 23.07.2018

Mandag er der dømt overvejende klart. Om eftermiddagen skifter vejret til skiftevist overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 15 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 25 grader. Om natten 14°C. Der blæser en svag vind fra sydøst.

Vejret i Lamap/Malekula, 23.07.2018

Om morgenen bliver det overskyet med let regn. Men allerede om formiddagen er der optræk til solrigt eller lettere overskyet vejr. Om middagen får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 27 grader. Om natten 24°C. Svagt blæsende vind fra sydøst.

Vejret i Nadi/Intl, 23.07.2018

Mandag er det om dagen let skyet. Om aftenen bliver det skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Om natten får vi periodevist lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 20 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 29 grader. Om natten 21°C. Der blæser en svag vind fra øst.

Vejret i Norfolk Island/CIV, 23.07.2018

Efter morgenens meget overskyet, men mest tørt vejr bliver det af og til overskyet vejr med let regn. Sent om aftenen får vi overskyet vejr med lejlighedsvist klare stjerner. Morgenens temperaturer ligger på ca. 14 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 13°C. Der blæser en svag vind fra syd.

Vejret i Sola/Vanua Lava, 23.07.2018

Mandag er der hele dagen overskyet med let regn. Sent om aftenen er der tale om skyet, men indimellem stjerneklart. Om natten får vi overskyet vejr med stedvis regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 28 grader. Om natten 24°C. Der blæser en svag vind fra øst.