Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Südsee

 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Nadi NadiNadi Lamap LamapLamap Sola SolaSola Honiara/Henderson Honiara/HendersonHoniara/Henderson La Tontouta La TontoutaLa Tontouta Norfolk Island/CIV Norfolk Island/CIVNorfolk Island/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Etc/GMT+12 Tidszone: Etc/GMT+12

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Danmark

Strømning

Strømning Danmark

Nedbør

Nedbør Danmark

Temperatur

Temperatur Danmark

Vejret i Honiara/Henderson, 25.01.2018

Tidligt på morgenen er det stadigt tildels lidt skyet, dels solrigt. Allerede om formiddagen bliver det overskyet med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 30 grader. Om natten 24°C. Der blæser en svag vind fra nordvest.

Vejret i La Tontouta, 25.01.2018

Torsdag formiddag er der stadig klart eller solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret overvejende stærkt overskyet, men mest tørt vejr. Om natten får vi periodevist lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 23 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 32 grader. Om natten 23°C. Vind fra øst tiltager om eftermiddagen i styrke og til moderat, med kulingagtige vindstød.

Vejret i Lamap/Malekula, 25.01.2018

Torsdag bliver der tildels lidt skyet, dels solrigt om dagen. Fredag nat bliver der tale om overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 26 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 31 grader. Om natten 26°C. Der blæser en svag vind fra øst.

Vejret i Nadi/Intl, 25.01.2018

Torsdag er der perioder med klart eller solrigt. Eftermiddagen bliver overskyet med let regn. Sent om aftenen får vi mere eller mindre tæt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 23 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 31 grader. Om natten 24°C. Der blæser en svag vind fra sydøst.

Vejret i Norfolk Island/CIV, 25.01.2018

Torsdag formiddag er der stadig gennemgående overskyet, men for det meste tørt. Fra midt på dagen bliver vejret let skiftende vejr med enkelte regnbyger. Om eftermiddagen får vi overvejende stærkt overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 22 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 26 grader. Om natten 22°C. Der blæser en svag til moderat vind østlig.

Vejret i Sola/Vanua Lava, 25.01.2018

Torsdag skal vi regne med overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 25 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 30 grader. Om natten 25°C. Svag vind fra øst.