Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Südsee

 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Nadi NadiNadi Lamap LamapLamap Sola SolaSola Honiara/Henderson Honiara/HendersonHoniara/Henderson La Tontouta La TontoutaLa Tontouta Norfolk Island/CIV Norfolk Island/CIVNorfolk Island/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Etc/GMT+12 Tidszone: Etc/GMT+12

Flyvevejret

Flyvevejret Danmark

Nedbør

Nedbør Danmark

Radar

Radar Danmark Radar DanmarkRadar Danmark

Skyer

Skyer Danmark

Vejret i Honiara/Henderson, 18.11.2017

Lørdag er der perioder med for det meste solrigt. Om eftermiddagen bliver det overskyet vejr med let regn. Om natten får vi skyet, men næsten overalt tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 31 grader. Om natten 24°C. Svag vind fra nord.

Vejret i La Tontouta, 18.11.2017

Lørdag kan vi regne med solrigt eller lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 17 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 28 grader. Om natten 17°C. Vind fra sydøst tiltager om eftermiddagen i styrke og til moderat, med kulingagtige vindstød.

Vejret i Lamap/Malekula, 18.11.2017

Lørdag får vi skyet, men næsten overalt tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 28 grader. Om natten 24°C. Der blæser en svag vind fra sydøst.

Vejret i Nadi/Intl, 18.11.2017

Lørdag er der perioder med noget overskyet. Om eftermiddagen begynder overskyet vejr med let regn. Om aftenen får vi skyet, men næsten overalt tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 30 grader. Om natten 23°C. Svag vind fra sydøst.

Vejret i Norfolk Island/CIV, 18.11.2017

Efter morgenens meget overskyet, men for det meste tørt vejr bliver vejret overskyet med let regn. Om middagen kommer med solrigt eller lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 17 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 20 grader. Om natten 16°C. moderat til frisk vind, med kulingagtige vindstød fra syd.

Vejret i Sola/Vanua Lava, 18.11.2017

Lørdag får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 25 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 29 grader. Om natten 25°C. Svag vind fra sydøst.