Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Botswana

Vejr Angola Vejr Namibia Vejr Zambia Vejr Sydafrika Vejr Zimbabwe
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Gaborone GaboroneGaborone Letlhakane LetlhakaneLetlhakane Maun MaunMaun Selibe-Phikwe Selibe-PhikweSelibe-Phikwe Tshabong TshabongTshabong © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Africa/Gaborone Tidszone: Africa/Gaborone

Temperatur

Temperatur Afrika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Afrika

Nedbør

Nedbør Afrika

Vejret i Gaborone, 28.11.2020

Fredag formiddag er der stadig let skyet. Fra midt på dagen bliver vejret skiftevist overskyet, men mest tørt vejr. Om natten får vi længere perioder med overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 20 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 35 grader. Om natten 21°C. En svag vind med kraftige vindstød fra øst.

Vejret i Letlhakane, 28.11.2020

Fredag er det om dagen gennemgående solrigt. Om aftenen bliver det let skiftende vejr med enkelte byger eller torden. Sent om aftenen får vi klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 23 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 35 grader. Om natten 23°C. En svag vind med kraftige vindstød fra øst.

Vejret i Maun, 28.11.2020

Fredag formiddag er det stadig for det meste solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret ustadigt og overskyet, men tørt de fleste steder. Om aftenen får vi kun lidt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 21 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 36 grader. Om natten 22°C. Svagt blæsende vind fra øst.

Vejret i Selebi-Phikwe, 28.11.2020

Fredag er der dømt let skyet. Sent om aftenen skifter vejret til overskyet men lejlighedsvist stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 21 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 34 grader. Om natten 22°C. Vind fra øst tiltager om aftenen med vindstød op til vindstyrke 8.

Vejret i Tsabong, 28.11.2020

Fredag formiddag er der stadig tale om gennemgående solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret skyet men mest tørt vejr. Om aftenen får vi skiftende vejr med dels kraftige regnbyger og torden. Morgenens temperaturer ligger på ca. 19 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 36 grader. Om natten 20°C. Der blæser en svag vind fra nordøst.