Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Kenya

Vejr Somalia Vejr Tanzania Vejr Tanzania Vejr Somalia Vejr Etiopien Vejr Sudan Vejr Uganda
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Garissa GarissaGarissa Kisumu KisumuKisumu Mombasa MombasaMombasa Nairobi NairobiNairobi Wajir WajirWajir © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Africa/Nairobi Tidszone: Africa/Nairobi

Nedbør

Nedbør Afrika

Lufttryk

Lufttryk Afrika

Temperatur

Temperatur Afrika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Afrika

Vejret i Garissa, 26.04.2018

Om morgenen bliver det klart eller solrigt. Allerede om formiddagen skifter det til mere eller mindre overskyet. Sent om aftenen kommer med delvist overskyet men overvejende stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 26 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 34 grader. Om natten 25°C. Svag vind fra syd.

Vejret i Kisumu, 26.04.2018

Torsdag er det for det meste mere eller mindre overskyet. Om aftenen venter der os skiftende overskyet vejr med enkelte regnbyger. Sent om aftenen bliver det let ustadigt vejr med enkelte byger eller torden. Morgenens temperaturer ligger på ca. 19 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 28 grader. Om natten 19°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i Mombasa, 26.04.2018

Torsdag er det gennemgående skiftende skydække,men mest tørt. Om natten bliver der tale om kun lidt overskyet eller stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 25 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 31 grader. Om natten 25°C. Vind fra syd tiltager om aftenen i styrke og til moderat, med kulingagtige vindstød.

Vejret i Nairobi/Kenyatta Intl, 26.04.2018

Torsdag er der perioder med overskyet med let regn. Om eftermiddagen får vi overskyet, men mest tørt vejr. Sent om aftenen er der tale om meget overskyet, regnfuldt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 17 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 24 grader. Om natten 17°C. Der blæser en svag vind fra øst.

Vejret i Wajir, 26.04.2018

Torsdag formiddag er det stadig klart eller solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret skiftevist klart og overskyet. Om natten får vi kun lidt overskyet eller stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 25 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 34 grader. Om natten 25°C. Svag vind fra sydøst.