Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Kenya

Vejr Somalia Vejr Tanzania Vejr Tanzania Vejr Somalia Vejr Etiopien Vejr Sudan Vejr Uganda
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Garissa GarissaGarissa Kisumu KisumuKisumu Mombasa MombasaMombasa Nairobi NairobiNairobi Wajir WajirWajir © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Africa/Nairobi Tidszone: Africa/Nairobi

Temperatur

Temperatur Afrika

Lufttryk

Lufttryk Afrika

Sol

Sol Afrika

Nedbør

Nedbør Afrika

Vejret i Garissa, 21.04.2019

Søndag formiddag er det stadig skyfrit. Fra midt på dagen bliver vejret solrigt eller let overskyet. Om eftermiddagen får vi skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 27 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 39 grader. Om natten 27°C. Om natten forventes en moderat vind med kulingagtige vindstød fra syd.

Vejret i Kisumu, 21.04.2019

Søndag bliver det solrigt eller let overskyet i et stykke tid. Om aftenen bliver der tale om let skiftende vejr med enkelte byger eller torden. Morgenens temperaturer ligger på ca. 20 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 31 grader. Om natten 20°C. Vind fra øst tiltager om aftenen i styrke og til moderat, med stormagtige vindstød.

Vejret i Mombasa, 21.04.2019

Efter morgenens lyst eller solrigt vejr bliver vejret tildels lidt skyet, dels solrigt. Om aftenen kommer med mest klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 26 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 33 grader. Om natten 27°C. Vind fra syd tiltager om middagen i styrke og til moderat, med kulingagtige vindstød.

Vejret i Nairobi/Kenyatta Intl, 21.04.2019

Søndag er det for det meste mere eller mindre overskyet. Om aftenen venter der os let skiftende vejr med enkelte byger eller torden. Sent om aftenen bliver det skyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 17 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 29 grader. Om natten 17°C. Vind fra øst tiltager sent om aftenen i styrke og til moderat, med kulingagtige vindstød.

Vejret i Wajir, 21.04.2019

Søndag formiddag er der stadig tale om skyfrit. Fra midt på dagen bliver vejret skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Om eftermiddagen får vi for det meste solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 28 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 39 grader. Om natten 28°C. Svagt blæsende vind fra sydøst.