Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Kenya

Vejr Somalia Vejr Tanzania Vejr Tanzania Vejr Somalia Vejr Etiopien Vejr Sudan Vejr Uganda
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Garissa GarissaGarissa Kisumu KisumuKisumu Mombasa MombasaMombasa Nairobi NairobiNairobi Wajir WajirWajir © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Africa/Nairobi Tidszone: Africa/Nairobi

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Afrika

Flyvevejret

Flyvevejret Afrika

Nedbør

Nedbør Afrika

Sol

Sol Afrika

Vejret i Garissa, 23.07.2018

Mandag formiddag er der stadig tale om overvejende klart. Fra midt på dagen bliver vejret længere perioder med overskyet vejr. Sent om aftenen får vi lettere skyet men overvejende stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 22 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 33 grader. Om natten 22°C. Om natten forventes en moderat vind med kulingagtige vindstød fra syd.

Vejret i Kisumu, 23.07.2018

Mandag er der let skyet hele dagen. Sidst på aftenen er der tale om skiftende vejr med enkelte regnbyger. Om natten venter der os for det meste klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 18 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 29 grader. Om natten 18°C. Svag vind fra øst.

Vejret i Mombasa, 23.07.2018

Om morgenen bliver det let skyet. Allerede om formiddagen hersker der skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Om natten får vi lettere skyet men overvejende stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 22 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 27 grader. Om natten 21°C. Vind fra syd tiltager om aftenen i styrke og til moderat, med kulingagtige vindstød.

Vejret i Nairobi/Kenyatta Intl, 23.07.2018

Mandag bliver det delvist solrigt i et stykke tid. Om eftermiddagen bliver der tale om skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 14 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 21 grader. Om natten 14°C. Svag vind fra sydøst.

Vejret i Wajir, 23.07.2018

Mandag formiddag er der stadig tale om gennemgående solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret skiftevist overskyet, men mest tørt vejr. Om aftenen får vi periodevist lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 32 grader. Om natten 23°C. Svag vind fra syd.