Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Kenya

Vejr Somalia Vejr Tanzania Vejr Tanzania Vejr Somalia Vejr Etiopien Vejr Sudan Vejr Uganda
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Garissa GarissaGarissa Kisumu KisumuKisumu Mombasa MombasaMombasa Nairobi NairobiNairobi Wajir WajirWajir © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Africa/Nairobi Tidszone: Africa/Nairobi

Sol

Sol Afrika

Strømning

Strømning Afrika

Nedbør

Nedbør Afrika

Skyer

Skyer Afrika

Vejret i Garissa, 30.11.2020

Efter morgenens overvejende lyst vejr bliver vejret mere eller mindre overskyet. Sent om aftenen kommer med stjerneklart til lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 25 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 35 grader. Om natten 25°C. Der blæser en svag vind fra sydøst.

Vejret i Kisumu, 30.11.2020

Om morgenen bliver det overskyet med stedvis regn. Men allerede om formiddagen er der optræk til mest solrigt vejr. Sent om aftenen får vi let skiftende vejr med enkelte byger eller torden. Morgenens temperaturer ligger på ca. 19 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 29 grader. Om natten 19°C. Om aftenen forventes en moderat vind med kulingagtige vindstød fra sydvest.

Vejret i Mombasa, 30.11.2020

Mandag kan vi regne med mest solrigt, lejlighedsvist let overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 25 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 32 grader. Om natten 25°C. Vind fra øst tiltager om aftenen i styrke og til moderat, med kulingagtige vindstød.

Vejret i Nairobi/Kenyatta Intl, 30.11.2020

Mandag er det om dagen kun let skyet, men for det meste solrigt. Om aftenen bliver det overvejende stærkt overskyet, men mest tørt vejr. Sent om aftenen får vi delvist klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 16 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 27 grader. Om natten 16°C. Sent om aftenen forventes en moderat vind med kulingagtige vindstød fra nordøst.

Vejret i Wajir, 30.11.2020

Om morgenen bliver det solrigt. Allerede om formiddagen skifter det til skiftevist klart og overskyet. Sent om aftenen kommer med kun lettere skyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 35 grader. Om natten 25°C. Svag vind fra sydøst.