Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Kenya

Vejr Somalia Vejr Tanzania Vejr Tanzania Vejr Somalia Vejr Etiopien Vejr Sudan Vejr Uganda
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Garissa GarissaGarissa Kisumu KisumuKisumu Mombasa MombasaMombasa Nairobi NairobiNairobi Wajir WajirWajir © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Africa/Nairobi Tidszone: Africa/Nairobi

Sol

Sol Afrika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Afrika

Strømning

Strømning Afrika

Flyvevejret

Flyvevejret Afrika

Vejret i Garissa, 19.07.2019

Fredag formiddag er der stadig for det meste solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret mere eller mindre tæt overskyet vejr. Sent om aftenen får vi stjerneklart eller lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 23 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 33 grader. Om natten 22°C. Vind fra syd tiltager om eftermiddagen i styrke og til moderat, med kraftige vindstød.

Vejret i Kisumu, 19.07.2019

Fredag er det for det meste for det meste solrigt. Om aftenen venter der os let skiftende vejr med lokale byger eller torden. Sent om aftenen bliver det ustadigt vejr med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 18 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 28 grader. Om natten 19°C. Om aftenen forventes en moderat vind med kulingagtige vindstød fra øst.

Vejret i Mombasa, 19.07.2019

Om morgenen bliver det solrigt eller let overskyet. Men allerede om formiddagen er der optræk til skyet men mest tørt vejr. Om aftenen får vi skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 22 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 28 grader. Om natten 22°C. Vind fra syd tiltager om aftenen i styrke og til moderat, med kulingagtige vindstød.

Vejret i Nairobi/Kenyatta Intl, 19.07.2019

Fredag er der perioder med solrigt eller let overskyet. Om eftermiddagen får vi skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Om aftenen er der tale om lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 14 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 23 grader. Om natten 14°C. Svag vind fra sydøst.

Vejret i Wajir, 19.07.2019

Efter morgenens overvejende lyst vejr bliver det allerede om formiddagen overvejende temmelig overskyet, men mest tørt. Om middagen får vi delvist solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 32 grader. Om natten 24°C. Svagt blæsende vind fra syd.