Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Kenya

Vejr Somalia Vejr Tanzania Vejr Tanzania Vejr Somalia Vejr Etiopien Vejr Sudan Vejr Uganda
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Garissa GarissaGarissa Kisumu KisumuKisumu Mombasa MombasaMombasa Nairobi NairobiNairobi Wajir WajirWajir © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Africa/Nairobi Tidszone: Africa/Nairobi

Lufttryk

Lufttryk Afrika

Strømning

Strømning Afrika

Flyvevejret

Flyvevejret Afrika

Nedbør

Nedbør Afrika

Vejret i Garissa, 18.11.2017

Om morgenen bliver det solrigt. Men allerede om formiddagen er der optræk til skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Om aftenen får vi skyet, men næsten overalt tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 25 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 35 grader. Om natten 25°C. Svag vind fra øst.

Vejret i Kisumu, 18.11.2017

Lørdag kan vi regne med overvejende lyst vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 19 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 30 grader. Om natten 19°C. Vind fra øst tiltager sent om aftenen i styrke og til moderat, med kulingagtige vindstød.

Vejret i Mombasa, 18.11.2017

Lørdag kan vi regne med solrigt eller lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 25 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 32 grader. Om natten 25°C. Om aftenen forventes en moderat vind med kulingagtige vindstød fra øst.

Vejret i Nairobi/Kenyatta Intl, 18.11.2017

Om morgenen bliver det overvejende klart. Allerede om formiddagen hersker der skyet, men næsten overalt tørt vejr. Om middagen får vi delvist solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 15 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 26 grader. Om natten 16°C. Vind fra nordøst tiltager sent om aftenen i styrke og til moderat, med kulingagtige vindstød.

Vejret i Wajir, 18.11.2017

Efter morgenens vedvarende solrigt vejr bliver det allerede om formiddagen overskyet, men tørt de fleste steder. Om middagen får vi delvist solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 34 grader. Om natten 24°C. Svag vind fra øst.