Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Kenya

Vejr Somalia Vejr Tanzania Vejr Tanzania Vejr Somalia Vejr Etiopien Vejr Sudan Vejr Uganda
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Garissa GarissaGarissa Kisumu KisumuKisumu Mombasa MombasaMombasa Nairobi NairobiNairobi Wajir WajirWajir © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Africa/Nairobi Tidszone: Africa/Nairobi

Sol

Sol Afrika

Lufttryk

Lufttryk Afrika

Skyer

Skyer Afrika

Nedbør

Nedbør Afrika

Vejret i Garissa, 21.02.2019

Om morgenen bliver det solrigt. Men allerede om formiddagen er der optræk til skiftevist lyst og skyet vejr. Sent om aftenen får vi kun lidt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 26 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 37 grader. Om natten 26°C. Svag vind fra sydøst.

Vejret i Kisumu, 21.02.2019

Onsdag er det let skyet hele dagen. Sidst på aftenen er der tale om gennemgående meget overskyet, men overvejende tørt vejr. Om natten venter der os let skiftende vejr med enkelte byger eller torden. Morgenens temperaturer ligger på ca. 17 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 34 grader. Om natten 19°C. Vind fra øst tiltager sent om aftenen i styrke og til moderat, med stormagtige vindstød.

Vejret i Mombasa, 21.02.2019

Onsdag formiddag er der stadig tale om let skyet. Fra midt på dagen bliver vejret mere eller mindre tæt overskyet vejr. Om aftenen får vi kun lettere skyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 26 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 33 grader. Om natten 26°C. Vind fra øst tiltager om aftenen i styrke og til moderat, med kulingagtige vindstød.

Vejret i Nairobi/Kenyatta Intl, 21.02.2019

Efter morgenens overvejende lyst vejr bliver det af og til overvejende stærkt overskyet, men mest tørt vejr. Om eftermiddagen får vi delvist solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 17 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 29 grader. Om natten 17°C. Vind fra nordøst tiltager sent om aftenen i styrke og til frisk, med stormagtige vindstød.

Vejret i Wajir, 21.02.2019

Onsdag formiddag er det stadig solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret noget overskyet. Om eftermiddagen får vi overvejende lyst vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 27 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 37 grader. Om natten 27°C. Den i starten moderate vind med stormagtig vindstød fra sydøst blæser om natten svag.