Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Kenya

Vejr Somalia Vejr Tanzania Vejr Tanzania Vejr Somalia Vejr Etiopien Vejr Sudan Vejr Uganda
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Garissa GarissaGarissa Kisumu KisumuKisumu Mombasa MombasaMombasa Nairobi NairobiNairobi Wajir WajirWajir © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Africa/Nairobi Tidszone: Africa/Nairobi

Skyer

Skyer Afrika

Nedbør

Nedbør Afrika

Lufttryk

Lufttryk Afrika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Afrika

Vejret i Garissa, 19.10.2018

Fredag er der dømt ustadigt med mere eller mindre tæt skydække. Sent om aftenen skifter vejret til delvist klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 36 grader. Om natten 25°C. Der blæser en svag vind fra sydøst.

Vejret i Kisumu, 19.10.2018

Fredag er der perioder med overskyet, men tørt de fleste steder. Om eftermiddagen begynder delvist solrigt vejr. Om aftenen får vi let skiftende vejr med lokale byger eller torden. Morgenens temperaturer ligger på ca. 19 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 28 grader. Om natten 19°C. Vind fra øst tiltager om aftenen i styrke og til moderat, med kulingagtige vindstød.

Vejret i Mombasa, 19.10.2018

Fredag kan vi regne med delvist solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 25 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 31 grader. Om natten 24°C. Om aftenen forventes en moderat vind med kulingagtige vindstød fra øst.

Vejret i Nairobi/Kenyatta Intl, 19.10.2018

Fredag er det for det meste ustadigt med mere eller mindre tæt skydække. Om aftenen venter der os skiftevist overskyet vejr med enkelte regnbyger. Sent om aftenen bliver det dels overskyet, dels klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 17 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 26 grader. Om natten 16°C. Vind fra nordøst tiltager sent om aftenen i styrke og til moderat, med kulingagtige vindstød.

Vejret i Wajir, 19.10.2018

Fredag formiddag er det stadig for det meste solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet, men tørt de fleste steder. Sent om aftenen får vi for det meste stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 25 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 35 grader. Om natten 25°C. Der blæser en svag vind fra sydøst.