Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Kenya

Vejr Somalia Vejr Tanzania Vejr Tanzania Vejr Somalia Vejr Etiopien Vejr Sudan Vejr Uganda
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Garissa GarissaGarissa Kisumu KisumuKisumu Mombasa MombasaMombasa Nairobi NairobiNairobi Wajir WajirWajir © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Africa/Nairobi Tidszone: Africa/Nairobi

Sol

Sol Afrika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Afrika

Strømning

Strømning Afrika

Nedbør

Nedbør Afrika

Vejret i Garissa, 25.01.2018

Torsdag formiddag er der stadig tale om gennemgående solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret overvejende stærkt overskyet, men mest tørt vejr. Om eftermiddagen får vi kun lidt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 36 grader. Om natten 24°C. Der blæser en svag vind fra sydøst.

Vejret i Kisumu, 25.01.2018

Torsdag er det for det meste delvist solrigt. Om aftenen venter der os skiftende overskyet vejr med enkelte regnbyger. Sent om aftenen bliver det let ustadigt vejr med enkelte byger eller torden. Morgenens temperaturer ligger på ca. 19 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 29 grader. Om natten 19°C. Om aftenen forventes en moderat vind med kulingagtige vindstød fra øst.

Vejret i Mombasa, 25.01.2018

Torsdag får vi dels lidt overskyet, dels solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 32 grader. Om natten 24°C. Om aftenen forventes en moderat vind med kulingagtige vindstød fra øst.

Vejret i Nairobi/Kenyatta Intl, 25.01.2018

Torsdag er der perioder med klart eller solrigt. Eftermiddagen bliver overskyet, men tørt de fleste steder. Om natten får vi for det meste stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 16 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 29 grader. Om natten 16°C. Vind fra nordøst tiltager sent om aftenen i styrke og til moderat, med kulingagtige vindstød.

Vejret i Wajir, 25.01.2018

Torsdag formiddag er der stadig tale om gennemgående solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret ustadigt mere eller mindre tæt overskyet vejr. Om eftermiddagen får vi for det meste solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 25 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 36 grader. Om natten 25°C. Der blæser en svag vind fra sydøst.