Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Lesotho

Vejr Zimbabwe Vejr Sydafrika Vejr Namibia Vejr Swaziland Vejr Botswana Vejr Moçambique
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Bloemfontein BloemfonteinBloemfontein Cape Town Cape TownCape Town Durban DurbanDurban Johannesburg JohannesburgJohannesburg Maseru MaseruMaseru Mossel Bay Mossel BayMossel Bay Upington UpingtonUpington Thohoyandou ThohoyandouThohoyandou Alexander Bay Alexander BayAlexander Bay Port Elizabeth Port ElizabethPort Elizabeth © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Africa/Johannesburg Tidszone: Africa/Johannesburg

Sol

Sol Afrika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Afrika

Temperatur

Temperatur Afrika

Vejret i Alexander Bay, 03.12.2020

Torsdag er himlen praktisk talt skyfri hele dagen. Morgenens temperaturer ligger på ca. 12 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 21 grader. Om natten 13°C. Vind fra syd tiltager om middagen i styrke og til frisk, med kulingagtige vindstød.

Vejret i Bloemfontein/Intl, 03.12.2020

Torsdag kan vi regne med for det meste solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 12 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 29 grader. Om natten 11°C. Vind fra nord aftager om aftenen, blæser svag og kommer nordvestlig.

Vejret i Cape Town Int. Airport, 03.12.2020

Torsdag er himlen praktisk talt skyfri hele dagen. Morgenens temperaturer ligger på ca. 15 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 23 grader. Om natten 16°C. Vind fra syd tiltager om eftermiddagen med vindstød op til vindstyrke 9.

Vejret i Durban/Intl, 03.12.2020

Torsdag formiddag er det stadig mest solrigt, af og til med let skydække. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet, men tørt de fleste steder. Om aftenen får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 17 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 24 grader. Om natten 19°C. Vind fra nordvest tiltager om aftenen i styrke og til moderat, med kraftige vindstød.

Vejret i Johannesburg/OR Tambo International Airport, 03.12.2020

Torsdag er der dømt skiftevist klart og overskyet. Om eftermiddagen skifter vejret til næsten skyfrit vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 12 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 23 grader. Om natten 14°C. Vinden blæser svag til moderat, med kulingagtige vindstød fra nordøst, om formiddagen fra nord.

Vejret i Maseru/Mia, 03.12.2020

Efter dels tæt, dels let overskyet vejr om morgenen skal vi regne med overvejende solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 15 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 23 grader. Om natten 18°C. En svag vind med kulingagtige vindstød fra nord.

Vejret i Mossel Bay/Cape St. Blaize, 03.12.2020

Torsdag er det for det meste let skyet. Om aftenen venter der os overskyet vejr med let regn. Om natten bliver det delvist let overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 14 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 21 grader. Om natten 15°C. Svag vind fra syd.

Vejret i Port Elizabeth, 03.12.2020

Torsdag bliver der for det meste solrigt om dagen. Fredag nat bliver der tale om overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 14 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 22 grader. Om natten 16°C. Vind fra sydvest blæser først friskt, med kulingagtige vindstød, om natten svag.

Vejret i Thohoyandou, 03.12.2020

Torsdag er der perioder med overskyet med let regn. Om eftermiddagen bliver det diset, men for det meste tørt vejr. Om aftenen får vi overskyet vejr med lejlighedsvist klare stjerner. Morgenens temperaturer ligger på ca. 17 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 26 grader. Om natten 17°C. Svag vind fra sydøst.

Vejret i Upington, 03.12.2020

Torsdag er himlen praktisk talt skyfri hele dagen. Morgenens temperaturer ligger på ca. 15 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 35 grader. Om natten 18°C. Om eftermiddagen kommer der moderat vind sydlig.