Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Marokko

Vejr Europa Vejr Mauretanien Vejr Europa Vejr Algeriet Vejr Westsahara
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Agadir AgadirAgadir Marrakesh MarrakeshMarrakesh Rabat RabatRabat Tanger TangerTanger © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Africa/Casablanca Tidszone: Africa/Casablanca

Lufttryk

Lufttryk Afrika

Skyer

Skyer Afrika

Temperatur

Temperatur Afrika

Vejret i Agadir al Massira/Intl, 19.06.2018

Om morgenen bliver det for det meste solrigt. Allerede om formiddagen skifter det til ustadigt og overskyet, men tørt de fleste steder. Om middagen kommer med overvejende solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 16 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 25 grader. Om natten 14°C. Den i starten moderate vind med kraftig vindstød fra sydvest blæser om natten svag.

Vejret i Marrakech, 19.06.2018

Tirsdag er himlen praktisk talt skyfri hele dagen. Morgenens temperaturer ligger på ca. 19 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 35 grader. Om natten 17°C. Vind fra vest tiltager om aftenen i styrke og til moderat, med kulingagtige vindstød.

Vejret i Rabat-Sale, 19.06.2018

Efter morgenens skiftende lyst og overskyet vejr bliver det af og til kun lidt overskyet vejr. Om natten får vi overskyet vejr med lejlighedsvist klare stjerner. Morgenens temperaturer ligger på ca. 16 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 27 grader. Om natten 17°C. Svagt blæsende vind fra nordvest.

Vejret i Tanger/Intl, 19.06.2018

Tirsdag er himlen praktisk talt skyfri hele dagen. Morgenens temperaturer ligger på ca. 19 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 29 grader. Om natten 20°C. Vind fra øst tiltager om aftenen med vindstød op til vindstyrke 9.