Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Marokko

Vejr Europa Vejr Mauretanien Vejr Europa Vejr Algeriet Vejr Westsahara
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Agadir AgadirAgadir Marrakesh MarrakeshMarrakesh Rabat RabatRabat Tanger TangerTanger © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Africa/Casablanca Tidszone: Africa/Casablanca

Nedbør

Nedbør Afrika

Flyvevejret

Flyvevejret Afrika

Lufttryk

Lufttryk Afrika

Vejret i Agadir al Massira/Intl, 19.07.2019

Fredag er det for det meste solrigt eller let overskyet. Om aftenen venter der os næsten skyfrit vejr. Sent om aftenen bliver det delvist let overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 17 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 26 grader. Om natten 17°C. Vind fra sydøst tiltager om eftermiddagen i styrke og til moderat, med kraftige vindstød.

Vejret i Marrakech, 19.07.2019

Fredag er himlen praktisk talt skyfri hele dagen. Morgenens temperaturer ligger på ca. 18 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 35 grader. Om natten 17°C. Der blæser en svag vind fra vest.

Vejret i Rabat-Sale, 19.07.2019

Fredag er der perioder med tildels lidt skyet, dels solrigt. Om eftermiddagen får vi kun lidt overskyet vejr. Sent om aftenen er der tale om skiftevist overskyet, periodevist også stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 18 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 26 grader. Om natten 20°C. Der blæser en svag vind fra vest.

Vejret i Tanger/Intl, 19.07.2019

Fredag er himlen praktisk talt skyfri hele dagen. Morgenens temperaturer ligger på ca. 19 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 31 grader. Om natten 21°C. Den i starten friske vind med stormagtig vindstød fra øst blæser om natten svag.