Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Namibia

Vejr Sydafrika Vejr Zambia Vejr Angola Vejr Zimbabwe Vejr Botswana
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Ondangwa OndangwaOndangwa Windhoek WindhoekWindhoek Luderitz/Diaz Poin Luderitz/Diaz PoinLuderitz/Diaz Poin © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Africa/Windhoek Tidszone: Africa/Windhoek

Strømning

Strømning Afrika

Temperatur

Temperatur Afrika

Flyvevejret

Flyvevejret Afrika

Vejret i Luderitz/Diaz Poin, 23.11.2017

Torsdag er himlen praktisk talt skyfri hele dagen. Morgenens temperaturer ligger på ca. 12 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 24 grader. Om natten 13°C. om middagen blæser en frisk vind fra syd med gennemsnitlig kulingagtig og med stormagtige vindstød.

Vejret i Ondangwa, 23.11.2017

Torsdag er det for det meste for det meste solrigt. Om aftenen venter der os skiftende vejr med dels kraftige regnbyger og torden. Sent om aftenen bliver det stjerneklart til lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 22 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 34 grader. Om natten 22°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i Windhoek, 23.11.2017

Torsdag er det for det meste solrigt. Om aftenen venter der os let skiftende vejr med enkelte regnbyger. Sent om aftenen bliver det stjerneklart til lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 20 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 31 grader. Om natten 19°C. Der blæser en svag vind fra vest.