Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Sydafrika

Vejr Limpopo Vejr Limpopo Vejr Gauteng Vejr Eastern-Cape Vejr Limpopo Vejr Free-State Vejr Zimbabwe Vejr Kwazulu-Natal Vejr Mpumalanga Vejr Namibia Vejr Northern-Cape Vejr North-West Vejr Swaziland Vejr Eastern-Cape Vejr Botswana Vejr Western-Cape Vejr Gauteng Vejr Moçambique Vejr Lesotho
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Alexander Bay Alexander BayAlexander Bay Bloemfontein BloemfonteinBloemfontein Cape Town Cape TownCape Town Durban DurbanDurban Johannesburg JohannesburgJohannesburg Nelspruit NelspruitNelspruit Polokwane PolokwanePolokwane Port Elizabeth Port ElizabethPort Elizabeth Rustenburg RustenburgRustenburg Upington UpingtonUpington Pretoria PretoriaPretoria © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Africa/Johannesburg Tidszone: Africa/Johannesburg

Flyvevejret

Flyvevejret Afrika

Nedbør

Nedbør Afrika

Skyer

Skyer Afrika

Vejret i Alexander Bay, 21.04.2019

Søndag er himlen praktisk talt skyfri hele dagen. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 18 grader. Om natten 11°C. moderat vind fra sydvest aftager om natten og blæser svagt.

Vejret i Bloemfontein/Intl, 21.04.2019

Om morgenen bliver det tildels lidt skyet, dels solrigt. Allerede om formiddagen hersker der skiftevist overskyet vejr med enkelte regnbyger. Om middagen får vi let skiftende vejr med lokale byger eller torden. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 18 grader. Om natten 10°C. Svag vind fra nord.

Vejret i Cape Town Int. Airport, 21.04.2019

Søndag kan vi regne med mest solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 14 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 22 grader. Om natten 14°C. En vind fra syd, moderat til frisk, med stormagtige vindstød.

Vejret i Durban/Intl, 21.04.2019

Søndag skal vi regne med overskyet vejr med stedvis regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 20 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 23 grader. Om natten 19°C. Der blæser en svag vind fra sydvest.

Vejret i Johannesburg/OR Tambo International Airport, 21.04.2019

Søndag er der perioder med skyfrit. Eftermiddagen bliver skiftende vejr med enkelte byger eller torden. Om aftenen får vi skiftende vejr med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 12 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 23 grader. Om natten 12°C. Der blæser en svag vind fra øst.

Vejret i Krueger Mpumalanga Intl, 21.04.2019

Søndag er der tildels lidt skyet, dels solrigt hele dagen. Sidst på aftenen er der tale om overskyet vejr med let regn. Om natten venter der os diset, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 17 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 22 grader. Om natten 16°C. Der blæser en svag vind fra sydøst.

Vejret i Pietersburg Civil, 21.04.2019

Søndag er det klart eller solrigt hele dagen. Sidst på aftenen er der tale om overskyet vejr med stedvis regn. Om natten venter der os dels tæt dels lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 14 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 25 grader. Om natten 14°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i Port Elizabeth, 21.04.2019

Søndag er det for det meste overskyet, men tørt de fleste steder. Om aftenen venter der os overskyet vejr med let regn. Sent om aftenen bliver det skiftevist (meget) overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 15 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 20 grader. Om natten 16°C. Der blæser en svag vind fra øst.

Vejret i Pretoria/Irene, 21.04.2019

Søndag er der perioder med for det meste solrigt. Om eftermiddagen bliver det diset, men for det meste tørt vejr. Sent om aftenen får vi lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 14 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 25 grader. Om natten 13°C. Svag vind fra øst.

Vejret i Rustenburg, 21.04.2019

Søndag formiddag er det stadig skyfrit. Fra midt på dagen bliver vejret gennemgående overskyet, men for det meste tørt. Sent om aftenen får vi kun lidt overskyet eller stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 16 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 26 grader. Om natten 16°C. Svag vind fra syd.

Vejret i Upington, 21.04.2019

Søndag er det for det meste tildels lidt skyet, dels solrigt. Om aftenen venter der os let skiftende vejr med lokale byger eller torden. Sent om aftenen bliver det delvist klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 13 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 27 grader. Om natten 11°C. Der blæser en svag vind fra øst.