Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Tanzania

Vejr Zambia Vejr Zaire Vejr Uganda Vejr Moçambique Vejr Kenya Vejr Zambia Vejr Somalia Vejr Rwanda Vejr Malawi Vejr Burundi
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Dodoma DodomaDodoma Kigoma KigomaKigoma Mtwara MtwaraMtwara Songea SongeaSongea © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Africa/Dar_es_Salaam Tidszone: Africa/Dar_es_Salaam

Sol

Sol Afrika

Temperatur

Temperatur Afrika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Afrika

Vejret i Dodoma, 15.12.2019

Lørdag er der perioder med for det meste solrigt. Om eftermiddagen får vi mere eller mindre tæt overskyet vejr. Sent om aftenen er der tale om kun lettere skyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 20 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 30 grader. Om natten 20°C. Om middagen forventes en moderat vind med kraftige vindstød fra øst.

Vejret i Kigoma, 15.12.2019

Lørdag er det om dagen overvejende temmelig overskyet, men mest tørt. Om aftenen bliver det skiftende overskyet vejr med enkelte regnbyger. Sent om aftenen får vi for det meste stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 19 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 28 grader. Om natten 20°C. Den i starten moderate vind med kraftig vindstød fra sydvest blæser sent om aftenen svag.

Vejret i Mtwara, 15.12.2019

Lørdag formiddag er der stadig for det meste solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret mere eller mindre tæt overskyet vejr. Sent om aftenen får vi for det meste stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 25 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 32 grader. Om natten 25°C. Om aftenen forventes en moderat vind med kulingagtige vindstød fra nord.

Vejret i Songea, 15.12.2019

Efter morgenens overskyet, men næsten overalt tørt vejr bliver det af og til overskyet vejr med let regn. Om middagen får vi dels lidt overskyet, dels solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 21 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 29 grader. Om natten 20°C. Der blæser en svag vind fra nordøst.