Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Tunis

Vejr Europa Vejr Europa Vejr Libyan Arab Jamahiriya Vejr Algeriet
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Jendouba JendoubaJendouba Sfax SfaxSfax Tozeur TozeurTozeur Tunis TunisTunis © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Africa/Tunis Tidszone: Africa/Tunis

Flyvevejret

Flyvevejret Afrika

Skyer

Skyer Afrika

Sol

Sol Afrika

Nedbør

Nedbør Afrika

Vejret i Jendouba, 19.06.2018

Tirsdag bliver det ustadigt og overskyet, men tørt de fleste steder i et stykke tid. Om eftermiddagen bliver der tale om kun forbigående lettere overskyet, ellers solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 17 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 30 grader. Om natten 15°C. Vind fra nordvest blæser først moderatt, med kraftige vindstød, om natten svag.

Vejret i Sfax El-Maou, 19.06.2018

Tirsdag er det om dagen for det meste solrigt. Om aftenen bliver det længere perioder med overskyet vejr. Sent om aftenen får vi delvist klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 20 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 27 grader. Om natten 20°C. Svag vind fra nord.

Vejret i Tozeur, 19.06.2018

Tirsdag er himlen praktisk talt skyfri hele dagen. Morgenens temperaturer ligger på ca. 22 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 33 grader. Om natten 22°C. Sent om aftenen forventes en moderat vind med kulingagtige vindstød fra øst.

Vejret i Tunis-Carthage, 19.06.2018

Tirsdag formiddag er der stadig tale om for det meste solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Om eftermiddagen får vi kun lidt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 20 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 29 grader. Om natten 20°C. Vind fra nordvest blæser først moderatt, med kulingagtige vindstød, om natten svag.