Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Tunis

Vejr Europa Vejr Europa Vejr Libyan Arab Jamahiriya Vejr Algeriet
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Jendouba JendoubaJendouba Sfax SfaxSfax Tozeur TozeurTozeur Tunis TunisTunis © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Africa/Tunis Tidszone: Africa/Tunis

Sol

Sol Afrika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Afrika

Lufttryk

Lufttryk Afrika

Nedbør

Nedbør Afrika

Vejret i Jendouba, 24.09.2018

Mandag bliver det ustadigt med mere eller mindre tæt skydække i et stykke tid. Om eftermiddagen bliver der tale om for det meste solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 20 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 31 grader. Om natten 19°C. Svag vind fra nordvest.

Vejret i Sfax El-Maou, 24.09.2018

Efter morgenens solrigt eller lettere overskyet vejr bliver det af og til skyet, men næsten overalt tørt vejr. Om aftenen får vi for det meste stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 22 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 29 grader. Om natten 22°C. Vind fra nord blæser først moderatt, med kulingagtige vindstød, sent om aftenen svag.

Vejret i Tozeur, 24.09.2018

Mandag kan vi regne med overvejende solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 24 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 32 grader. Om natten 23°C. Der blæser en svag vind fra øst.

Vejret i Tunis-Carthage, 24.09.2018

Mandag kan vi regne med overvejende lyst vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 23 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 30 grader. Om natten 23°C. Vind fra nordvest blæser først moderatt, med kraftige vindstød, sent om aftenen svag.