Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Tunis

Vejr Europa Vejr Europa Vejr Libyan Arab Jamahiriya Vejr Algeriet
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Jendouba JendoubaJendouba Sfax SfaxSfax Tozeur TozeurTozeur Tunis TunisTunis © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Africa/Tunis Tidszone: Africa/Tunis

Flyvevejret

Flyvevejret Afrika

Skyer

Skyer Afrika

Temperatur

Temperatur Afrika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Afrika

Vejret i Jendouba, 22.02.2018

Om morgenen bliver det overskyet med let regn. Allerede om formiddagen hersker der delvist solrigt vejr. Om natten får vi overvejende stærkt overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 7 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 12 grader. Om natten 6°C. Svagt blæsende vind fra vest.

Vejret i Sfax El-Maou, 22.02.2018

Torsdag bliver det delvist solrigt i et stykke tid. Om aftenen bliver der tale om skiftende overskyet vejr med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 12 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 8°C. Der blæser en svag vind fra sydvest.

Vejret i Tozeur, 22.02.2018

Torsdag får vi dels lidt overskyet, dels solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 12 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 18 grader. Om natten 8°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i Tunis-Carthage, 22.02.2018

Torsdag er der overskyet med let regn hele dagen. Sidst på aftenen er der tale om dels overskyet, dels klart vejr. Om natten venter der os overskyet vejr med stedvis regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 8°C. Der blæser en svag vind fra vest.