Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Tunis

Vejr Europa Vejr Europa Vejr Libyan Arab Jamahiriya Vejr Algeriet
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Jendouba JendoubaJendouba Sfax SfaxSfax Tozeur TozeurTozeur Tunis TunisTunis © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Africa/Tunis Tidszone: Africa/Tunis

Skyer

Skyer Afrika

Lufttryk

Lufttryk Afrika

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Afrika

Sol

Sol Afrika

Vejret i Jendouba, 21.04.2019

Søndag er himlen praktisk talt skyfri hele dagen. Morgenens temperaturer ligger på ca. 12 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 27 grader. Om natten 11°C. Vind fra øst tiltager om aftenen i styrke og til moderat, med kulingagtige vindstød.

Vejret i Sfax El-Maou, 21.04.2019

Søndag kan vi regne med overvejende lyst vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 18 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 23 grader. Om natten 14°C. Den i starten friske vind med stormagtig vindstød fra øst blæser om natten svag.

Vejret i Tozeur, 21.04.2019

Efter morgenens skyfrit vejr bliver det allerede om formiddagen gennemgående overskyet, men for det meste tørt. Sent om aftenen får vi stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 20 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 36 grader. Om natten 18°C. Vind fra øst, derefter fra sydvest blæser først friskt med stormagtige vindstød, om natten kun svag.

Vejret i Tunis-Carthage, 21.04.2019

Søndag kan vi regne med for det meste solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 16 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 21 grader. Om natten 17°C. En vind fra øst, moderat til frisk, med stormagtige vindstød.