Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Forenede Arabiske Emirater

Vejr Saudi-Arabien Vejr Oman Vejr Oman Vejr Oman Vejr Den Islamiske Republik Iran Vejr Oman Vejr Oman Vejr Saudi-Arabien Vejr Qatar
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Abu Dhabi Abu DhabiAbu Dhabi Al Ain Al AinAl Ain Dubai DubaiDubai © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Asia/Dubai Tidszone: Asia/Dubai

Sol

Sol Asien

Flyvevejret

Flyvevejret Asien

Skyer

Skyer Asien

Vejret i Abu Dhabi/Intl, 27.08.2019

Tirsdag formiddag er der stadig tale om solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret gennemgående overskyet, men for det meste tørt vejr. Om aftenen får vi mange skyer, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 29 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 43 grader. Om natten 30°C. Om aftenen forventes en frisk vind med kulingagtige vindstød fra øst.

Vejret i Al Ain/Intl, 27.08.2019

Om morgenen bliver det solrigt. Allerede om formiddagen hersker der mange skyer, men mest tørt vejr. Sent om aftenen får vi gennemgående overskyet, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 30 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 45 grader. Om natten 31°C. Svag vind fra nordvest.

Vejret i Dubai/Intl, 27.08.2019

Tirsdag formiddag er det stadig solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet, men for det meste tørt. Sent om aftenen får vi klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 31 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 42 grader. Om natten 32°C. Vind fra nord tiltager om aftenen i styrke og til moderat, med kulingagtige vindstød.