Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Mongoliet

Vejr Folkerepublikken Kina Vejr Folkerepublikken Kina Vejr Kasakhstan Vejr Rusland Vejr Folkerepublikken Kina
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Gurvantes GurvantesGurvantes Hatgal HatgalHatgal Matad MatadMatad Tonhil TonhilTonhil Ulan Bator Ulan BatorUlan Bator © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Asia/Ulaanbaatar Tidszone: Asia/Ulaanbaatar

Strømning

Strømning Asien

Lufttryk

Lufttryk Asien

Vejret i Gurvantes, 30.11.2020

Mandag er der perioder med overskyet, men tørt de fleste steder. Om eftermiddagen får vi overskyet vejr med let sne. Om aftenen er der tale om overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -14 grader. I løbet af dagen kommer vi op må maks. -10 grader. Om natten -16°C. Svag vind fra sydvest.

Vejret i Hatgal, 30.11.2020

Mandag bliver det gennemgående solrigt i et stykke tid. Sent om aftenen bliver der tale om skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -26 grader. I løbet af dagen kommer vi op må maks. -12 grader. Om natten -22°C. Svag vind fra vest.

Vejret i Matad, 30.11.2020

Mandag er himlen praktisk talt skyfri hele dagen. Morgenens temperaturer ligger på ca. -20 grader. I løbet af dagen kommer vi op må maks. -11 grader. Om natten -18°C. Svagt blæsende vind fra nordvest.

Vejret i Tonhil, 30.11.2020

Om morgenen bliver det kun let skyet, men for det meste solrigt. Men allerede om formiddagen er der optræk til overskyet vejr med let snefald. Om middagen får vi skiftevist lyst og overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -17 grader. I løbet af dagen kommer vi op må maks. -13 grader. Om natten -21°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i Ulan Bator, 30.11.2020

Mandag er himlen praktisk talt skyfri hele dagen. Morgenens temperaturer ligger på ca. -26 grader. I løbet af dagen kommer vi op må maks. -14 grader. Om natten -26°C. Svag vind fra øst.