Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Andorra

Vejr Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland Vejr Frankrig Vejr Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland Vejr Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland Vejr Spanien Vejr Schweiz Vejr Holland Vejr Holland Vejr Frankrig Vejr Holland Vejr Liechtenstein Vejr Italien Vejr Frankrig Vejr Holland Vejr Italien Vejr Østrig Vejr Luxembourg Vejr Tyskland Vejr Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland Vejr Belgien Vejr Spanien Vejr Schweiz
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Biarritz BiarritzBiarritz Bordeaux BordeauxBordeaux Brest BrestBrest Cannes CannesCannes Cherbourg CherbourgCherbourg Grenoble GrenobleGrenoble Lille LilleLille Nancy NancyNancy Paris ParisParis Perpignan PerpignanPerpignan Poitiers PoitiersPoitiers © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Paris Tidszone: Europe/Paris

Lufttryk

Lufttryk Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Flyvevejret

Flyvevejret Europa

Vejret i Biarritz, 25.01.2018

Om morgenen bliver det overvejende klart. Allerede om formiddagen hersker der overskyet vejr med let regn. Sent om aftenen får vi skiftende overskyet vejr med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 12 grader. Om natten 7°C. Vind fra vest tiltager om natten i styrke og til moderat, med kulingagtige vindstød.

Vejret i Bordeaux, 25.01.2018

Torsdag bliver det overskyet med let regn i et stykke tid. Sent om aftenen bliver der tale om skiftende overskyet vejr med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 11 grader. Om natten 4°C. Svag vind fra vest.

Vejret i Brest, 25.01.2018

Torsdag bliver skiftevist overskyet med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 7 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 10 grader. Om natten 5°C. svag til moderat vind, med kraftige vindstød fra sydvest.

Vejret i Cannes, 25.01.2018

Torsdag er der perioder med meget overskyet, men mest tørt. Om eftermiddagen får vi overskyet vejr med stedvis regn. Om aftenen er der tale om mange skyer, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 8 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 15 grader. Om natten 10°C. Svagt blæsende vind fra nord.

Vejret i Cherbourg-Octeville, 25.01.2018

Om morgenen bliver det overskyet med let regn. Allerede om formiddagen hersker der mange skyer, men mest tørt vejr. Om middagen får vi skiftevist overskyet vejr med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 7 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 9 grader. Om natten 5°C. svag til moderat vind, med kraftige vindstød fra sydvest.

Vejret i , 25.01.2018

Torsdag er der perioder med for det meste solrigt. Om eftermiddagen bliver det overskyet vejr med let regn. Om aftenen får vi længere perioder med overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 6 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 11 grader. Om natten 4°C. Svag vind fra sydvest.

Vejret i Lille, 25.01.2018

Torsdag er det om dagen overskyet med let regn. Om aftenen bliver det lettere overskyet vejr. Sent om aftenen får vi overvejende stærkt overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 7 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 9 grader. Om natten 3°C. Vinden blæser svag til moderat og kommer sydvestlig.

Vejret i , 25.01.2018

Torsdag bliver overskyet med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 8 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 9 grader. Om natten 5°C. Den i starten moderate vind med kulingagtig vindstød fra sydvest blæser om natten svag.

Vejret i Paris-Le Bourget, 25.01.2018

Torsdag bliver det overskyet med let regn i et stykke tid. Sent om aftenen bliver der tale om længere perioder med overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 10 grader. Om natten 4°C. Der blæser en svag vind fra sydvest.

Vejret i Perpignan, 25.01.2018

Torsdag bliver det mest solrigt, af og til med let skydække i et stykke tid. Sent om aftenen bliver der tale om mange skyer, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 14 grader. Om natten 8°C. Vind fra nordvest tiltager om natten i styrke og til moderat, med kulingagtige vindstød.

Vejret i Poitiers, 25.01.2018

Torsdag bliver der meget overskyet og regnfuldt. Fredag nat bliver der tale om lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 10 grader. Om natten 3°C. Svagt blæsende vind fra sydvest.