Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Andorra

Vejr Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland Vejr Frankrig Vejr Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland Vejr Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland Vejr Spanien Vejr Schweiz Vejr Holland Vejr Holland Vejr Frankrig Vejr Holland Vejr Liechtenstein Vejr Italien Vejr Frankrig Vejr Holland Vejr Italien Vejr Østrig Vejr Luxembourg Vejr Tyskland Vejr Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland Vejr Belgien Vejr Spanien Vejr Schweiz
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Biarritz BiarritzBiarritz Bordeaux BordeauxBordeaux Brest BrestBrest Cannes CannesCannes Cherbourg CherbourgCherbourg Grenoble GrenobleGrenoble Lille LilleLille Nancy NancyNancy Paris ParisParis Perpignan PerpignanPerpignan Poitiers PoitiersPoitiers © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Paris Tidszone: Europe/Paris

Sol

Sol Europa

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Vejret i Biarritz, 26.04.2018

Onsdag bliver der temmelig gråt, men mest tørt om dagen. Torsdag nat bliver der tale om overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 14 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 10°C. Der blæser en svag vind fra nordvest.

Vejret i Bordeaux, 26.04.2018

Onsdag bliver det noget overskyet i et stykke tid. Sent om aftenen bliver der tale om delvist klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 18 grader. Om natten 8°C. Svag vind fra vest.

Vejret i Brest, 26.04.2018

Efter morgenens dels tæt, dels let overskyet vejr bliver det allerede om formiddagen overskyet med let regn. Om eftermiddagen får vi skyet, men næsten overalt tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 7°C. Om eftermiddagen forventes en moderat vind med kraftige vindstød fra vest.

Vejret i Cannes, 26.04.2018

Om morgenen bliver det kun let skyet, men for det meste solrigt. Allerede om formiddagen hersker der skyet, men næsten overalt tørt vejr. Om aftenen får vi dels overskyet, dels klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 13 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 20 grader. Om natten 14°C. Svag vind fra nord.

Vejret i Cherbourg-Octeville, 26.04.2018

Onsdag venter der dels tæt dels lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 12 grader. Om natten 8°C. svag til moderat vind, med kraftige vindstød fra vest.

Vejret i , 26.04.2018

Onsdag bliver det solrigt i et stykke tid. Sent om aftenen bliver der tale om skiftevist overskyet og klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 24 grader. Om natten 10°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i Lille, 26.04.2018

Efter overskyet vejr med let regn om morgenen kommer der solrigt eller lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 15 grader. Om natten 8°C. om eftermiddagen blæser en frisk vind fra vest med gennemsnitlig frisk og med kulingagtige vindstød.

Vejret i , 26.04.2018

Onsdag er der perioder med for det meste solrigt. Om eftermiddagen begynder overskyet vejr med stedvis regn. Om aftenen får vi overskyet vejr med opklaring indimellem. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 7°C. En vind fra vest, svag til moderat, med kulingagtige vindstød.

Vejret i Paris-Le Bourget, 26.04.2018

Om morgenen bliver det skiftevist klart og overskyet. Allerede om formiddagen hersker der overskyet, men mest tørt vejr. Om eftermiddagen får vi overskyet vejr med solskinsophold. Morgenens temperaturer ligger på ca. 12 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 8°C. En svag vind blæser fra vest.

Vejret i Perpignan, 26.04.2018

Onsdag er det om dagen gennemgående solrigt. Om aftenen bliver det skyet, men næsten overalt tørt vejr. Om natten får vi skyet, men næsten overalt tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 15 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 25 grader. Om natten 15°C. Om natten forventes en moderat vind med kulingagtige vindstød fra nordvest.

Vejret i Poitiers, 26.04.2018

Onsdag bliver det skiftende skydække,men mest tørt i et stykke tid. Om aftenen bliver der tale om overskyet vejr med opklaring indimellem. Morgenens temperaturer ligger på ca. 8 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 6°C. Om eftermiddagen kommer der moderat vind vestlig.