Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Belgien

Vejr Holland Vejr Flandern Vejr Wallonien Vejr Tyskland Vejr Holland Vejr Tyskland Vejr Flandern Vejr Holland Vejr Wallonien Vejr Frankrig Vejr Luxembourg
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Antwerpen AntwerpenAntwerpen Bruxelles BruxellesBruxelles Charleroi CharleroiCharleroi Gent GentGent Hasselt HasseltHasselt Liège LiègeLiège Ostende OstendeOstende Saint-Hubert Saint-HubertSaint-Hubert © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Brussels Tidszone: Europe/Brussels

Strømning

Strømning Europa

Lufttryk

Lufttryk Europa

Flyvevejret

Flyvevejret Europa

Vejret i , 14.08.2020

Fredag er der perioder med tildels lidt skyet, dels solrigt. Om eftermiddagen får vi meget overskyet, regnfuldt vejr. Om natten er der tale om overskyet, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 20 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 26 grader. Om natten 18°C. Der blæser en svag vind fra nordvest.

Vejret i , 14.08.2020

Fredag formiddag er der stadig tale om overvejende klart. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet vejr med let regn. Om natten får vi længere perioder med overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 19 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 26 grader. Om natten 18°C. Der blæser en svag vind fra vest.

Vejret i Charleroi, 14.08.2020

Om formiddagen er det ustadigt med mere eller mindre tæt skydække. Ved middagstid går vejret over til at være overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 20 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 25 grader. Om natten 18°C. Svagt blæsende vind fra sydvest.

Vejret i , 14.08.2020

Fredag formiddag er der stadig tale om ustadigt med mere eller mindre tæt skydække. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet vejr med let regn. Om eftermiddagen får vi skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 19 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 28 grader. Om natten 18°C. Der blæser en svag vind fra syd.

Vejret i , 14.08.2020

Fredag formiddag er det stadig overvejende klart. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet med stedvis regn. Om eftermiddagen får vi længere perioder med overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 19 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 26 grader. Om natten 18°C. Der blæser en svag vind fra syd.

Vejret i , 14.08.2020

Efter morgenens delvist solrigt vejr bliver vejret overskyet med let regn. Om middagen kommer med solrigt eller lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 19 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 22 grader. Om natten 17°C. Svagt blæsende vind fra sydvest.

Vejret i , 14.08.2020

Fredag er der perioder med overvejende klart. Om eftermiddagen får vi overskyet vejr med let regn. Sent om aftenen er der tale om dels overskyet, dels klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 20 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 25 grader. Om natten 18°C. Svag vind fra vest.

Vejret i St-Hubert, 14.08.2020

Fredag er der hele dagen overskyet, men mest tørt. Sent om aftenen er der tale om overskyet med stedvis regn. Om natten får vi overskyet, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 16 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 22 grader. Om natten 15°C. Svag vind fra syd.