Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Belgien

Vejr Holland Vejr Flandern Vejr Wallonien Vejr Tyskland Vejr Holland Vejr Tyskland Vejr Flandern Vejr Holland Vejr Wallonien Vejr Frankrig Vejr Luxembourg
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Antwerpen AntwerpenAntwerpen Bruxelles BruxellesBruxelles Charleroi CharleroiCharleroi Gent GentGent Hasselt HasseltHasselt Liège LiègeLiège Ostende OstendeOstende Saint-Hubert Saint-HubertSaint-Hubert © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Brussels Tidszone: Europe/Brussels

Flyvevejret

Flyvevejret Europa

Nedbør

Nedbør Europa

Sol

Sol Europa

Vejret i , 19.06.2018

Efter formiddagens overskyet, men mest tørt vejr får vi længere perioder med overskyet vejr resten af dagen. Morgenens temperaturer ligger på ca. 15 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 23 grader. Om natten 16°C. Svagt blæsende vind fra sydvest.

Vejret i , 19.06.2018

Tirsdag er det gennemgående noget overskyet. Om natten bliver der tale om delvist klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 14 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 22 grader. Om natten 15°C. Svag vind fra vest.

Vejret i Charleroi, 19.06.2018

Tirsdag er der dømt noget overskyet. Sent om aftenen skifter vejret til delvist overskyet men overvejende stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 13 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 22 grader. Om natten 15°C. Der blæser en svag vind fra vest.

Vejret i , 19.06.2018

Om morgenen bliver det kun let skyet, men for det meste solrigt. Allerede om formiddagen hersker der overskyet, men mest tørt vejr. Sent om aftenen får vi skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 14 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 23 grader. Om natten 15°C. Der blæser en svag vind fra sydvest.

Vejret i , 19.06.2018

Tirsdag formiddag er der stadig ustadigt og overskyet, men tørt de fleste steder. Fra midt på dagen bliver vejret skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Om aftenen får vi overskyet vejr med opklaring indimellem. Morgenens temperaturer ligger på ca. 13 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 22 grader. Om natten 16°C. Svag vind fra sydvest.

Vejret i , 19.06.2018

Om formiddagen er der først tale om ustadigt og overskyet, men tørt de fleste steder. Over middag bliver der tale om kun forbigående lettere overskyet, ellers solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 14 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 20 grader. Om natten 13°C. Der blæser en svag vind fra vest.

Vejret i , 19.06.2018

Tirsdag er der dømt mest overskyet, men mest tørt. Sent om aftenen skifter vejret til delvist overskyet men overvejende stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 14 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 23 grader. Om natten 14°C. Svag vind fra vest.

Vejret i St-Hubert, 19.06.2018

Tirsdag er der perioder med mest overskyet, men mest tørt. Eftermiddagen bliver kun let skyet, men for det meste solrigt. Om aftenen får vi skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 19 grader. Om natten 13°C. Der blæser en svag vind fra vest.