Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Belgien

Vejr Holland Vejr Flandern Vejr Wallonien Vejr Tyskland Vejr Holland Vejr Tyskland Vejr Flandern Vejr Holland Vejr Wallonien Vejr Frankrig Vejr Luxembourg
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Antwerpen AntwerpenAntwerpen Bruxelles BruxellesBruxelles Charleroi CharleroiCharleroi Gent GentGent Hasselt HasseltHasselt Liège LiègeLiège Ostende OstendeOstende Saint-Hubert Saint-HubertSaint-Hubert © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Brussels Tidszone: Europe/Brussels

Flyvevejret

Flyvevejret Europa

Skyer

Skyer Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Vejret i , 04.12.2020

Fredag formiddag er der stadig tale om overskyet med let regn. Fra midt på dagen bliver vejret skiftevist overskyet, men mest tørt vejr. Om natten får vi tæt overskyet, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 5 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 7 grader. Om natten 2°C. Den i starten moderate vind med kraftig vindstød fra syd blæser om natten svag.

Vejret i , 04.12.2020

Om morgenen bliver det skiftevist klart og overskyet. Men allerede om formiddagen er der optræk til overskyet vejr med stedvis regn. Om middagen får vi skiftevist overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 6 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 7 grader. Om natten 2°C. Vind fra syd blæser først moderatt, med kraftige vindstød, om natten svag.

Vejret i Charleroi, 04.12.2020

Efter morgenens overskyet vejr med let regn bliver det af og til dels lidt overskyet, dels solrigt vejr. Om middagen får vi skiftevist overskyet vejr med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 5 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten 2°C. Vind fra syd blæser først friskt, med kulingagtige vindstød, om natten svag.

Vejret i , 04.12.2020

Fredag er der perioder med skiftevist klart og overskyet. Om eftermiddagen begynder lyst eller solrigt vejr. Om natten får vi skiftevist overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 5 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 7 grader. Om natten 2°C. En fra syd vind blæser først moderatt, om natten svagt.

Vejret i , 04.12.2020

Om morgenen bliver det for det meste solrigt. Allerede om formiddagen skifter det til overskyet med stedvis regn. Om middagen kommer med skiftevist overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 5 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 8 grader. Om natten 2°C. Vind fra syd blæser først friskt, med kulingagtige vindstød, om natten svag.

Vejret i , 04.12.2020

Fredag bliver der skiftevist overskyet med enkelte regnbyger hele dagen. Lørdag nat skifter vejret til overskyet, lejligshedsvist også stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 5 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 7 grader. Om natten 2°C. Vind fra syd blæser først friskt, med stormagtige vindstød, om natten svag.

Vejret i , 04.12.2020

Efter morgenens overskyet vejr med let regn bliver det allerede om formiddagen skiftende vejr med enkelte regnbyger. Om eftermiddagen får vi overvejende lyst vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 5 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 7 grader. Om natten 2°C. frisk vind fra syd aftager om natten og blæser svagt.

Vejret i St-Hubert, 04.12.2020

Fredag er der perioder med overskyet med let regn. Om eftermiddagen begynder udpræget tætte skyer, men overvejende tørt vejr. Om natten får vi skiftende overskyet vejr med enkelte snebyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 2 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 4 grader. Om natten 0°C. Der blæser en svag vind fra syd.