Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Cypern

 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Girne GirneGirne Larnaca LarnacaLarnaca Paphos PaphosPaphos © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Asia/Nicosia Tidszone: Asia/Nicosia

Temperatur

Temperatur Europa

Sol

Sol Europa

Vejret i Girne, 23.10.2019

Onsdag er der perioder med klart eller solrigt. Om eftermiddagen begynder skyet, tildels også solrigt vejr. Sent om aftenen får vi for det meste klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 20 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 27 grader. Om natten 22°C. Svag vind fra nord.

Vejret i Larnaca/Intl, 23.10.2019

Onsdag bliver det solrigt i et stykke tid. Om aftenen bliver der tale om let skiftende vejr med lokale byger eller torden. Morgenens temperaturer ligger på ca. 19 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 28 grader. Om natten 20°C. Vinden blæser svag til moderat, med kulingagtige vindstød fra nord, om eftermiddagen fra nordøst.

Vejret i Paphos/Intl, 23.10.2019

Onsdag er det om dagen solrigt. Om aftenen bliver det overvejende stærkt overskyet, men mest tørt vejr. Om natten får vi skiftende vejr med dels kraftige regnbyger og torden. Morgenens temperaturer ligger på ca. 19 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 26 grader. Om natten 21°C. Svag vind fra nordøst.