Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Danmark

Vejr Tyskland Vejr Tyskland Vejr Tyskland Vejr Tyskland Vejr Tyskland Vejr Tyskland Vejr Tyskland Vejr Tyskland Vejr Midtjylland Vejr Tyskland Vejr Tyskland Vejr Midtjylland Vejr Nordjylland Vejr Sjælland Vejr Midtjylland Vejr Syddanmark Vejr Syddanmark Vejr Midtjylland Vejr Polen Vejr Polen Vejr Syddanmark Vejr Sverige Vejr Syddanmark Vejr Nordjylland Vejr Sjælland Vejr Sverige Vejr Tyskland Vejr Sjælland Vejr Hovedstaden Vejr Nordjylland Vejr Syddanmark Vejr Hovedstaden Vejr Syddanmark Vejr Sjælland Vejr Polen Vejr Sjælland Vejr Nordjylland Vejr Syddanmark Vejr Hovedstaden Vejr Tyskland Vejr Nordjylland Vejr Sjælland Vejr Syddanmark Vejr Sverige Vejr Midtjylland Vejr Bornholm Vejr Polen Vejr Norge
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Åbenrå ÅbenråÅbenrå Ålborg ÅlborgÅlborg Århus ÅrhusÅrhus Esbjerg EsbjergEsbjerg Gedser GedserGedser Odense OdenseOdense Rønne RønneRønne Skagen SkagenSkagen Snedsted SnedstedSnedsted Viborg ViborgViborg København KøbenhavnKøbenhavn © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Copenhagen Tidszone: Europe/Copenhagen

Flyvevejret

Flyvevejret Danmark

Lufttryk

Lufttryk Danmark

Strømning

Strømning Danmark

Vejret i Aalborg, 20.09.2019

Om morgenen bliver det overskyet, indimellem solrigt. Allerede om formiddagen skifter det til overskyet, men mest tørt. Om middagen kommer med ustadigt mere eller mindre tæt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 11°C. En vind fra vest, svag til moderat, med kraftige vindstød.

Vejret i Århus-Lufthavn, 20.09.2019

Fredag bliver det med mange skyer, men tørt de fleste steder i et stykke tid. Om aftenen bliver der tale om dels meget, dels kun lidt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 11°C. Vind fra vest blæser om middagen tiltagende til moderat.

Vejret i Esbjerg, 20.09.2019

Fredag er der perioder med med mange skyer, men tørt de fleste steder. Om eftermiddagen begynder dels let overskyet, dels solrigt vejr. Sent om aftenen får vi udpræget overskyet, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 12°C. En vind fra vest, svag til moderat, med kraftige vindstød.

Vejret i Gedser Odde, 20.09.2019

Om formiddagen er det endnu med mange skyer, men tørt de fleste steder. I løbet af eftermiddagen bliver det overskyet vejr med solskinsophold. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 15 grader. Om natten 13°C. En svag til moderat vind blæser med kulingagtige vindstød fra vest.

Vejret i Karup, 20.09.2019

Om morgenen bliver det overskyet med stedvis regn. Men allerede om formiddagen er der optræk til skiftevist lyst og skyet vejr. Om middagen får vi gennemgående overskyet, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 10°C. En svag til moderat vind blæser med kraftige vindstød fra vest.

Vejret i Kopenhagen-Lufthavn, 20.09.2019

Om morgenen bliver det noget overskyet. Allerede om formiddagen hersker der gennemgående overskyet, men for det meste tørt vejr. Sent om aftenen får vi dels tæt dels lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 12°C. En svag til moderat vind blæser med kraftige vindstød fra vest.

Vejret i Odense/Beldringe, 20.09.2019

Fredag er der dømt overskyet, men mest tørt. Om eftermiddagen skifter vejret til ustadigt mere eller mindre tæt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 11°C. Vinden blæser fra vest, svag til moderat.

Vejret i Rønne, 20.09.2019

Fredag er der perioder med overskyet, indimellem solrigt. Eftermiddagen bliver overskyet, men mest tørt. Sent om aftenen får vi overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 14 grader. Om natten 13°C. Om eftermiddagen forventes en moderat vind med kulingagtige vindstød fra vest.

Vejret i Skagen, 20.09.2019

Fredag bliver det kun let skyet, men for det meste solrigt i et stykke tid. Om eftermiddagen bliver der tale om skyfrit vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 12°C. En moderat vind med kulingagtige vindstød fra vest.

Vejret i Skrydstrup, 20.09.2019

Fredag bliver det meget overskyet, men mest tørt i et stykke tid. Om aftenen bliver der tale om dels tæt dels lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 8 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 11°C. Om middagen forventes en moderat vind med kraftige vindstød fra vest.

Vejret i Thisted-Silstrup, 20.09.2019

Om morgenen bliver det med mange skyer, men tørt de fleste steder. Allerede om formiddagen hersker der kun forbigående lettere overskyet, ellers solrigt vejr. Om middagen får vi skiftevist overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 15 grader. Om natten 12°C. moderat til frisk vind, med stormagtige vindstød fra vest.