Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Danmark

Vejr Tyskland Vejr Tyskland Vejr Tyskland Vejr Tyskland Vejr Tyskland Vejr Tyskland Vejr Tyskland Vejr Tyskland Vejr Midtjylland Vejr Tyskland Vejr Tyskland Vejr Midtjylland Vejr Nordjylland Vejr Sjælland Vejr Midtjylland Vejr Syddanmark Vejr Syddanmark Vejr Midtjylland Vejr Polen Vejr Polen Vejr Syddanmark Vejr Sverige Vejr Syddanmark Vejr Nordjylland Vejr Sjælland Vejr Sverige Vejr Tyskland Vejr Sjælland Vejr Hovedstaden Vejr Nordjylland Vejr Syddanmark Vejr Hovedstaden Vejr Syddanmark Vejr Sjælland Vejr Polen Vejr Sjælland Vejr Nordjylland Vejr Syddanmark Vejr Hovedstaden Vejr Tyskland Vejr Nordjylland Vejr Sjælland Vejr Syddanmark Vejr Sverige Vejr Midtjylland Vejr Bornholm Vejr Polen Vejr Norge
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Åbenrå ÅbenråÅbenrå Ålborg ÅlborgÅlborg Århus ÅrhusÅrhus Esbjerg EsbjergEsbjerg Gedser GedserGedser Odense OdenseOdense Rønne RønneRønne Skagen SkagenSkagen Snedsted SnedstedSnedsted Viborg ViborgViborg København KøbenhavnKøbenhavn © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Copenhagen Tidszone: Europe/Copenhagen

Strømning

Strømning Danmark

Flyvevejret

Flyvevejret Danmark

Skyer

Skyer Danmark

Vejret i Aalborg, 21.10.2018

Søndag er der perioder med meget overskyet, men mest tørt. Om eftermiddagen får vi overskyet vejr med stedvis regn. Sent om aftenen er der tale om gennemgående overskyet, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 15 grader. Om natten 8°C. En svag til moderat vind blæser med kulingagtige vindstød fra sydvest.

Vejret i Århus-Lufthavn, 21.10.2018

Søndag er det om dagen overskyet, men for det meste tørt. Om aftenen bliver det overskyet vejr med stedvis regn. Sent om aftenen får vi gennemgående overskyet, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 6 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 15 grader. Om natten 8°C. Der blæser en svag vind fra sydvest.

Vejret i Esbjerg, 21.10.2018

Søndag bliver det overskyet, men for det meste tørt i et stykke tid. Om eftermiddagen bliver der tale om overskyet vejr med stedvis regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 15 grader. Om natten 9°C. Vind fra sydvest tiltager om aftenen i styrke og til moderat, med kraftige vindstød.

Vejret i Gedser Odde, 21.10.2018

Søndag bliver det for det meste solrigt i et stykke tid. Om eftermiddagen bliver der tale om gennemgående overskyet, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 11°C. Vind fra sydvest tiltager om natten med vindstød op til vindstyrke 8.

Vejret i Karup, 21.10.2018

Søndag formiddag er der stadig tale om overskyet, men for det meste tørt. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet vejr med stedvis regn. Om natten får vi længere perioder med overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 8 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 15 grader. Om natten 7°C. En svag vind blæser sydvestlig.

Vejret i Kopenhagen-Lufthavn, 21.10.2018

Søndag er der perioder med solrigt eller let overskyet. Om eftermiddagen får vi gennemgående meget overskyet, men overvejende tørt vejr. Sent om aftenen er der tale om overskyet vejr med stedvis regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 7 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 14 grader. Om natten 10°C. Om aftenen forventes en moderat vind med kulingagtige vindstød fra sydvest.

Vejret i Odense/Beldringe, 21.10.2018

Tidligt på morgenen er det stadigt tildels lidt skyet, dels solrigt. Allerede om formiddagen ændres vejret dog til overskyet, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 7 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 15 grader. Om natten 9°C. Vind fra sydvest tiltager om aftenen i styrke og til moderat, med kraftige vindstød.

Vejret i Rønne, 21.10.2018

Søndag er der perioder med skiftende skydække,men mest tørt. Om eftermiddagen begynder kun forbigående lettere overskyet, men ellers solrigt vejr. Om aftenen får vi skyet, men næsten overalt tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 11°C. Om natten forventes en moderat vind med kulingagtige vindstød fra sydvest.

Vejret i Skagen, 21.10.2018

Søndag er det om dagen overskyet, men for det meste tørt. Om aftenen bliver det skiftevist overskyet, periodevist også stjerneklart vejr. Om natten får vi klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 14 grader. Om natten 9°C. Vinden blæser moderat til frisk, med stormagtige vindstød sydvestlig, senere vestlig Richtungen.

Vejret i Skrydstrup, 21.10.2018

Søndag bliver det meget overskyet, men mest tørt i et stykke tid. Om eftermiddagen bliver der tale om overskyet vejr med stedvis regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 7 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 15 grader. Om natten 8°C. Vind fra sydvest tiltager om aftenen i styrke og til moderat, med kraftige vindstød.

Vejret i Thisted-Silstrup, 21.10.2018

Søndag er det om dagen meget overskyet, men mest tørt. Om aftenen bliver det overskyet vejr med stedvis regn. Sent om aftenen får vi periodevist lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 14 grader. Om natten 8°C. Vinden blæser moderat til frisk, med kulingagtige vindstød fra sydvest, sent om aftenen kommer vinden fra vest.