Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland

Vejr England Vejr Skotland Vejr Skotland Vejr England Vejr Skotland Vejr Skotland Vejr Skotland Vejr Skotland Vejr Skotland Vejr Skotland Vejr Skotland Vejr Skotland Vejr Belgien Vejr Nordirland Vejr Frankrig Vejr Skotland Vejr England Vejr Wales Vejr Irland
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Belfast BelfastBelfast Birmingham BirminghamBirmingham Cardiff CardiffCardiff Edinburgh EdinburghEdinburgh Glasgow GlasgowGlasgow Inverness InvernessInverness Lerwick LerwickLerwick London LondonLondon Manchester ManchesterManchester Plymouth PlymouthPlymouth © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/London Tidszone: Europe/London

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Strømning

Strømning Europa

Lufttryk

Lufttryk Europa

Vejret i Belfast Airport, 04.12.2020

Efter morgenens ustadigt overskyet vejr med enkelte snebyger bliver det af og til overskyet vejr med let sne. Om middagen får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger omkring frysepunktet og når om eftermiddagen op til omkring 6 grader. Om natten 4°C. Om aftenen forventes en moderat vind med kulingagtige vindstød fra nord.

Vejret i Birmingham, 04.12.2020

Fredag er der dømt overskyet med let regn. Om aftenen skifter vejret til ustadigt overskyet vejr med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 3 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 4 grader. Om natten 2°C. Vind fra nordvest blæser først moderatt, med kulingagtige vindstød, sent om aftenen svag.

Vejret i Cardiff, 04.12.2020

Fredag formiddag er der stadig tale om skiftevist klart og overskyet. Fra midt på dagen bliver vejret skiftevist overskyet vejr med enkelte regnbyger. Om aftenen får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 3 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 7 grader. Om natten 4°C. svag til moderat vind, med kulingagtige vindstød fra nordvest.

Vejret i Edinburgh, 04.12.2020

Fredag formiddag er der stadig tale om overskyet med let slud og regn. Fra midt på dagen bliver vejret ustadigt overskyet vejr med enkelte regnbyger. Om eftermiddagen får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten 5°C. Vinden blæser svag til moderat, med kulingagtige vindstød fra nord, sent om aftenen fra nordøst.

Vejret i , 04.12.2020

Om morgenen bliver det overskyet med lette snebyger. Allerede om formiddagen skifter det til overskyet med let slud og regn. Om natten kommer med skiftende overskyet vejr med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger omkring frysepunktet og når om eftermiddagen op til omkring 6 grader. Om natten 5°C. Først vind nordvestlig, sent om aftenen moderat vind med kulingagtige vindstød fra nordøst.

Vejret i , 04.12.2020

Tidligt på morgenen er det stadigt overskyet med let slud og regn. Allerede om formiddagen bliver det overskyet med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. -1 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten 5°C. Der blæser en moderat vind med kulingagtige vindstød fra nord og skifter sent om aftenen til fra nordøst.

Vejret i Lerwick, 04.12.2020

Efter morgenens overskyet vejr med stedvis regn bliver det af og til skiftende overskyet vejr med enkelte regnbyger. Om eftermiddagen får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten 5°C. Vinden blæser moderat til frisk, med kulingagtige vindstød fra nordøst, om formiddagen fra øst.

Vejret i , 04.12.2020

Fredag bliver det meget overskyet og regnfuldt i et stykke tid. Om aftenen bliver der tale om skiftende overskyet vejr med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 3 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 4 grader. Om natten 4°C. En svag til moderat vind blæser med kraftige vindstød fra sydvest.

Vejret i , 04.12.2020

Fredag er det om dagen overskyet med let regn. Om aftenen bliver det skiftende overskyet vejr med enkelte regnbyger. Sent om aftenen får vi ustadigt vejr med enkelte regn- eller snebyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 3 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 5 grader. Om natten 3°C. Den i starten moderate vind med kraftig vindstød fra nordvest blæser sent om aftenen svag.

Vejret i Plymouth, 04.12.2020

Fredag er det om dagen skiftende vejr med enkelte regnbyger. Om aftenen bliver det for det meste klart vejr. Sent om aftenen får vi skiftende overskyet vejr med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 3 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 7 grader. Om natten 5°C. En svag til moderat vind blæser med kulingagtige vindstød fra nordvest.