Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland

Vejr England Vejr Skotland Vejr Skotland Vejr England Vejr Skotland Vejr Skotland Vejr Skotland Vejr Skotland Vejr Skotland Vejr Skotland Vejr Skotland Vejr Skotland Vejr Belgien Vejr Nordirland Vejr Frankrig Vejr Skotland Vejr England Vejr Wales Vejr Irland
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Belfast BelfastBelfast Birmingham BirminghamBirmingham Cardiff CardiffCardiff Edinburgh EdinburghEdinburgh Glasgow GlasgowGlasgow Inverness InvernessInverness Lerwick LerwickLerwick London LondonLondon Manchester ManchesterManchester Plymouth PlymouthPlymouth © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/London Tidszone: Europe/London

Nedbør

Nedbør Europa

Sol

Sol Europa

Skyer

Skyer Europa

Vejret i Belfast Airport, 25.11.2017

Efter morgenens ustadigt overskyet vejr med enkelte regn- eller snebyger bliver vejret overskyet med let slud og regn. Om middagen kommer med overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 2 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 5 grader. Om natten 3°C. Vinden blæser svag til moderat og kommer vestlig.

Vejret i Birmingham, 25.11.2017

Lørdag bliver det for det meste solrigt om dagen. Om natten bliver der tale om længere perioder med overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten 3°C. Om middagen forventes en moderat vind med kulingagtige vindstød fra vest.

Vejret i Cardiff, 25.11.2017

Lørdag formiddag er der stadig tale om for det meste solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret let skiftende vejr med enkelte regnbyger. Om eftermiddagen får vi længere perioder med overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 3 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 8 grader. Om natten 4°C. Især om formiddagen blæser en svag til moderat vind, med kulingagtige vindstød vestlig retning .

Vejret i Edinburgh, 25.11.2017

Om morgenen bliver det skiftevist klart og overskyet. Allerede om formiddagen skifter det til klart eller solrigt. Om eftermiddagen kommer med skiftevist lyst og skyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten 3°C. En svag til moderat vind blæser med kraftige vindstød fra vest.

Vejret i , 25.11.2017

Om formiddagen er det endnu skiftende vejr med enkelte regn- eller snebyger. I løbet af eftermiddagen bliver det overskyet vejr med stedvis regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 2 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten 3°C. En svag til moderat vind blæser med kraftige vindstød fra vest.

Vejret i , 25.11.2017

Lørdag formiddag er det stadig skiftevist klart og overskyet. Fra midt på dagen bliver vejret skiftende vejr med enkelte regnbyger. Om eftermiddagen får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 2 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten 4°C. En moderat til frisk vind blæser med kulingagtige vindstød fra vest.

Vejret i Lerwick, 25.11.2017

Lørdag får vi skiftende overskyet vejr med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 3 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten 4°C. Den i starten kulingagtige vind med stormagtig vindstød fra vest blæser om middagen frisk.

Vejret i , 25.11.2017

Lørdag er der perioder med mest solrigt, af og til med let skydække. Eftermiddagen bliver overvejende temmelig overskyet, men mest tørt. Om aftenen får vi kun lettere skyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 2 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 8 grader. Om natten 3°C. Vind fra vest blæser om middagen tiltagende til moderat.

Vejret i , 25.11.2017

Om morgenen bliver det skiftende vejr med enkelte regn- eller snebyger. Allerede om formiddagen hersker der let skiftende vejr med enkelte regnbyger. Om eftermiddagen får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 2 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten 4°C. svag til moderat vind, med kulingagtige vindstød fra vest.

Vejret i Plymouth, 25.11.2017

Om morgenen bliver det overskyet med stedvis regn. Men allerede om formiddagen er der optræk til næsten skyfrit vejr. Om middagen får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 3 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 8 grader. Om natten 5°C. svag til moderat vind, med kraftige vindstød fra nordvest.