Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Frankrig

Vejr Tyskland Vejr Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland Vejr Poitou-Charentes Vejr Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland Vejr Schweiz Vejr Schweiz Vejr Poitou-Charentes Vejr Provence-Alpes-Côte d'Azur Vejr Spanien Vejr Holland Vejr Holland Vejr Holland Vejr Lorraine Vejr Liechtenstein Vejr Andorra Vejr Italien Vejr Schweiz Vejr Holland Vejr Franche-Comté Vejr Italien Vejr Rhône-Alpes Vejr Pikardiet Vejr Lorraine Vejr Basse-Normandie Vejr Tyskland Vejr Østrig Vejr Poitou-Charentes Vejr Luxembourg Vejr Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland Vejr Champagne-Ardenne Vejr Bretagne Vejr Bourgogne Vejr Auvergne Vejr Korsika Vejr Belgien Vejr Haute-Normandie Vejr Spanien Vejr Île-de-France Vejr Centre Vejr Pays de la Loire Vejr Nord-Pas-de-Calais Vejr Provence-Alpes-Côte d'Azur Vejr Alsace Vejr Languedoc-Roussillon Vejr Limousin Vejr Midi-Pyrénées Vejr Aquitaine
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Ajaccio AjaccioAjaccio Besançon BesançonBesançon Biarritz BiarritzBiarritz Bordeaux BordeauxBordeaux Brest BrestBrest Caen CaenCaen Grenoble GrenobleGrenoble Lille LilleLille Lyon LyonLyon Marseille MarseilleMarseille Nancy NancyNancy Paris ParisParis Poitiers PoitiersPoitiers Nantes NantesNantes Toulouse ToulouseToulouse © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Paris Tidszone: Europe/Paris

Sol

Sol Europa

Nedbør

Nedbør Europa

Strømning

Strømning Europa

Vejret i Ajaccio, 24.09.2020

Torsdag bliver det ustadigt med mere eller mindre tæt skydække i et stykke tid. Om aftenen bliver der tale om meget overskyet, regnfuldt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 19 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 25 grader. Om natten 21°C. Svagt blæsende vind fra nordøst.

Vejret i Besançon, 24.09.2020

Torsdag er der dømt overvejende temmelig overskyet, men mest tørt. Om eftermiddagen skifter vejret til ustadigt vejr med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 15 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 19 grader. Om natten 10°C. Der blæser en svag vind fra sydvest.

Vejret i Biarritz, 24.09.2020

Torsdag får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 17 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 20 grader. Om natten 13°C. Om natten forventes en moderat vind med stormagtige vindstød fra vest.

Vejret i Bordeaux, 24.09.2020

Torsdag bliver det overskyet med let regn om dagen. Om natten bliver der tale om skiftende overskyet vejr med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 15 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 19 grader. Om natten 11°C. Om eftermiddagen forventes en moderat vind med kulingagtige vindstød fra sydvest.

Vejret i Brest, 24.09.2020

Torsdag er der dømt overskyet med let regn. Om eftermiddagen skifter vejret til ustadigt vejr med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 10°C. Vinden blæser moderat til frisk, med stormagtige vindstød fra sydvest, om natten fra nordvest.

Vejret i Caen, 24.09.2020

Torsdag bliver det overskyet med let regn i et stykke tid. Om aftenen bliver der tale om skiftevist overskyet vejr med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 10°C. En moderat vind med kulingagtige vindstød sydvestlig.

Vejret i , 24.09.2020

Om morgenen bliver det ustadigt med mere eller mindre tæt skydække. Allerede om formiddagen skifter det til overskyet, men for det meste tørt. Om middagen kommer med let skiftende vejr med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 14 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 20 grader. Om natten 10°C. Der blæser en svag vind fra syd.

Vejret i Lille, 24.09.2020

Torsdag formiddag er der stadig for det meste solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet vejr med let regn. Sent om aftenen får vi skiftende overskyet vejr med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 15 grader. Om natten 8°C. En svag til moderat vind blæser med kulingagtige vindstød fra syd.

Vejret i , 24.09.2020

Torsdag formiddag er der stadig tale om overskyet, indimellem solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret let skiftende vejr med enkelte regnbyger. Om aftenen får vi let skiftende vejr med lokale byger eller torden. Morgenens temperaturer ligger på ca. 16 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 21 grader. Om natten 12°C. Vind fra syd tiltager sent om aftenen i styrke og til moderat, med kulingagtige vindstød.

Vejret i Marseille, 24.09.2020

Torsdag er der perioder med ustadigt med mere eller mindre tæt skydække. Om eftermiddagen begynder ustadigt mere eller mindre tæt overskyet vejr. Om natten får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 17 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 26 grader. Om natten 15°C. Der blæser en svag vind fra syd.

Vejret i , 24.09.2020

Torsdag er det om dagen ustadigt med mere eller mindre tæt skydække. Om aftenen bliver det skiftende overskyet vejr med enkelte regnbyger. Sent om aftenen får vi meget overskyet, regnfuldt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 12 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 20 grader. Om natten 9°C. En svag til moderat vind blæser med kraftige vindstød fra sydvest.

Vejret i Nantes, 24.09.2020

Torsdag bliver det overskyet med let regn i et stykke tid. Om aftenen bliver der tale om skiftende vejr med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 12 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 15 grader. Om natten 10°C. Især om formiddagen blæser en svag til moderat vind, med kulingagtige vindstød sydvestlig retning .

Vejret i , 24.09.2020

Torsdag formiddag er der stadig tale om overvejende klart. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet vejr med stedvis regn. Om natten får vi kun lidt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 9°C. svag til moderat vind, med kraftige vindstød fra sydvest.

Vejret i Poitiers, 24.09.2020

Om morgenen bliver det ustadigt med mere eller mindre tæt skydække. Allerede om formiddagen hersker der overskyet vejr med stedvis regn. Sent om aftenen får vi skiftende overskyet vejr med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 12 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 18 grader. Om natten 9°C. En først svag fra sydvest vind tiltager og blæser om middagen friskt.

Vejret i Toulouse-Blagnac, 24.09.2020

Efter morgenens overskyet vejr med let regn bliver det af og til længere perioder med overskyet vejr. Om middagen får vi skiftevist overskyet vejr med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 17 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 21 grader. Om natten 11°C. Vind fra vest tiltager om natten i styrke og til moderat, med kraftige vindstød.