Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Holland

Vejr Tyskland Vejr Provinzen Nord Vejr Provinzen Süd Vejr Provinzen Nord Vejr Provinzen Nord Vejr Tyskland Vejr Provinzen Nord Vejr Provinzen Nord Vejr Provinzen West Vejr Provinzen West Vejr Provinzen Nord Vejr Provinzen Süd Vejr Frankrig Vejr Frankrig Vejr Provinzen West Vejr Belgien Vejr Provinzen Nord Vejr Provinzen Süd Vejr Tyskland Vejr Provinzen Ost
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Amsterdam AmsterdamAmsterdam Arnhem ArnhemArnhem Beverwijk BeverwijkBeverwijk Breda BredaBreda Eindhoven EindhovenEindhoven Enschede EnschedeEnschede Groningen GroningenGroningen Den Helder Den HelderDen Helder Leeuwarden LeeuwardenLeeuwarden Maastricht MaastrichtMaastricht Rotterdam RotterdamRotterdam Vlissingen VlissingenVlissingen © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Brussels Tidszone: Europe/Brussels

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Nedbør

Nedbør Europa

Flyvevejret

Flyvevejret Europa

Vejret i Amsterdam-Airport, 21.06.2018

Torsdag formiddag er der stadig overskyet med stedvis regn. Fra midt på dagen bliver vejret overvejende gråt, men mest tørt vejr. Om aftenen får vi overskyet vejr med stedvis regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 14 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 12°C. En moderat til frisk vind blæser med kulingagtige vindstød fra nordvest.

Vejret i De Kooy, 21.06.2018

Torsdag formiddag er det stadig overskyet med let regn. Fra midt på dagen bliver vejret delvist solrigt. Om eftermiddagen får vi overskyet vejr med stedvis regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 13 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 15 grader. Om natten 12°C. En vind fra nordvest, moderat til frisk, med kulingagtige vindstød.

Vejret i Deelen, 21.06.2018

Efter morgenens overskyet vejr med let regn bliver det allerede om formiddagen meget overskyet, men mest tørt. Sent om aftenen får vi overskyet vejr med stedvis regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 14 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 10°C. Vind fra vest blæser først moderatt, med kulingagtige vindstød, sent om aftenen svag.

Vejret i Eelde, 21.06.2018

Torsdag er der perioder med overskyet med let regn. Om eftermiddagen får vi overvejende gråt, men mest tørt vejr. Om aftenen er der tale om overskyet vejr med stedvis regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 13 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 15 grader. Om natten 10°C. om middagen blæser en frisk vind fra vest med gennemsnitlig frisk og med kulingagtige vindstød.

Vejret i Eindhoven, 21.06.2018

Efter morgenens overskyet vejr med let regn bliver det af og til overskyet, men mest tørt vejr. Om middagen får vi mere eller mindre tæt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 15 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 18 grader. Om natten 10°C. svag til moderat vind, med kraftige vindstød fra nordvest.

Vejret i Enschede, 21.06.2018

Efter morgenens meget overskyet, men for det meste tørt vejr bliver det af og til overskyet vejr med let regn. Om middagen får vi delvist solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 14 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 10°C. En svag til moderat vind blæser med kulingagtige vindstød fra vest.

Vejret i Gilze-Rijen, 21.06.2018

Om formiddagen er det endnu overskyet med stedvis regn. I løbet af eftermiddagen bliver det delvist solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 15 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 10°C. Den i starten moderate vind med kraftig vindstød fra nordvest blæser om natten svag.

Vejret i Leeuwarden, 21.06.2018

Torsdag er der perioder med overskyet med let regn. Om eftermiddagen begynder skyet, men mest tørt vejr. Om aftenen får vi overskyet vejr med stedvis regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 13 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 15 grader. Om natten 11°C. moderat til frisk vind, med kulingagtige vindstød fra nordvest.

Vejret i Maastricht-Airport, 21.06.2018

Efter morgenens overskyet vejr med let regn bliver vejret temmelig gråt, men mest tørt. Om eftermiddagen kommer med mest solrigt, lejlighedsvist let overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 15 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 9°C. Der blæser en svag vind fra nordvest.

Vejret i Rotterdam, 21.06.2018

Efter morgenens overskyet vejr med stedvis regn bliver det allerede om formiddagen temmelig gråt, men mest tørt. Om eftermiddagen får vi overskyet vejr med stedvis regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 14 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 11°C. frisk vind fra nordvest aftager om natten og blæser derefter svagt.

Vejret i Vlissingen, 21.06.2018

Torsdag bliver det skiftevist klart og overskyet i et stykke tid. Om eftermiddagen bliver der tale om lyst eller solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 14 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 15 grader. Om natten 12°C. frisk vind fra nordvest aftager sent om aftenen og blæser derefter svagt.

Vejret i Wijk aan Zee, 21.06.2018