Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Holland

Vejr Tyskland Vejr Provinzen Nord Vejr Provinzen Süd Vejr Provinzen Nord Vejr Provinzen Nord Vejr Tyskland Vejr Provinzen Nord Vejr Provinzen Nord Vejr Provinzen West Vejr Provinzen West Vejr Provinzen Nord Vejr Provinzen Süd Vejr Frankrig Vejr Frankrig Vejr Provinzen West Vejr Belgien Vejr Provinzen Nord Vejr Provinzen Süd Vejr Tyskland Vejr Provinzen Ost
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Amsterdam AmsterdamAmsterdam Arnhem ArnhemArnhem Beverwijk BeverwijkBeverwijk Breda BredaBreda Eindhoven EindhovenEindhoven Enschede EnschedeEnschede Groningen GroningenGroningen Den Helder Den HelderDen Helder Leeuwarden LeeuwardenLeeuwarden Maastricht MaastrichtMaastricht Rotterdam RotterdamRotterdam Vlissingen VlissingenVlissingen © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Brussels Tidszone: Europe/Brussels

Nedbør

Nedbør Europa

Strømning

Strømning Europa

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Vejret i Amsterdam-Airport, 22.09.2018

Efter morgenens overvejende lyst vejr bliver det allerede om formiddagen overskyet med let regn. Om middagen får vi dels tæt dels lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 11°C. En fra vest vind blæser først friskt, om natten svagt.

Vejret i De Kooy, 22.09.2018

Lørdag bliver det overskyet, men tørt de fleste steder i et stykke tid. Sent om aftenen bliver der tale om overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 12 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 11°C. Den i starten friske vind med kulingagtig vindstød fra vest blæser om natten svag.

Vejret i Deelen, 22.09.2018

Lørdag er der perioder med solrigt eller let overskyet. Om eftermiddagen får vi overskyet vejr med stedvis regn. Om aftenen er der tale om overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 10°C. moderat vind fra sydvest aftager sent om aftenen og blæser derefter svagt.

Vejret i Eelde, 22.09.2018

Efter morgenens skiftende og overskyet vejr med enkelte regnbyger bliver det allerede om formiddagen overskyet med stedvis regn. Om eftermiddagen får vi skyet, men næsten overalt tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 10°C. En fra vest vind blæser først friskt, sent om aftenen svagt.

Vejret i Eindhoven, 22.09.2018

Lørdag formiddag er der stadig tale om solrigt eller let overskyet. Fra midt på dagen bliver vejret skyet, men næsten overalt tørt vejr. Om eftermiddagen får vi overskyet vejr med stedvis regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 11°C. En fra sydvest vind blæser først moderatt, om natten svagt.

Vejret i Enschede, 22.09.2018

Lørdag er det om dagen solrigt eller let overskyet. Om aftenen bliver det overskyet, men mest tørt vejr. Om natten får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 10°C. En fra sydvest vind blæser først moderatt, om natten svagt.

Vejret i Gilze-Rijen, 22.09.2018

Efter formiddagens skyet men mest tørt vejr bliver det overskyet vejr med stedvis regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 11°C. Svag vind fra sydvest.

Vejret i Leeuwarden, 22.09.2018

Om morgenen bliver det skiftevist overskyet med enkelte regnbyger. Allerede om formiddagen skifter det til overskyet, men tørt de fleste steder. Om middagen kommer med overskyet vejr med stedvis regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 10°C. Den i starten friske vind med kulingagtig vindstød fra vest blæser om natten svag.

Vejret i Maastricht-Airport, 22.09.2018

Om formiddagen er der først tale om solrigt eller let overskyet. Over middag bliver der tale om overskyet vejr med stedvis regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 11°C. En fra sydvest vind blæser først moderatt, sent om aftenen svagt.

Vejret i Rotterdam, 22.09.2018

Om morgenen bliver det for det meste solrigt. Men allerede om formiddagen er der optræk til skyet men mest tørt vejr. Om eftermiddagen får vi overskyet vejr med stedvis regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 12 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 11°C. moderat vind fra vest aftager sent om aftenen og blæser svagt.

Vejret i Vlissingen, 22.09.2018

Efter morgenens solrigt eller lettere overskyet vejr bliver vejret overskyet med stedvis regn. Om middagen kommer med delvist solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 14 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 12°C. Der blæser en svag til moderat vind vestlig.

Vejret i Wijk aan Zee, 22.09.2018