Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Hviderusland

Vejr Litauen Vejr Estland Vejr Asien Vejr Estland Vejr Slovakiet (Den Slovakiske Republik) Vejr Litauen Vejr Asien Vejr Polen Vejr Ukraine Vejr Letland
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Mahiljou MahiljouMahiljou Homel HomelHomel Grodno GrodnoGrodno Minsk MinskMinsk © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Minsk Tidszone: Europe/Minsk

Flyvevejret

Flyvevejret Europa

Strømning

Strømning Europa

Nedbør

Nedbør Europa

Vejret i Gomel, 03.12.2020

Torsdag bliver det overskyet med lette snebyger i et stykke tid. Om eftermiddagen bliver der tale om mange skyer, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -3 grader og stiger op til frysepunktet i løbet af dagen. Om natten -1°C. Svagt blæsende vind fra sydøst.

Vejret i Grodno, 03.12.2020

Torsdag er der dømt overskyet, men for det meste tørt. Om eftermiddagen skifter vejret til solrigt eller lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -3 grader og stiger op til frysepunktet i løbet af dagen. Om natten -1°C. Sent om aftenen kommer der moderat vind sydøstlig.

Vejret i Minsk, 03.12.2020

Efter morgenens overskyet vejr med stedvist snefald bliver det af og til mange skyer, men mest tørt vejr. Om natten får vi overskyet vejr med stedvis sne. Morgenens temperaturer ligger på ca. -3 grader og stiger op til frysepunktet i løbet af dagen. Om natten -2°C. Der blæser en svag vind fra sydøst.

Vejret i Mogilev, 03.12.2020

Torsdag er der dømt overskyet med stedvise snebyger. Om eftermiddagen skifter vejret til meget overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -3 grader. I løbet af dagen kommer vi op må maks. -1 grader. Om natten -2°C. Svag vind fra sydøst.