Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Hviderusland

Vejr Litauen Vejr Estland Vejr Asien Vejr Estland Vejr Slovakiet (Den Slovakiske Republik) Vejr Litauen Vejr Asien Vejr Polen Vejr Ukraine Vejr Letland
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Mahiljou MahiljouMahiljou Homel HomelHomel Grodno GrodnoGrodno Minsk MinskMinsk © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Minsk Tidszone: Europe/Minsk

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Skyer

Skyer Europa

Flyvevejret

Flyvevejret Europa

Vejret i Gomel, 26.05.2020

Tirsdag er der perioder med ustadigt med mere eller mindre tæt skydække. Om eftermiddagen får vi gennemgående overskyet, men for det meste tørt vejr. Sent om aftenen er der tale om overskyet vejr med stedvis regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 9°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i Grodno, 26.05.2020

Om morgenen bliver det let skyet. Men allerede om formiddagen er der optræk til skiftevist overskyet, men mest tørt vejr. Om middagen får vi for det meste solskin, men med små skyer indimellem. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 18 grader. Om natten 9°C. Svag vind fra nord.

Vejret i Minsk, 26.05.2020

Tirsdag kan vi regne med delvist solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 8 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 10°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i Mogilev, 26.05.2020

Efter overskyet, men næsten overalt tørt vejr om morgenen får vi for resten af dagen for det meste solskin, men med små skyer indimellem. Morgenens temperaturer ligger på ca. 7 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 18 grader. Om natten 8°C. Der blæser en svag vind fra nordøst.