Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Irland

Vejr Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland Vejr Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Belmullet BelmulletBelmullet Clifden ClifdenClifden Cork CorkCork Dublin DublinDublin Dundalk DundalkDundalk Galway GalwayGalway Limereick LimereickLimereick Sligo SligoSligo Waterford WaterfordWaterford Mullingar MullingarMullingar Malin Head Malin HeadMalin Head Killarney KillarneyKillarney © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Dublin Tidszone: Europe/Dublin

Nedbør

Nedbør Europa

Flyvevejret

Flyvevejret Europa

Lufttryk

Lufttryk Europa

Vejret i Belmullet, 04.12.2020

Fredag bliver det skiftevist overskyet med enkelte regnbyger i et stykke tid. Sent om aftenen bliver der tale om overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 3 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 7 grader. Om natten 6°C. En moderat til frisk vind blæser med stormagtige vindstød fra nord.

Vejret i Claremorris, 04.12.2020

Fredag formiddag er der stadig skiftevist overskyet med enkelte regn- eller snebyger. Fra midt på dagen bliver vejret let skiftende vejr med enkelte regnbyger. Sent om aftenen får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten 5°C. svag til moderat vind, med kulingagtige vindstød fra nordvest.

Vejret i , 04.12.2020

Fredag er det om dagen skiftevist klart og overskyet. Om aftenen bliver det let skiftende vejr med enkelte regnbyger. Sent om aftenen får vi kun lettere skyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 5 grader. Om natten 3°C. Vind fra nordvest tiltager om natten med vindstød op til vindstyrke 8.

Vejret i , 04.12.2020

Om morgenen bliver det hurtigt skiftende vejr med enkelte snebyger. Allerede om formiddagen skifter det til mest solrigt, af og til med let skydække. Om eftermiddagen kommer med overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger omkring frysepunktet og når om eftermiddagen op til omkring 5 grader. Om natten 4°C. En moderat til frisk vind blæser med stormagtige vindstød fra nordvest.

Vejret i Finner, 04.12.2020

Efter morgenens overvejende lyst vejr bliver det allerede om formiddagen skiftevist overskyet med enkelte regnbyger. Om aftenen får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 7 grader. Om natten 6°C. Om aftenen forventes en frisk vind med stormagtige vindstød fra nordvest.

Vejret i Johnstown Castle, 04.12.2020

Fredag formiddag er det stadig skiftevist klart og overskyet. Fra midt på dagen bliver vejret skiftevist overskyet med enkelte regnbyger. Om eftermiddagen får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 2 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 7 grader. Om natten 4°C. En svag vind blæser fra nordvest.

Vejret i Killowen, 04.12.2020

Fredag formiddag er der stadig ustadigt og overskyet, men tørt de fleste steder. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet vejr med stedvis regn. Om natten får vi let skiftende vejr med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten 5°C. moderat til frisk vind, med stormagtige vindstød fra nordvest.

Vejret i Mace Head, 04.12.2020

Fredag er det gennemgående skiftevist overskyet med enkelte regnbyger. Om natten bliver der tale om overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 3 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 7 grader. Om natten 6°C. Især om morgenen blæser en frisk til kraftig vind, med stormagtige vindstød fra nordvest retning.

Vejret i Malin Head, 04.12.2020

Fredag formiddag er der stadig tale om skiftevist overskyet med enkelte regnbyger. Fra midt på dagen bliver vejret solrigt eller lettere overskyet vejr. Om eftermiddagen får vi overskyet vejr med stedvis regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 4 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 8 grader. Om natten 7°C. om natten blæser en frisk vind fra nord med gennemsnitlig stormagtig og med orkanagtige vindstød.

Vejret i Mullingar, 04.12.2020

Om morgenen bliver det for det meste solrigt. Men allerede om formiddagen er der optræk til ustadigt mere eller mindre tæt overskyet vejr. Om eftermiddagen får vi overskyet vejr med stedvis regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. -1 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten 4°C. Der blæser en svag vind fra nordvest.

Vejret i , 04.12.2020

Fredag formiddag er der stadig tale om skiftevist overskyet med enkelte regn- eller snebyger. Fra midt på dagen bliver vejret skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Om eftermiddagen får vi let skiftende vejr med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 2 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten 5°C. En vind fra nordvest, svag til moderat, med kulingagtige vindstød.

Vejret i , 04.12.2020

Fredag bliver der skiftende vejr med enkelte regnbyger. Lørdag nat bliver der tale om overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 4 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 7 grader. Om natten 6°C. moderat til frisk vind, med stormagtige vindstød fra nord.