Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Irland

Vejr Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland Vejr Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Belmullet BelmulletBelmullet Clifden ClifdenClifden Cork CorkCork Dublin DublinDublin Dundalk DundalkDundalk Galway GalwayGalway Limereick LimereickLimereick Sligo SligoSligo Waterford WaterfordWaterford Mullingar MullingarMullingar Malin Head Malin HeadMalin Head Killarney KillarneyKillarney © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Dublin Tidszone: Europe/Dublin

Skyer

Skyer Europa

Nedbør

Nedbør Europa

Flyvevejret

Flyvevejret Europa

Vejret i Belmullet, 14.08.2020

Efter mørkt og diset, men mest tørt vejr om morgenen skal vi regne med længere perioder med overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 16 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 22 grader. Om natten 15°C. Svagt blæsende vind fra nordøst.

Vejret i Claremorris, 14.08.2020

Fredag formiddag er der stadig tale om ustadigt og overskyet, men tørt de fleste steder. Fra midt på dagen bliver vejret solrigt eller lettere overskyet vejr. Om aftenen får vi skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 16 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 24 grader. Om natten 15°C. Der blæser en svag vind fra nordøst.

Vejret i , 14.08.2020

Fredag får vi overskyet vejr med stedvis regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 16 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 21 grader. Om natten 15°C. Svag vind fra øst.

Vejret i , 14.08.2020

Efter gennemgående lavthængende skyer, men for det meste tørt vejr om morgenen kommer der overskyet vejr med solskinsophold. Morgenens temperaturer ligger på ca. 15 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 20 grader. Om natten 14°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i Finner, 14.08.2020

Fredag bliver det tildels lidt skyet, dels solrigt i et stykke tid. Om aftenen bliver der tale om kun lidt overskyet eller stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 16 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 23 grader. Om natten 15°C. Svag vind fra øst.

Vejret i Johnstown Castle, 14.08.2020

Fredag formiddag er det stadig ustadigt og overskyet, men tørt de fleste steder. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet med stedvis regn. Om eftermiddagen får vi længere perioder med overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 16 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 20 grader. Om natten 15°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i Killowen, 14.08.2020

Fredag bliver det delvist solrigt i et stykke tid. Om aftenen bliver der tale om skyfrit vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 16 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 22 grader. Om natten 16°C. Der blæser en svag vind fra øst.

Vejret i Mace Head, 14.08.2020

Om morgenen bliver det delvist solrigt. Men allerede om formiddagen er der optræk til udpræget tætte skyer, men overvejende tørt vejr. Om middagen får vi kun forbigående lettere overskyet, ellers solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 17 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 22 grader. Om natten 16°C. En svag vind blæser østlig.

Vejret i Malin Head, 14.08.2020

Fredag får vi skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 15 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 14°C. En svag vind blæser fra nordøst.

Vejret i Mullingar, 14.08.2020

Efter udpræget tætte skyer, men overvejende tørt vejr om morgenen kommer der overskyet vejr med solskinsophold. Morgenens temperaturer ligger på ca. 15 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 23 grader. Om natten 14°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i , 14.08.2020

Fredag formiddag er der stadig overskyet, men mest tørt. Fra midt på dagen bliver vejret skiftevist overskyet vejr med enkelte regnbyger. Om natten får vi længere perioder med overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 17 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 24 grader. Om natten 17°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i , 14.08.2020

Fredag skal vi regne med overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 17 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 21 grader. Om natten 16°C. Svagt blæsende vind fra øst.