Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Irland

Vejr Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland Vejr Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Belmullet BelmulletBelmullet Clifden ClifdenClifden Cork CorkCork Dublin DublinDublin Dundalk DundalkDundalk Galway GalwayGalway Limereick LimereickLimereick Sligo SligoSligo Waterford WaterfordWaterford Mullingar MullingarMullingar Malin Head Malin HeadMalin Head Killarney KillarneyKillarney © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Dublin Tidszone: Europe/Dublin

Flyvevejret

Flyvevejret Europa

Strømning

Strømning Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Vejret i Belmullet, 28.05.2020

Tidligt på morgenen er det stadigt overskyet med stedvis regn. Allerede om formiddagen ændres vejret dog til dels let overskyet, dels solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 18 grader. Om natten 11°C. Svag vind fra syd.

Vejret i Claremorris, 28.05.2020

Onsdag er der perioder med overvejende klart. Om eftermiddagen bliver det mere eller mindre tæt overskyet vejr. Sent om aftenen får vi for det meste stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 7 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 21 grader. Om natten 11°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i , 28.05.2020

Onsdag bliver det noget overskyet i et stykke tid. Om eftermiddagen bliver der tale om lyst eller solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 18 grader. Om natten 11°C. Svag vind fra øst.

Vejret i , 28.05.2020

Onsdag bliver det noget overskyet i et stykke tid. Sent om aftenen bliver der tale om kun lettere skyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 10°C. Svag vind fra øst.

Vejret i Finner, 28.05.2020

Om morgenen bliver det mest solrigt, af og til med let skydække. Allerede om formiddagen skifter det til gennemgående overskyet, men for det meste tørt. Om eftermiddagen kommer med kun forbigående lettere overskyet, men ellers solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 8 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 18 grader. Om natten 11°C. Der blæser en svag vind fra sydøst.

Vejret i Johnstown Castle, 28.05.2020

Om morgenen bliver det overskyet, men tørt de fleste steder. Men allerede om formiddagen er der optræk til kun forbigående lettere overskyet, men ellers solrigt vejr. Sent om aftenen får vi klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 19 grader. Om natten 13°C. Svagt blæsende vind fra nord.

Vejret i Killowen, 28.05.2020

Efter skiftende lyst og overskyet vejr om morgenen får vi allerede om formiddagen overvejende solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 12°C. Svag vind fra nordvest.

Vejret i Mace Head, 28.05.2020

Onsdag er der hele dagen overskyet, men tørt de fleste steder. Sent om aftenen er der tale om noget overskyet. Om natten får vi for det meste stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 12°C. Der blæser en svag vind fra øst.

Vejret i Malin Head, 28.05.2020

Efter morgenens overskyet vejr med stedvis regn bliver vejret tæt skydække, men mest tørt. Om middagen kommer med overskyet vejr med stedvis regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 11°C. Svag vind fra øst.

Vejret i Mullingar, 28.05.2020

Onsdag formiddag er der stadig noget overskyet. Fra midt på dagen bliver vejret overvejende lyst vejr. Om eftermiddagen får vi mere eller mindre tæt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 21 grader. Om natten 10°C. Der blæser en svag vind fra øst.

Vejret i , 28.05.2020

Efter delvist solrigt vejr om morgenen skal vi regne med skyet, men næsten overalt tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 22 grader. Om natten 12°C. Der blæser en svag vind fra sydøst.

Vejret i , 28.05.2020

Om morgenen bliver det mest solrigt, af og til med let skydække. Allerede om formiddagen hersker der skyet, men næsten overalt tørt vejr. Sent om aftenen får vi for det meste stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 19 grader. Om natten 12°C. Der blæser en svag vind fra sydøst.