Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Irland

Vejr Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland Vejr Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Belmullet BelmulletBelmullet Clifden ClifdenClifden Cork CorkCork Dublin DublinDublin Dundalk DundalkDundalk Galway GalwayGalway Limereick LimereickLimereick Sligo SligoSligo Waterford WaterfordWaterford Mullingar MullingarMullingar Malin Head Malin HeadMalin Head Killarney KillarneyKillarney © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Dublin Tidszone: Europe/Dublin

Skyer

Skyer Europa

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Lufttryk

Lufttryk Europa

Vejret i Belmullet, 23.10.2019

Onsdag venter der overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 9°C. moderat til frisk vind, med stormagtige vindstød fra syd.

Vejret i Claremorris, 23.10.2019

Onsdag bliver det overskyet med let regn i et stykke tid. Sent om aftenen bliver der tale om for det meste klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 12 grader. Om natten 8°C. Den i starten moderate vind med kulingagtig vindstød fra syd blæser om natten svag.

Vejret i , 23.10.2019

Onsdag bliver det overskyet med stedvis regn om dagen. Om natten bliver der tale om længere perioder med overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 12 grader. Om natten 8°C. En svag til moderat vind blæser med kulingagtige vindstød fra syd.

Vejret i , 23.10.2019

Onsdag formiddag er det stadig skiftende skydække,men mest tørt. Fra midt på dagen bliver vejret delvist solrigt. Om eftermiddagen får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 9°C. svag til moderat vind, med kulingagtige vindstød fra syd.

Vejret i Finner, 23.10.2019

Onsdag bliver der overskyet med let regn hele dagen. Torsdag nat skifter vejret til ustadigt mere eller mindre tæt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 9°C. En svag til moderat vind blæser med kulingagtige vindstød fra sydøst.

Vejret i Johnstown Castle, 23.10.2019

Onsdag bliver det skiftende skydække,men mest tørt i et stykke tid. Sent om aftenen bliver der tale om lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 8 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 9°C. Svagt blæsende vind fra syd.

Vejret i Killowen, 23.10.2019

Onsdag er der perioder med noget overskyet. Om eftermiddagen får vi overskyet vejr med let regn. Om natten er der tale om skiftevist overskyet, periodevist også stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 10°C. En vind fra syd, svag til moderat, med kraftige vindstød.

Vejret i Mace Head, 23.10.2019

Onsdag får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 12 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 10°C. En kraftig vind med stormagtige vindstød fra syd. Vinden aftager om natten, blæser moderatt og kommer derefter fra sydvest.

Vejret i Malin Head, 23.10.2019

Onsdag venter der overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 10°C. En frisk vind med stormagtige vindstød fra syd.

Vejret i Mullingar, 23.10.2019

Onsdag formiddag er der stadig tale om skiftende skydække,men mest tørt. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet vejr med stedvis regn. Om natten får vi lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 8°C. Svag vind fra syd.

Vejret i , 23.10.2019

Onsdag bliver det overskyet med stedvis regn om dagen. Om natten bliver der tale om skiftevist overskyet, periodevist også stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 9°C. svag til moderat vind, med kulingagtige vindstød fra syd.

Vejret i , 23.10.2019

Onsdag får vi meget overskyet, regnfuldt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 14 grader. Om natten 10°C. svag til moderat vind, med kulingagtige vindstød fra syd.