Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Island

 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Akureyri AkureyriAkureyri Keflavík KeflavíkKeflavík Reykjavik ReykjavikReykjavik © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Atlantic/Reykjavik Tidszone: Atlantic/Reykjavik

Nedbør

Nedbør Europa

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Vejret i Akureyri, 23.10.2019

Onsdag venter der overskyet vejr med let sne. Morgenens temperaturer ligger på ca. -4 grader. I løbet af dagen kommer vi op må maks. -3 grader. Om natten -4°C. svag til moderat vind, med kulingagtige vindstød fra nord.

Vejret i Keflavikurflugvollur, 23.10.2019

Onsdag er det om dagen overvejende klart. Om aftenen bliver det overskyet vejr med stedvis sne. Sent om aftenen får vi længere perioder med overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -2 grader. I løbet af dagen kommer vi op må maks. -1 grader. Om natten -3°C. frisk til kraftig vind, med stormagtige vindstød fra nord.

Vejret i Reykjavik Airport, 23.10.2019

Onsdag er der perioder med overvejende klart. Om eftermiddagen begynder overskyet vejr med stedvis sne. Om aftenen får vi lettere skyet men overvejende stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -2 grader og stiger op til frysepunktet i løbet af dagen. Om natten -3°C. En vind fra nord, svag til moderat, med kulingagtige vindstød.