Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Kroatien

Vejr Slovenien Vejr Montenegro Vejr Italien Vejr Italien Vejr Italien Vejr Montenegro Vejr Bosnien-Hercegovina Vejr Ungarn Vejr Albanien Vejr Slovenien Vejr Serbia Vejr Østrig
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Gospić GospićGospić Osijek OsijekOsijek Pula PulaPula Split SplitSplit Zadar ZadarZadar Zagreb/Pleso Zagreb/PlesoZagreb/Pleso Daruvar DaruvarDaruvar © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Sarajevo Tidszone: Europe/Sarajevo

Strømning

Strømning Europa

Flyvevejret

Flyvevejret Europa

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Vejret i Daruvar, 04.12.2020

Om morgenen bliver det overskyet med let regn. Men allerede om formiddagen er der optræk til ustadigt vejr med enkelte snebyger. Sent om aftenen får vi overskyet vejr med let sne og regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. -1 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 2 grader. Om natten 0°C. Svagt blæsende vind fra nord.

Vejret i Gospic, 04.12.2020

Efter morgenens meget overskyet vejr med sne bliver det allerede om formiddagen overskyet med stedvist frysende regn. Om natten får vi diset, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -4 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 2 grader. Om natten 0°C. Der blæser en svag vind fra vest.

Vejret i Osijek-Cepin, 04.12.2020

Torsdag bliver det skiftevist klart og overskyet i et stykke tid. Om aftenen bliver der tale om diset, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -1 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 5 grader. Om natten 3°C. Svag vind fra øst.

Vejret i Pula/Intl, 04.12.2020

Torsdag er det for det meste tæt skydække, men mest tørt. Om aftenen venter der os overskyet vejr med stedvis regn. Sent om aftenen bliver det skiftevist overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 4 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 9 grader. Om natten 4°C. Der blæser en svag vind fra vest.

Vejret i Split/Resnik, 04.12.2020

Torsdag formiddag er det stadig skiftende vejr med lokale byger eller torden. Fra midt på dagen bliver vejret skiftende vejr med enkelte regnbyger. Sent om aftenen får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 13 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 15 grader. Om natten 11°C. En fra sydøst vind blæser først moderatt, om natten svagt.

Vejret i Zadar/Zemunik, 04.12.2020

Torsdag venter der overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 8 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 11 grader. Om natten 5°C. Der blæser en svag vind fra nordvest.

Vejret i Zagreb/Pleso, 04.12.2020

Torsdag får vi overskyet vejr med let sne. Morgenens temperaturer ligger på ca. -2 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 1 grader. Om natten -1°C. Svagt blæsende vind fra nordøst.