Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Liechtenstein

Vejr Tyskland Vejr Østrig Vejr Schweiz
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Balzers BalzersBalzers Planken PlankenPlanken Ruggell RuggellRuggell Schaan SchaanSchaan Vaduz VaduzVaduz Dornbirn DornbirnDornbirn Altenrhein AltenrheinAltenrhein Chur ChurChur Saas SaasSaas Säntis SäntisSäntis St. Gallen St. GallenSt. Gallen Steg StegSteg Malbun MalbunMalbun © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Zurich Tidszone: Europe/Zurich

Sol

Sol Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Skyer

Skyer Europa

Vejret i , 24.06.2018

Om formiddagen er der først tale om mest solrigt, af og til med let skydække. Over middag bliver der tale om overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 19 grader. Om natten 11°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i Dornbirn, 24.06.2018

Søndag formiddag er det stadig temmelig gråt, men mest tørt. Fra midt på dagen bliver vejret ustadigt og overskyet, men tørt de fleste steder. Om natten får vi gennemgående overskyet, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 19 grader. Om natten 12°C. Der blæser en svag vind fra nord.

Vejret i Malbun, 24.06.2018

Søndag er det om dagen temmelig gråt, men mest tørt. Om aftenen bliver det overskyet vejr med let regn. Om natten får vi dels tæt dels lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 5 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 11 grader. Om natten 4°C. Svag vind fra nordvest.

Vejret i Mels-Heiligkreuz, 24.06.2018

Om morgenen bliver det mere eller mindre overskyet. Allerede om formiddagen skifter det til klart eller solrigt. Om middagen kommer med dels let overskyet, dels solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 19 grader. Om natten 11°C. Der blæser en svag vind fra nordvest.

Vejret i Planken, 24.06.2018

Søndag formiddag er der stadig tale om solrigt eller let overskyet. Fra midt på dagen bliver vejret gennemgående overskyet, men for det meste tørt vejr. Om aftenen får vi gennemgående meget overskyet, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 10°C. Svag vind fra nord.

Vejret i Ruggell, 24.06.2018

Efter morgenens overskyet, men næsten overalt tørt vejr bliver det allerede om formiddagen overvejende klart. Om eftermiddagen får vi gennemgående overskyet, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 20 grader. Om natten 12°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i Saas/Prättigau, 24.06.2018

Søndag formiddag er der stadig tale om klart eller solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret dels tæt, dels let overskyet vejr. Om natten får vi gennemgående overskyet, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 8 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 8°C. Svag vind fra vest.

Vejret i Säntis, 24.06.2018

Søndag venter der overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger omkring frysepunktet og når om eftermiddagen op til omkring 2 grader. Om natten 0°C. Der blæser en svag vind fra vest.

Vejret i Schaan, 24.06.2018

Søndag formiddag er der stadig tale om overskyet, men for det meste tørt. Fra midt på dagen bliver vejret skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Om aftenen får vi gennemgående overskyet, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 21 grader. Om natten 12°C. Svagt blæsende vind fra nord.

Vejret i , 24.06.2018

Om morgenen bliver det mere eller mindre overskyet. Men allerede om formiddagen er der optræk til meget overskyet, men mest tørt vejr. Om aftenen får vi lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 11°C. Svag vind fra syd.

Vejret i Steg, 24.06.2018

Søndag er der perioder med ustadigt og overskyet, men tørt de fleste steder. Om eftermiddagen bliver det overskyet vejr med stedvis regn. Sent om aftenen får vi dels meget, dels kun lidt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 5 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 5°C. Svag vind fra nordvest.

Vejret i Vaduz, 24.06.2018

Efter formiddagens skiftende lyst og overskyet vejr venter der os gennemgående meget overskyet, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 20 grader. Om natten 12°C. Svagt blæsende vind fra nordvest.