Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Liechtenstein

Vejr Tyskland Vejr Østrig Vejr Schweiz
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Balzers BalzersBalzers Planken PlankenPlanken Ruggell RuggellRuggell Schaan SchaanSchaan Vaduz VaduzVaduz Dornbirn DornbirnDornbirn Altenrhein AltenrheinAltenrhein Chur ChurChur Saas SaasSaas Säntis SäntisSäntis St. Gallen St. GallenSt. Gallen Steg StegSteg Malbun MalbunMalbun © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Zurich Tidszone: Europe/Zurich

Sol

Sol Europa

Lufttryk

Lufttryk Europa

Skyer

Skyer Europa

Vejret i , 22.08.2019

Onsdag er der perioder med med mange skyer, men tørt de fleste steder. Eftermiddagen bliver kun let skyet, men for det meste solrigt. Sent om aftenen får vi diset, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 13 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 21 grader. Om natten 14°C. Svagt blæsende vind fra nord.

Vejret i Dornbirn, 22.08.2019

Onsdag formiddag er der stadig tale om med mange skyer, men tørt de fleste steder. Fra midt på dagen bliver vejret ustadigt mere eller mindre tæt overskyet vejr. Sent om aftenen får vi lettere skyet men overvejende stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 12 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 21 grader. Om natten 13°C. Svagt blæsende vind fra nord.

Vejret i Malbun, 22.08.2019

Onsdag formiddag er der stadig tale om noget overskyet. Fra midt på dagen bliver vejret dels tæt dels lettere overskyet vejr. Sent om aftenen får vi stjerneklart eller lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 6 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 9°C. Svagt blæsende vind fra nordvest.

Vejret i Mels-Heiligkreuz, 22.08.2019

Onsdag er der perioder med noget overskyet. Om eftermiddagen får vi dels tæt dels lettere overskyet vejr. Sent om aftenen er der tale om lettere skyet men overvejende stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 12 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 20 grader. Om natten 14°C. Svag vind fra sydøst.

Vejret i Planken, 22.08.2019

Onsdag er det for det meste noget overskyet. Om aftenen venter der os diset, men for det meste tørt vejr. Sent om aftenen bliver det kun forbigående overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 19 grader. Om natten 12°C. Svagt blæsende vind fra nordøst.

Vejret i Ruggell, 22.08.2019

Tidligt på morgenen er det stadigt med mange skyer, men tørt de fleste steder. Allerede om formiddagen ændres vejret dog til lyst eller solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 12 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 22 grader. Om natten 12°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i Saas/Prättigau, 22.08.2019

Om morgenen bliver det overskyet, men for det meste tørt. Allerede om formiddagen skifter det til noget overskyet. Om eftermiddagen kommer med ustadigt mere eller mindre tæt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 12°C. Svagt blæsende vind fra vest.

Vejret i Säntis, 22.08.2019

Om morgenen bliver det kun let skyet, men for det meste solrigt. Allerede om formiddagen hersker der skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Sent om aftenen får vi stjerneklart eller lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 7 grader. Om natten 6°C. Svag vind fra sydvest.

Vejret i Schaan, 22.08.2019

Onsdag er der perioder med noget overskyet. Om eftermiddagen begynder skyet men mest tørt vejr. Sent om aftenen får vi stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 12 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 22 grader. Om natten 13°C. Svag vind fra nord.

Vejret i , 22.08.2019

Om morgenen bliver det udpræget tåget. Allerede om formiddagen hersker der skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Om aftenen får vi skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 18 grader. Om natten 12°C. Svagt blæsende vind fra nordøst.

Vejret i Steg, 22.08.2019

Onsdag er der perioder med skiftende skydække,men mest tørt. Om eftermiddagen begynder overskyet, men overvejende tørt vejr. Om aftenen får vi skiftevist overskyet og klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 7 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 14 grader. Om natten 8°C. Svag vind fra nordvest.

Vejret i Vaduz, 22.08.2019

Onsdag er det om dagen med mange skyer, men tørt de fleste steder. Om aftenen bliver det tæt overskyet, men overvejende tørt vejr. Sent om aftenen får vi skiftevist overskyet og klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 12 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 21 grader. Om natten 13°C. Svag vind fra nordvest.