Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Liechtenstein

Vejr Tyskland Vejr Østrig Vejr Schweiz
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Balzers BalzersBalzers Planken PlankenPlanken Ruggell RuggellRuggell Schaan SchaanSchaan Vaduz VaduzVaduz Dornbirn DornbirnDornbirn Altenrhein AltenrheinAltenrhein Chur ChurChur Saas SaasSaas Säntis SäntisSäntis St. Gallen St. GallenSt. Gallen Steg StegSteg Malbun MalbunMalbun © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Zurich Tidszone: Europe/Zurich

Temperatur

Temperatur Europa

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Lufttryk

Lufttryk Europa

Vejret i , 21.02.2018

Onsdag formiddag er der stadig tale om mest overskyet, men mest tørt. Fra midt på dagen bliver vejret skiftevist lyst og overskyet vejr. Om aftenen får vi overvejende gråt, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -3 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 3 grader. Om natten -4°C. Der blæser en svag vind fra nordøst.

Vejret i Dornbirn, 21.02.2018

Onsdag bliver det mere eller mindre overskyet i et stykke tid. Sent om aftenen bliver der tale om kun lettere skyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -3 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 4 grader. Om natten -2°C. Der blæser en svag vind fra nord.

Vejret i Malbun, 21.02.2018

Efter morgenens dels tæt, dels let overskyet vejr bliver det allerede om formiddagen overskyet med stedvise snebyger. Om middagen får vi skiftevist overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -11 grader. I løbet af dagen kommer vi op må maks. -6 grader. Om natten -11°C. Svagt blæsende vind fra vest.

Vejret i Mels-Heiligkreuz, 21.02.2018

Onsdag er det om dagen tildels lidt skyet, dels solrigt. Om aftenen bliver det tæt overskyet, men mest tørt vejr. Sent om aftenen får vi dels tæt dels lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -2 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 3 grader. Om natten -3°C. Svagt blæsende vind fra syd.

Vejret i Planken, 21.02.2018

Onsdag er det for det meste skiftende skydække,men mest tørt. Om aftenen venter der os lettere overskyet vejr. Sent om aftenen bliver det skyet men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -5 grader og stiger op til frysepunktet i løbet af dagen. Om natten -6°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i Ruggell, 21.02.2018

Om morgenen bliver det tildels lidt skyet, dels solrigt. Allerede om formiddagen skifter det til mest overskyet, men mest tørt. Om eftermiddagen kommer med skiftevist lyst og skyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -2 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 5 grader. Om natten -3°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i Saas/Prättigau, 21.02.2018

Efter morgenens overskyet, men mest tørt vejr bliver det af og til delvist solrigt vejr. Om eftermiddagen får vi skiftevist overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -8 grader. I løbet af dagen kommer vi op må maks. -2 grader. Om natten -8°C. Svag vind fra vest.

Vejret i Säntis, 21.02.2018

Onsdag er der perioder med skiftende skydække,men mest tørt. Om eftermiddagen bliver det overvejende gråt, men mest tørt vejr. Om natten får vi overskyet vejr med lejlighedsvist klare stjerner. Morgenens temperaturer ligger på ca. -16 grader. I løbet af dagen kommer vi op må maks. -12 grader. Om natten -14°C. Den i starten friske vind med kulingagtig vindstød fra øst blæser om eftermiddagen svag.

Vejret i Schaan, 21.02.2018

Om morgenen bliver det kun let skyet, men for det meste solrigt. Men allerede om formiddagen er der optræk til skyet men mest tørt vejr. Sent om aftenen får vi skiftevist overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -3 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 3 grader. Om natten -5°C. Svagt blæsende vind fra nord.

Vejret i , 21.02.2018

Onsdag får vi tæt overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -5 grader. I løbet af dagen kommer vi op må maks. -1 grader. Om natten -6°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i Steg, 21.02.2018

Onsdag er det for det meste kun let skyet, men for det meste solrigt. Om aftenen venter der os overskyet vejr med let sne. Sent om aftenen bliver det overskyet men lejlighedsvist stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -9 grader. I løbet af dagen kommer vi op må maks. -5 grader. Om natten -11°C. Svagt blæsende vind fra nordvest.

Vejret i Vaduz, 21.02.2018

Onsdag formiddag er der stadig tale om mest overskyet, men mest tørt. Fra midt på dagen bliver vejret delvist solrigt vejr. Om eftermiddagen får vi overvejende gråt, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -3 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 3 grader. Om natten -4°C. Svag vind fra nordvest.