Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Liechtenstein

Vejr Tyskland Vejr Østrig Vejr Schweiz
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Balzers BalzersBalzers Planken PlankenPlanken Ruggell RuggellRuggell Schaan SchaanSchaan Vaduz VaduzVaduz Dornbirn DornbirnDornbirn Altenrhein AltenrheinAltenrhein Chur ChurChur Saas SaasSaas Säntis SäntisSäntis St. Gallen St. GallenSt. Gallen Steg StegSteg Malbun MalbunMalbun © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Zurich Tidszone: Europe/Zurich

Lufttryk

Lufttryk Europa

Sol

Sol Europa

Strømning

Strømning Europa

Vejret i , 29.02.2020

Lørdag er der perioder med overskyet, indimellem solrigt. Om eftermiddagen bliver det gennemgående meget overskyet, men overvejende tørt vejr. Om natten får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 2 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 10 grader. Om natten 2°C. Den i starten moderate vind med stormagtig vindstød fra syd blæser om natten svag.

Vejret i Dornbirn, 29.02.2020

Lørdag er der perioder med ustadigt og overskyet, men tørt de fleste steder. Om eftermiddagen bliver det diset, men for det meste tørt vejr. Om natten får vi meget overskyet, regnfuldt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 2 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 10 grader. Om natten 5°C. Der blæser en svag vind fra syd.

Vejret i Malbun, 29.02.2020

Lørdag formiddag er der stadig delvist solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret skiftevist overskyet, men mest tørt vejr. Sent om aftenen får vi overskyet vejr med let sne. Morgenens temperaturer ligger på ca. -3 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 5 grader. Om natten -2°C. Vind fra sydøst blæser først friskt, med stormagtige vindstød, om natten svag.

Vejret i Mels-Heiligkreuz, 29.02.2020

Lørdag er det for det meste ustadigt og overskyet, men tørt de fleste steder. Om aftenen venter der os lettere overskyet vejr. Sent om aftenen bliver det næsten udelukkende overskyet, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 3 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 14 grader. Om natten 4°C. Den i starten moderate vind med stormagtig vindstød fra sydøst blæser om natten svag.

Vejret i Planken, 29.02.2020

Lørdag er der perioder med ustadigt og overskyet, men tørt de fleste steder. Om eftermiddagen får vi diset, men for det meste tørt vejr. Om natten er der tale om overskyet vejr med let sne og regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 2 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 11 grader. Om natten 2°C. Svag vind fra syd.

Vejret i Ruggell, 29.02.2020

Lørdag er der perioder med ustadigt og overskyet, men tørt de fleste steder. Om eftermiddagen begynder næsten udelukkende overskyet, men overvejende tørt vejr. Om natten får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 2 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 14 grader. Om natten 3°C. Den i starten moderate vind med kulingagtig vindstød fra sydvest blæser om natten svag.

Vejret i Saas/Prättigau, 29.02.2020

Lørdag er det om dagen noget overskyet. Om aftenen bliver det for det meste stjerneklart vejr. Sent om aftenen får vi mere eller mindre tæt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -3 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 8 grader. Om natten 0°C. Svag vind fra vest.

Vejret i Säntis, 29.02.2020

Lørdag er der perioder med med mange skyer, men tørt de fleste steder. Eftermiddagen bliver overskyet, men for det meste tørt. Sent om aftenen får vi meget overskyet vejr med sne. Morgenens temperaturer ligger på ca. -8 grader. I løbet af dagen kommer vi op må maks. -1 grader. Om natten -8°C. frisk til kraftig vind, med stormagtige vindstød fra sydvest.

Vejret i Schaan, 29.02.2020

Lørdag er der perioder med ustadigt og overskyet, men tørt de fleste steder. Om eftermiddagen får vi solrigt eller lettere overskyet vejr. Sent om aftenen er der tale om udpræget overskyet, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 3 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 15 grader. Om natten 3°C. Den i starten moderate vind med stormagtig vindstød fra syd blæser om natten svag.

Vejret i , 29.02.2020

Lørdag er der perioder med overskyet, men for det meste tørt. Om eftermiddagen begynder udpræget tætte skyer, men overvejende tørt vejr. Sent om aftenen får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 10 grader. Om natten 3°C. Der blæser en svag vind fra sydvest.

Vejret i Steg, 29.02.2020

Lørdag er der perioder med ustadigt og overskyet, men tørt de fleste steder. Eftermiddagen bliver delvist solrigt. Sent om aftenen får vi overskyet vejr med let sne. Morgenens temperaturer ligger på ca. -3 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 7 grader. Om natten 0°C. Den i starten friske vind med stormagtig vindstød fra sydøst blæser om natten svag.

Vejret i Vaduz, 29.02.2020

Lørdag er det for det meste med mange skyer, men tørt de fleste steder. Om aftenen venter der os udpræget overskyet, men overvejende tørt vejr. Om natten bliver det overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 4 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 14 grader. Om natten 5°C. Den i starten friske vind med kulingagtig vindstød fra syd blæser om natten svag.