Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Liechtenstein

Vejr Tyskland Vejr Østrig Vejr Schweiz
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Balzers BalzersBalzers Planken PlankenPlanken Ruggell RuggellRuggell Schaan SchaanSchaan Vaduz VaduzVaduz Dornbirn DornbirnDornbirn Altenrhein AltenrheinAltenrhein Chur ChurChur Saas SaasSaas Säntis SäntisSäntis St. Gallen St. GallenSt. Gallen Steg StegSteg Malbun MalbunMalbun © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Zurich Tidszone: Europe/Zurich

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Flyvevejret

Flyvevejret Europa

Skyer

Skyer Europa

Vejret i , 22.09.2018

Fredag er der perioder med solrigt. Om eftermiddagen får vi skyet, men næsten overalt tørt vejr. Sent om aftenen er der tale om meget overskyet, regnfuldt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 14 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 27 grader. Om natten 11°C. Svagt blæsende vind fra nord.

Vejret i Dornbirn, 22.09.2018

Fredag er der perioder med solrigt. Om eftermiddagen begynder delvist solrigt vejr. Om aftenen får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 15 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 26 grader. Om natten 11°C. Svag vind fra syd.

Vejret i Malbun, 22.09.2018

Fredag er det om dagen solrigt. Om aftenen bliver det skiftende overskyet vejr med enkelte regnbyger. Sent om aftenen får vi meget overskyet, regnfuldt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 19 grader. Om natten 3°C. Svag vind fra nordvest.

Vejret i Mels-Heiligkreuz, 22.09.2018

Fredag er det for det meste solrigt. Om aftenen venter der os skiftevist overskyet vejr med enkelte regnbyger. Sent om aftenen bliver det meget overskyet og regnfuldt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 16 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 26 grader. Om natten 10°C. Der blæser en svag vind fra nord.

Vejret i Planken, 22.09.2018

Fredag er der perioder med solrigt. Om eftermiddagen får vi længere perioder med overskyet vejr. Om aftenen er der tale om meget overskyet, regnfuldt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 16 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 25 grader. Om natten 9°C. Svag vind fra sydøst.

Vejret i Ruggell, 22.09.2018

Fredag er der perioder med solrigt. Om eftermiddagen får vi kun forbigående lettere overskyet, ellers solrigt vejr. Om aftenen er der tale om overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 14 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 27 grader. Om natten 11°C. Svagt blæsende vind fra nordøst.

Vejret i Saas/Prättigau, 22.09.2018

Fredag er der perioder med overvejende klart. Om eftermiddagen bliver det skyet, men næsten overalt tørt vejr. Sent om aftenen får vi meget overskyet, regnfuldt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 23 grader. Om natten 8°C. Svagt blæsende vind fra vest.

Vejret i Säntis, 22.09.2018

Fredag er der perioder med overvejende klart. Om eftermiddagen får vi skiftende overskyet vejr med enkelte regnbyger. Om aftenen er der tale om meget overskyet, regnfuldt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 8 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 10 grader. Om natten -2°C. Især om morgenen blæser en frisk til kraftig vind, med stormagtige vindstød vestlig retning .

Vejret i Schaan, 22.09.2018

Fredag er det om dagen solrigt. Om aftenen bliver det skiftevist overskyet vejr med enkelte regnbyger. Sent om aftenen får vi meget overskyet, regnfuldt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 16 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 28 grader. Om natten 11°C. Svagt blæsende vind fra nord.

Vejret i , 22.09.2018

Fredag er der perioder med solrigt. Om eftermiddagen bliver det tæt overskyet, men mest tørt vejr. Om aftenen får vi meget overskyet, regnfuldt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 17 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 23 grader. Om natten 10°C. Svag vind fra vest.

Vejret i Steg, 22.09.2018

Fredag er det om dagen solrigt. Om aftenen bliver det skiftende overskyet vejr med enkelte regnbyger. Sent om aftenen får vi meget overskyet, regnfuldt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 22 grader. Om natten 6°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i Vaduz, 22.09.2018

Fredag er det om dagen solrigt. Om aftenen bliver det meget overskyet, regnfuldt vejr. Om natten får vi overvejende gråt, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 18 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 27 grader. Om natten 11°C. Svag vind fra nord.