Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Liechtenstein

Vejr Tyskland Vejr Østrig Vejr Schweiz
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Balzers BalzersBalzers Planken PlankenPlanken Ruggell RuggellRuggell Schaan SchaanSchaan Vaduz VaduzVaduz Dornbirn DornbirnDornbirn Altenrhein AltenrheinAltenrhein Chur ChurChur Saas SaasSaas Säntis SäntisSäntis St. Gallen St. GallenSt. Gallen Steg StegSteg Malbun MalbunMalbun © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Zurich Tidszone: Europe/Zurich

Temperatur

Temperatur Europa

Skyer

Skyer Europa

Nedbør

Nedbør Europa

Vejret i , 12.12.2019

Om morgenen bliver det overskyet med lette snebyger. Allerede om formiddagen hersker der overskyet, men mest tørt vejr. Om eftermiddagen får vi overvejende stærkt overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger omkring frysepunktet og når om eftermiddagen op til omkring 2 grader. Om natten -1°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i Dornbirn, 12.12.2019

Om morgenen bliver det overskyet med lejlighedsvis regn eller slud. Allerede om formiddagen hersker der overskyet vejr med let regn. Om middagen får vi skiftevist lyst og overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 2 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 5 grader. Om natten -2°C. Svagt blæsende vind fra syd.

Vejret i Malbun, 12.12.2019

Torsdag formiddag er der stadig tale om overskyet med lette snebyger. Fra midt på dagen bliver vejret solrigt eller lettere overskyet vejr. Om eftermiddagen får vi overskyet vejr med stedvis sne. Morgenens temperaturer ligger på ca. -6 grader. I løbet af dagen kommer vi op må maks. -4 grader. Om natten -5°C. Vind fra sydøst tiltager om natten i styrke og til moderat, med stormagtige vindstød.

Vejret i Mels-Heiligkreuz, 12.12.2019

Efter morgenens overskyet vejr med let sne, slud og regn bliver vejret tæt skydække, men mest tørt. Om natten kommer med udpræget tætte skyer, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger omkring frysepunktet og når om eftermiddagen op til omkring 6 grader. Om natten 3°C. Vind fra sydøst tiltager om natten i styrke og til moderat, med kulingagtige vindstød.

Vejret i Planken, 12.12.2019

Efter morgenens overskyet vejr med let snefald bliver det af og til overskyet, men overvejende tørt vejr. Om natten får vi overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -1 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 2 grader. Om natten -1°C. Svag vind fra syd.

Vejret i Ruggell, 12.12.2019

Om morgenen bliver det overskyet med let slud og regn. Allerede om formiddagen hersker der overskyet vejr med let regn. Om middagen får vi mere eller mindre tæt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 2 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten 0°C. Svag vind fra sydvest.

Vejret i Saas/Prättigau, 12.12.2019

Torsdag formiddag er der stadig overskyet med lette snebyger. Fra midt på dagen bliver vejret for det meste solskin, men med små skyer indimellem. Om natten får vi overskyet, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -2 grader. I løbet af dagen kommer vi op må maks. -1 grader. Om natten -6°C. Svagt blæsende vind fra øst.

Vejret i Säntis, 12.12.2019

Torsdag er der perioder med meget overskyet med sne. Om eftermiddagen begynder ustadigt mere eller mindre tæt overskyet vejr. Om natten får vi mere eller mindre tæt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -12 grader. I løbet af dagen kommer vi op må maks. -9 grader. Om natten -10°C. Der blæser en frisk vind med stormagtige vindstød fra vest og skifter om eftermiddagen til fra sydvest.

Vejret i Schaan, 12.12.2019

Om morgenen bliver det overskyet med let slud og regn. Allerede om formiddagen hersker der overskyet, men mest tørt vejr. Om natten får vi overskyet, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 4 grader. Om natten -2°C. Vind fra syd tiltager om natten i styrke og til moderat, med kraftige vindstød.

Vejret i , 12.12.2019

Torsdag formiddag er det stadig meget overskyet med sne. Fra midt på dagen bliver vejret mørkt eller diset, men mest tørt. Om aftenen får vi mere eller mindre tæt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger omkring frysepunktet og når om eftermiddagen op til omkring 1 grader. Om natten -1°C. Svag vind fra sydvest.

Vejret i Steg, 12.12.2019

Torsdag formiddag er der stadig tale om overskyet med lette snebyger. Fra midt på dagen bliver vejret skiftevist lyst og overskyet vejr. Om natten får vi overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -4 grader. I løbet af dagen kommer vi op må maks. -2 grader. Om natten -6°C. Vind fra sydøst tiltager om natten i styrke og til moderat, med stormagtige vindstød.

Vejret i Vaduz, 12.12.2019

Efter morgenens overskyet vejr med let sne, slud og regn bliver vejret mørkt eller diset, men mest tørt. Om eftermiddagen kommer med ustadigt mere eller mindre tæt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 2 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 5 grader. Om natten 2°C. Vind fra syd tiltager om natten i styrke og til moderat, med kulingagtige vindstød.