Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Luxembourg

Vejr Frankrig Vejr Belgien Vejr Tyskland
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Bavigne BavigneBavigne Bettembourg BettembourgBettembourg Eschdorf EschdorfEschdorf Ettelbruck EttelbruckEttelbruck Luxembourg LuxembourgLuxembourg Pétange PétangePétange Steinfort SteinfortSteinfort Troisvierges TroisviergesTroisvierges Untereisenbach UntereisenbachUntereisenbach Wasserbillig WasserbilligWasserbillig © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Brussels Tidszone: Europe/Brussels

Sol

Sol Europa

Nedbør

Nedbør Europa

Lufttryk

Lufttryk Europa

Vejret i , 24.10.2020

Fredag formiddag er der stadig tale om overskyet med let regn. Fra midt på dagen bliver vejret skiftende vejr med enkelte regnbyger. Om aftenen får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 13 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 15 grader. Om natten 10°C. Svag vind fra sydvest.

Vejret i Béiwen, 24.10.2020

Om morgenen bliver det overskyet med let regn. Allerede om formiddagen hersker der let skiftende vejr med enkelte regnbyger. Om aftenen får vi dels tæt dels lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 15 grader. Om natten 9°C. Svagt blæsende vind fra syd.

Vejret i Ëlwen, 24.10.2020

Efter morgenens overskyet vejr med let regn bliver det af og til skiftende vejr med enkelte regnbyger. Om aftenen får vi skiftevist overskyet, periodevist også stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 14 grader. Om natten 9°C. Svag vind fra vest.

Vejret i Eschduerf, 24.10.2020

Efter morgenens overskyet vejr med let regn bliver vejret skiftende vejr med enkelte regnbyger. Om aftenen kommer med overskyet, lejligshedsvist også stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 8°C. Der blæser en svag vind fra vest.

Vejret i Ettelbréck, 24.10.2020

Efter morgenens meget overskyet, regnfuldt vejr bliver det af og til skiftende vejr med enkelte regnbyger. Om aftenen får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 13 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 10°C. Der blæser en svag vind fra sydvest.

Vejret i Letzebuerg-Findel, 24.10.2020

Fredag formiddag er det stadig overskyet med let regn. Fra midt på dagen bliver vejret skiftende vejr med enkelte regnbyger. Om aftenen får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 13 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 15 grader. Om natten 10°C. Svagt blæsende vind fra sydvest.

Vejret i Péiteng, 24.10.2020

Om morgenen bliver det overskyet med let regn. Allerede om formiddagen hersker der let skiftende vejr med enkelte regnbyger. Om aftenen får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 13 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 10°C. Svagt blæsende vind fra vest.

Vejret i Stengefort, 24.10.2020

Om morgenen bliver det overskyet med let regn. Allerede om formiddagen skifter det til skiftende vejr med enkelte regnbyger. Om aftenen kommer med overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 12 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 15 grader. Om natten 10°C. Svagt blæsende vind fra sydvest.

Vejret i Waasserbëlleg, 24.10.2020

Om morgenen bliver det meget overskyet og regnfuldt. Men allerede om formiddagen er der optræk til skiftende overskyet vejr med enkelte regnbyger. Om middagen får vi meget overskyet, regnfuldt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 14 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 11°C. Svagt blæsende vind fra sydvest.