Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Luxembourg

Vejr Frankrig Vejr Belgien Vejr Tyskland
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Bavigne BavigneBavigne Bettembourg BettembourgBettembourg Eschdorf EschdorfEschdorf Ettelbruck EttelbruckEttelbruck Luxembourg LuxembourgLuxembourg Pétange PétangePétange Steinfort SteinfortSteinfort Troisvierges TroisviergesTroisvierges Untereisenbach UntereisenbachUntereisenbach Wasserbillig WasserbilligWasserbillig © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Brussels Tidszone: Europe/Brussels

Skyer

Skyer Europa

Flyvevejret

Flyvevejret Europa

Nedbør

Nedbør Europa

Vejret i , 26.04.2018

Onsdag bliver det mest overskyet, men mest tørt i et stykke tid. Sent om aftenen bliver der tale om kun lidt overskyet eller stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 14 grader. Om natten 6°C. En vind fra vest, svag til moderat, med kraftige vindstød.

Vejret i Béiwen, 26.04.2018

Efter morgenens udpræget overskyet, men overvejende tørt vejr bliver det allerede om formiddagen overskyet med stedvis regn. Sent om aftenen får vi lettere skyet men overvejende stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 6 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 4°C. Der blæser en svag vind fra vest.

Vejret i Ëlwen, 26.04.2018

Onsdag formiddag er der stadig tale om mest overskyet, men mest tørt. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet vejr med let regn. Sent om aftenen får vi skyfrit vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 12 grader. Om natten 5°C. En svag vind med kraftige vindstød vestlig.

Vejret i Eschduerf, 26.04.2018

Efter morgenens udpræget overskyet, men overvejende tørt vejr bliver det af og til overskyet vejr med stedvis regn. Om middagen får vi overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 12 grader. Om natten 4°C. Svagt blæsende vind fra vest.

Vejret i Ettelbréck, 26.04.2018

Onsdag formiddag er det stadig mest overskyet, men mest tørt. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet med let regn. Om eftermiddagen får vi dels tæt dels lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 6°C. Svag vind fra vest.

Vejret i Letzebuerg-Findel, 26.04.2018

Onsdag formiddag er det stadig kun let skyet, men for det meste solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet med let regn. Sent om aftenen får vi kun lidt overskyet eller stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 14 grader. Om natten 6°C. Vinden blæser fra vest, svag til moderat.

Vejret i Péiteng, 26.04.2018

Onsdag formiddag er der stadig tale om mest overskyet, men mest tørt. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet vejr med let regn. Om aftenen får vi overvejende gråt, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 14 grader. Om natten 6°C. Svag vind fra vest.

Vejret i Stengefort, 26.04.2018

Om morgenen bliver det overskyet, men for det meste tørt. Allerede om formiddagen skifter det til overskyet med let regn. Om aftenen kommer med udpræget tætte skyer, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 14 grader. Om natten 5°C. Der blæser en svag vind fra sydvest.

Vejret i Waasserbëlleg, 26.04.2018

Onsdag formiddag er der stadig tale om overskyet, men for det meste tørt. Fra midt på dagen bliver vejret delvist solrigt vejr. Om eftermiddagen får vi skyet, men næsten overalt tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 7°C. Svag vind fra sydvest.