Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Luxembourg

Vejr Frankrig Vejr Belgien Vejr Tyskland
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Bavigne BavigneBavigne Bettembourg BettembourgBettembourg Eschdorf EschdorfEschdorf Ettelbruck EttelbruckEttelbruck Luxembourg LuxembourgLuxembourg Pétange PétangePétange Steinfort SteinfortSteinfort Troisvierges TroisviergesTroisvierges Untereisenbach UntereisenbachUntereisenbach Wasserbillig WasserbilligWasserbillig © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Brussels Tidszone: Europe/Brussels

Lufttryk

Lufttryk Europa

Flyvevejret

Flyvevejret Europa

Sol

Sol Europa

Vejret i , 18.11.2017

Efter morgenens vedvarende solrigt vejr bliver vejret ustadigt med mere eller mindre tæt skydække. Sent om aftenen kommer med overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. -1 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten 3°C. Vind fra vest tiltager om middagen og blæser moderatt.

Vejret i Béiwen, 18.11.2017

Lørdag formiddag er der stadig delvist solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret tæt overskyet, men overvejende tørt vejr. Om aftenen får vi overskyet vejr med stedvis regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. -3 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 5 grader. Om natten 2°C. Der blæser en svag vind fra vest.

Vejret i Ëlwen, 18.11.2017

Lørdag bliver det skiftende skydække,men mest tørt i et stykke tid. Om aftenen bliver der tale om overskyet vejr med stedvis regn. Morgenens temperaturer ligger omkring frysepunktet og når om eftermiddagen op til omkring 4 grader. Om natten 1°C. Der blæser en svag vind fra vest.

Vejret i Eschduerf, 18.11.2017

Lørdag bliver det ustadigt med mere eller mindre tæt skydække i et stykke tid. Om aftenen bliver der tale om overskyet vejr med stedvis regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 4 grader. Om natten 2°C. Svag vind fra vest.

Vejret i Ettelbréck, 18.11.2017

Lørdag formiddag er det stadig let skyet. Fra midt på dagen bliver vejret med mange skyer, men tørt de fleste steder. Sent om aftenen får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. -1 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 7 grader. Om natten 4°C. Svag vind fra sydvest.

Vejret i Letzebuerg-Findel, 18.11.2017

Efter morgenens lyst eller solrigt vejr bliver vejret tildels lidt skyet, dels solrigt. Om aftenen kommer med overskyet vejr med stedvis regn. Morgenens temperaturer ligger omkring frysepunktet og når om eftermiddagen op til omkring 5 grader. Om natten 3°C. Svag vind fra vest.

Vejret i Péiteng, 18.11.2017

Lørdag formiddag er der stadig for det meste solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet, men mest tørt vejr. Sent om aftenen får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. -2 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten 4°C. Svag vind fra vest.

Vejret i Stengefort, 18.11.2017

Lørdag er der perioder med for det meste solrigt. Om eftermiddagen bliver det overskyet, men mest tørt vejr. Sent om aftenen får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. -3 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten 3°C. Der blæser en svag vind fra sydvest.

Vejret i Waasserbëlleg, 18.11.2017

Lørdag formiddag er der stadig tale om for det meste solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet, men mest tørt vejr. Sent om aftenen får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. -1 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 7 grader. Om natten 4°C. Svag vind fra sydvest.