Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Luxembourg

Vejr Frankrig Vejr Belgien Vejr Tyskland
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Bavigne BavigneBavigne Bettembourg BettembourgBettembourg Eschdorf EschdorfEschdorf Ettelbruck EttelbruckEttelbruck Luxembourg LuxembourgLuxembourg Pétange PétangePétange Steinfort SteinfortSteinfort Troisvierges TroisviergesTroisvierges Untereisenbach UntereisenbachUntereisenbach Wasserbillig WasserbilligWasserbillig © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Brussels Tidszone: Europe/Brussels

Lufttryk

Lufttryk Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Vejret i , 14.08.2020

Om morgenen bliver det overskyet med let regn. Men allerede om formiddagen er der optræk til solrigt eller lettere overskyet vejr. Om eftermiddagen får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 18 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 25 grader. Om natten 16°C. Der blæser en svag vind fra vest.

Vejret i Béiwen, 14.08.2020

Fredag er der perioder med klart eller solrigt. Om eftermiddagen bliver det overskyet vejr med let regn. Sent om aftenen får vi dels overskyet, dels klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 16 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 26 grader. Om natten 14°C. Der blæser en svag vind fra syd.

Vejret i Ëlwen, 14.08.2020

Fredag er der perioder med mørkt eller diset, men mest tørt. Om eftermiddagen bliver det overskyet vejr med let regn. Om aftenen får vi overskyet, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 17 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 24 grader. Om natten 16°C. Der blæser en svag vind fra syd.

Vejret i Eschduerf, 14.08.2020

Fredag formiddag er det stadig overskyet, men mest tørt. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet med let regn. Sent om aftenen får vi delvist klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 16 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 23 grader. Om natten 15°C. Svagt blæsende vind fra vest.

Vejret i Ettelbréck, 14.08.2020

Fredag er det for det meste overskyet, men mest tørt. Om aftenen venter der os overskyet, men mest tørt vejr. Sent om aftenen bliver det skiftevist overskyet, delvist også stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 18 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 27 grader. Om natten 16°C. Der blæser en svag vind fra sydvest.

Vejret i Letzebuerg-Findel, 14.08.2020

Fredag formiddag er der stadig tale om overskyet med stedvis regn. Fra midt på dagen bliver vejret længere perioder med overskyet vejr. Om eftermiddagen får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 19 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 25 grader. Om natten 17°C. Der blæser en svag vind fra sydvest.

Vejret i Péiteng, 14.08.2020

Fredag er det om dagen mørkt eller diset, men mest tørt. Om aftenen bliver det overskyet vejr med let regn. Sent om aftenen får vi skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 18 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 25 grader. Om natten 16°C. Svag vind fra vest.

Vejret i Stengefort, 14.08.2020

Fredag er det om dagen overskyet, men mest tørt. Om aftenen bliver det overskyet vejr med let regn. Sent om aftenen får vi overskyet vejr med lejlighedsvist klare stjerner. Morgenens temperaturer ligger på ca. 17 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 25 grader. Om natten 16°C. Svag vind fra sydvest.

Vejret i Waasserbëlleg, 14.08.2020

Fredag formiddag er der stadig tale om mørkt eller diset, men mest tørt. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet vejr med solskinsophold. Om aftenen får vi overskyet, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 19 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 27 grader. Om natten 17°C. Svag vind fra sydvest.