Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Luxembourg

Vejr Frankrig Vejr Belgien Vejr Tyskland
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Bavigne BavigneBavigne Bettembourg BettembourgBettembourg Eschdorf EschdorfEschdorf Ettelbruck EttelbruckEttelbruck Luxembourg LuxembourgLuxembourg Pétange PétangePétange Steinfort SteinfortSteinfort Troisvierges TroisviergesTroisvierges Untereisenbach UntereisenbachUntereisenbach Wasserbillig WasserbilligWasserbillig © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Brussels Tidszone: Europe/Brussels

Lufttryk

Lufttryk Europa

Sol

Sol Europa

Nedbør

Nedbør Europa

Vejret i , 23.10.2019

Efter morgenens for det meste solrigt vejr bliver vejret noget overskyet. Om middagen kommer med overvejende solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 19 grader. Om natten 10°C. Der blæser en svag vind fra øst.

Vejret i Béiwen, 23.10.2019

Om morgenen bliver det solrigt. Men allerede om formiddagen er der optræk til skiftevist (meget) overskyet, men mest tørt vejr. Om middagen får vi kun lidt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 6 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 18 grader. Om natten 8°C. Der blæser en svag vind fra øst.

Vejret i Ëlwen, 23.10.2019

Om morgenen bliver det klart eller solrigt. Men allerede om formiddagen er der optræk til skiftevist (meget) overskyet, men mest tørt vejr. Om eftermiddagen får vi længere perioder med overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 8 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 10°C. Svagt blæsende vind fra øst.

Vejret i Eschduerf, 23.10.2019

Om morgenen bliver det solrigt. Allerede om formiddagen hersker der længere perioder med overskyet vejr. Om middagen får vi kun lidt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 7 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 10°C. Svagt blæsende vind fra øst.

Vejret i Ettelbréck, 23.10.2019

Efter morgenens skyfrit vejr bliver det allerede om formiddagen overskyet, indimellem solrigt. Sent om aftenen får vi skyfrit vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 8 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 19 grader. Om natten 10°C. Der blæser en svag vind fra nordøst.

Vejret i Letzebuerg-Findel, 23.10.2019

Efter skiftevist (meget) overskyet, men mest tørt vejr om morgenen kommer der for det meste solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 18 grader. Om natten 11°C. Svag vind fra øst.

Vejret i Péiteng, 23.10.2019

Onsdag kan vi regne med overvejende solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 19 grader. Om natten 10°C. Der blæser en svag vind fra øst.

Vejret i Stengefort, 23.10.2019

Efter morgenens skyfrit vejr bliver det af og til længere perioder med overskyet vejr. Om middagen får vi kun lidt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 8 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 19 grader. Om natten 9°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i Waasserbëlleg, 23.10.2019

Efter morgenens skyfrit vejr bliver vejret noget overskyet. Om aftenen kommer med delvist overskyet men overvejende stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 8 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 19 grader. Om natten 10°C. Der blæser en svag vind fra nordøst.