Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Norge

Vejr Asien Vejr Finland Vejr Finland Vejr Asien Vejr Nordnorwegen Vejr Nordnorwegen Vejr Nordnorwegen Vejr Nordnorwegen Vejr Nordnorwegen Vejr Nordnorwegen Vejr Nordnorwegen Vejr Asien Vejr Nordnorwegen Vejr Westland Vejr Sverige Vejr Trøndelag Vejr Danmark Vejr Estland Vejr Estland Vejr Danmark Vejr Danmark Vejr Hviderusland Vejr Estland Vejr Finland Vejr Südland Vejr Sverige Vejr Nordnorwegen Vejr Asien Vejr Litauen Vejr Letland Vejr Ostland Vejr Westland Vejr Trøndelag
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Bergen BergenBergen Bodø BodøBodø Kristiansand KristiansandKristiansand Harstad HarstadHarstad Oslo OsloOslo Tromsø TromsøTromsø Trondheim TrondheimTrondheim © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Stockholm Tidszone: Europe/Stockholm

Temperatur

Temperatur Europa

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Skyer

Skyer Europa

Vejret i Bergen, 17.02.2019

Søndag er der perioder med overskyet med let regn. Om eftermiddagen bliver det skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Om natten får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 4 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 10 grader. Om natten 6°C. svag til moderat vind, med kulingagtige vindstød fra syd.

Vejret i , 17.02.2019

Tidligt på morgenen er det stadigt overskyet med stedvise snebyger. Allerede om formiddagen er der tale om solrigt eller lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 2 grader. Om natten -1°C. Især om aftenen blæser en svag til moderat vind, med kulingagtige vindstød fra øst retning.

Vejret i Harstad, 17.02.2019

Om morgenen bliver det overskyet med stedvise snebyger. Men allerede om formiddagen er der optræk til skiftevist overskyet, men mest tørt vejr. Om middagen får vi overskyet vejr med stedvis sne. Morgenens temperaturer ligger på ca. -1 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 1 grader. Om natten -3°C. Svag vind fra vest.

Vejret i , 17.02.2019

Søndag er der perioder med solrigt eller let overskyet. Om eftermiddagen får vi overskyet vejr med stedvis regn. Om natten er der tale om overskyet, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 3 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 5 grader. Om natten 3°C. Der blæser en svag vind fra sydøst.

Vejret i Oslo-lufthavn, 17.02.2019

Søndag er der overskyet, men mest tørt hele dagen. Sidst på aftenen er der tale om overskyet vejr med let sne. Om natten venter der os overskyet vejr med let sne og regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. -3 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 1 grader. Om natten -1°C. Der blæser en svag vind fra syd.

Vejret i , 17.02.2019

Søndag er der overskyet med lette snebyger hele dagen. Sidst på aftenen er der tale om skiftevist overskyet, periodevist også stjerneklart vejr. Om natten venter der os for det meste klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -2 grader. I løbet af dagen kommer vi op må maks. -1 grader. Om natten -6°C. Der blæser en svag vind fra nordøst.

Vejret i Trondheim lufthavn, 17.02.2019

Søndag er det for det meste ustadigt med mere eller mindre tæt skydække. Om aftenen venter der os overskyet vejr med let sne og regn. Sent om aftenen bliver det mest klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -1 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 4 grader. Om natten 3°C. Der blæser en svag vind fra sydøst.