Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Polen

Vejr Tyskland Vejr Tyskland Vejr Tyskland Vejr Tyskland Vejr Sverige Vejr Tyskland Vejr Danmark Vejr Tyskland Vejr Sverige Vejr Litauen Vejr Letland Vejr Asien Vejr Ungarn Vejr Slovakiet (Den Slovakiske Republik) Vejr Rumænien Vejr Tjekkiet Vejr Ukraine Vejr Østrig Vejr Hviderusland
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Poznań PoznańPoznań Warszawa WarszawaWarszawa Wrocław WrocławWrocław Bialystok BialystokBialystok © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Warsaw Tidszone: Europe/Warsaw

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Skyer

Skyer Europa

Strømning

Strømning Europa

Vejret i Bialystok, 13.12.2019

Om morgenen bliver det tæt skydække, men mest tørt. Allerede om formiddagen hersker der overskyet vejr med let sne og regn. Om middagen får vi tæt overskyet, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -1 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 3 grader. Om natten 2°C. Der blæser en svag vind fra sydøst.

Vejret i Breslau/Wroclaw, 13.12.2019

Fredag er der hele dagen mest solrigt, af og til med let skydække. Sent om aftenen er der tale om overskyet med let slud og regn. Om natten får vi overskyet vejr med stedvis regn. Morgenens temperaturer ligger omkring frysepunktet og når om eftermiddagen op til omkring 5 grader. Om natten 2°C. En vind fra sydøst, svag til moderat, med kraftige vindstød.

Vejret i Poznan, 13.12.2019

Om morgenen bliver det overvejende temmelig overskyet, men mest tørt. Allerede om formiddagen skifter det til mest solrigt, af og til med let skydække. Om aftenen kommer med skyet men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -1 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 4 grader. Om natten 1°C. En svag vind med kraftige vindstød sydøstlig.

Vejret i Warschau/Warszawa-Okecie, 13.12.2019

Efter morgenens overskyet vejr med let sne, slud og regn bliver vejret overskyet med let regn. Om aftenen kommer med dels overskyet, dels klart vejr. Morgenens temperaturer ligger omkring frysepunktet og når om eftermiddagen op til omkring 5 grader. Om natten 3°C. En vind fra sydøst, svag til moderat, med kraftige vindstød.