Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Portugal

Vejr Lissabon Vejr Lissabon Vejr Norte Vejr Algarve Vejr Centro Vejr Alentejo Vejr Spanien
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Beja BejaBeja Bragança BragançaBragança Castelo Branco Castelo BrancoCastelo Branco Coimbra CoimbraCoimbra Faro FaroFaro Lissabon LissabonLissabon Porto PortoPorto Sagres SagresSagres © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Etc/GMT Tidszone: Etc/GMT

Lufttryk

Lufttryk Europa

Skyer

Skyer Europa

Flyvevejret

Flyvevejret Europa

Vejret i Beja, 23.10.2019

Onsdag er der dømt delvist solrigt. Om eftermiddagen skifter vejret til skiftevist (meget) overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 18 grader. Om natten 10°C. svag til moderat vind, med kulingagtige vindstød fra vest.

Vejret i Bragança, 23.10.2019

Onsdag er det for det meste overskyet, indimellem solrigt. Om aftenen venter der os overskyet vejr med let regn. Sent om aftenen bliver det gennemgående lavthængende skyer, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 8 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 7°C. Svag vind fra vest.

Vejret i , 23.10.2019

Onsdag formiddag er der stadig tale om noget overskyet. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet vejr med stedvis regn. Om aftenen får vi skiftevist overskyet, periodevist også stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 15 grader. Om natten 9°C. Der blæser en svag vind fra vest.

Vejret i , 23.10.2019

Onsdag formiddag er det stadig overskyet, indimellem solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret tæt skydække, men mest tørt. Sent om aftenen får vi lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 15 grader. Om natten 11°C. Svag vind fra nordvest.

Vejret i , 23.10.2019

Onsdag formiddag er der stadig overvejende klart. Fra midt på dagen bliver vejret længere perioder med overskyet vejr. Om aftenen får vi lettere skyet men overvejende stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 13 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 20 grader. Om natten 13°C. Vind fra vest blæser først moderatt, med stormagtige vindstød, om natten svag.

Vejret i , 23.10.2019

Onsdag bliver det overskyet, indimellem solrigt hele dagen. Om natten skifter det til mest klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 14 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 18 grader. Om natten 14°C. Den i starten friske vind med kulingagtig vindstød fra nordvest blæser om natten svag.

Vejret i , 23.10.2019

Onsdag formiddag er det stadig solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret delvist solrigt. Om natten får vi overvejende stærkt overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 12°C. Den i starten moderate vind med kulingagtig vindstød fra nordvest blæser om natten svag.

Vejret i Sagres, 23.10.2019

Tidligt på morgenen er det stadigt skiftende skydække,men mest tørt. Allerede om formiddagen ændres vejret dog til overvejende lyst vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 14 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 19 grader. Om natten 13°C. Den i starten moderate vind med kraftig vindstød fra nord blæser om natten svag.