Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Serbia

Vejr Kroatien Vejr Kroatien Vejr Grækenland Vejr Italien Vejr Kroatien Vejr Kroatien Vejr Kroatien Vejr Kroatien Vejr Grækenland Vejr Kroatien Vejr Grækenland Vejr Grækenland Vejr Kroatien Vejr Grækenland Vejr Grækenland Vejr Kroatien Vejr Grækenland Vejr Kroatien Vejr Kroatien Vejr Grækenland Vejr Italien Vejr Ungarn Vejr Albanien Vejr Bosnien-Hercegovina Vejr Kosovo Vejr Bulgarien Vejr Rumænien Vejr Montenegro Vejr Tidligere Jugoslaviske Republik Makedonien
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Beograd BeogradBeograd Kraljevo KraljevoKraljevo Negotin NegotinNegotin Plevlja PlevljaPlevlja Podgorica PodgoricaPodgorica Pristina PristinaPristina Zlatibor ZlatiborZlatibor © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Belgrade Tidszone: Europe/Belgrade

Nedbør

Nedbør Europa

Sol

Sol Europa

Flyvevejret

Flyvevejret Europa

Vejret i Belgrad/Beograd, 03.12.2020

Torsdag er der perioder med for det meste solrigt. Om eftermiddagen bliver det overvejende stærkt overskyet, men mest tørt vejr. Om natten får vi overskyet vejr med lejlighedsvist klare stjerner. Morgenens temperaturer ligger omkring frysepunktet og når om eftermiddagen op til omkring 8 grader. Om natten 5°C. En vind fra sydøst, moderat til frisk, med stormagtige vindstød.

Vejret i Kraljevo, 03.12.2020

Torsdag bliver det noget overskyet i et stykke tid. Sent om aftenen bliver der tale om diset, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 2 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 8 grader. Om natten 4°C. svag til moderat vind, med kulingagtige vindstød fra øst.

Vejret i Negotin, 03.12.2020

Torsdag får vi tæt overskyet, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -1 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 2 grader. Om natten -1°C. Svagt blæsende vind fra øst.

Vejret i Plevlja, 03.12.2020

Torsdag får vi overskyet vejr med solskinsophold. Morgenens temperaturer ligger omkring frysepunktet og når om eftermiddagen op til omkring 8 grader. Om natten 2°C. Svag vind fra syd.

Vejret i Podgorica Grad, 03.12.2020

Torsdag er der overskyet med let regn hele dagen. Sidst på aftenen er der tale om skiftende vejr med enkelte regnbyger. Om natten venter der os meget overskyet, regnfuldt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 7 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 10 grader. Om natten 8°C. Der blæser en svag vind fra nordøst.

Vejret i Prishtina, 03.12.2020

Torsdag er det for det meste gennemgående overskyet, men for det meste tørt. Om aftenen venter der os overskyet vejr med stedvis regn. Sent om aftenen bliver det dels tæt, dels let overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten 4°C. Vind fra syd tiltager om middagen i styrke og til moderat, med kraftige vindstød.

Vejret i Zlatibor, 03.12.2020

Om formiddagen er det endnu skiftevist klart og overskyet. I løbet af eftermiddagen bliver det diset, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -3 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 7 grader. Om natten 4°C. Svag vind fra syd.