Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Slovakiet (Den Slovakiske Republik)

Vejr Ukraine Vejr Bulgarien Vejr Polen Vejr Bosnien-Hercegovina Vejr Ungarn Vejr Slovenien Vejr Ukraine Vejr Tjekkiet Vejr Serbia Vejr Kroatien Vejr Østrig Vejr Rumænien
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Bratislava BratislavaBratislava Košice KošiceKošice Lučenec LučenecLučenec Nitra NitraNitra Prievidza PrievidzaPrievidza Žilina ŽilinaŽilina © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Budapest Tidszone: Europe/Budapest

Temperatur

Temperatur Europa

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Flyvevejret

Flyvevejret Europa

Vejret i Bratislava, 28.05.2020

Torsdag formiddag er det stadig solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet med stedvis regn. Om eftermiddagen får vi skyet, men næsten overalt tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 10°C. Vind fra nordvest tiltager om eftermiddagen i styrke og til moderat, med kraftige vindstød.

Vejret i Dolny Hricov, 28.05.2020

Torsdag formiddag er der stadig klart eller solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet vejr med let regn. Om natten får vi gennemgående overskyet, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 7 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 14 grader. Om natten 8°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i Kosice, Barca, 28.05.2020

Torsdag er det om dagen overskyet, indimellem solrigt. Om aftenen bliver det overskyet vejr med let regn. Sent om aftenen får vi delvist klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 18 grader. Om natten 10°C. Om eftermiddagen forventes en moderat vind med kraftige vindstød fra nord.

Vejret i Lucenec, 28.05.2020

Torsdag formiddag er det stadig kun let skyet, men for det meste solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet med stedvis regn. Om aftenen får vi skyet, men næsten overalt tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 8 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 19 grader. Om natten 8°C. Svag vind fra nordvest.

Vejret i Nitra, 28.05.2020

Om formiddagen er det endnu solrigt. I løbet af eftermiddagen bliver det overskyet vejr med solskinsophold. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 18 grader. Om natten 9°C. Om eftermiddagen forventes en moderat vind med kulingagtige vindstød fra nordvest.

Vejret i Prievidza, 28.05.2020

Torsdag formiddag er der stadig klart eller solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet vejr med let regn. Sent om aftenen får vi skyet, men næsten overalt tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 7 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 8°C. Svag vind fra nord.