Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Slovakiet (Den Slovakiske Republik)

Vejr Ukraine Vejr Bulgarien Vejr Polen Vejr Bosnien-Hercegovina Vejr Ungarn Vejr Slovenien Vejr Ukraine Vejr Tjekkiet Vejr Serbia Vejr Kroatien Vejr Østrig Vejr Rumænien
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Bratislava BratislavaBratislava Košice KošiceKošice Lučenec LučenecLučenec Nitra NitraNitra Prievidza PrievidzaPrievidza Žilina ŽilinaŽilina © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Budapest Tidszone: Europe/Budapest

Skyer

Skyer Europa

Sol

Sol Europa

Nedbør

Nedbør Europa

Vejret i Bratislava, 04.12.2020

Efter morgenens overskyet vejr med stedvist snefald bliver det allerede om formiddagen overskyet med let slud og regn. Om middagen får vi tæt overskyet, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger omkring frysepunktet og når om eftermiddagen op til omkring 4 grader. Om natten 2°C. En vind fra øst, svag til moderat, med kraftige vindstød.

Vejret i Dolny Hricov, 04.12.2020

Fredag formiddag er der stadig tale om gennemgående overskyet, men for det meste tørt. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet vejr med let regn. Om eftermiddagen får vi tæt overskyet, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 2 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten 4°C. Der blæser en svag vind fra sydøst.

Vejret i Kosice, Barca, 04.12.2020

Tidligt på morgenen er det stadigt skiftende skydække,men mest tørt. Allerede om formiddagen ændres vejret dog til delvist solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -1 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten 1°C. Svagt blæsende vind fra sydvest.

Vejret i Lucenec, 04.12.2020

Efter morgenens overskyet vejr med stedvist snefald bliver det af og til tæt overskyet, men for det meste tørt vejr. Om middagen får vi overskyet vejr med let sne og regn. Morgenens temperaturer ligger omkring frysepunktet og når om eftermiddagen op til omkring 4 grader. Om natten 2°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i Nitra, 04.12.2020

Om morgenen bliver det overskyet med stedvis regn. Allerede om formiddagen skifter det til meget overskyet, men mest tørt. Om aftenen kommer med dels overskyet, dels klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 3 grader. Om natten 3°C. moderat til frisk vind, med stormagtige vindstød fra øst.

Vejret i Prievidza, 04.12.2020

Fredag er der perioder med overskyet med let regn. Eftermiddagen bliver overskyet, men mest tørt. Om aftenen får vi skiftevist overskyet og klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 3 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten 5°C. Svagt blæsende vind fra nordøst.