Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Spanien

Vejr Frankrig Vejr Castilla y León Vejr Comunidad de Madrid Vejr País Vasco Vejr País Vasco Vejr Comunidad Valenciana Vejr País Vasco Vejr Illes Balears Vejr Illes Balears Vejr Andorra Vejr Illes Balears Vejr Frankrig Vejr Cantabria Vejr País Vasco Vejr La Rioja Vejr Andalucía Vejr Galicia Vejr Portugal Vejr Comunidad de Madrid Vejr Castilla y León Vejr Castilla-La Mancha Vejr Principado de Asturias Vejr Extremadura Vejr Comunidad Foral de Navarra Vejr Catalunya Vejr Comunidad Valenciana Vejr Región de Murcia Vejr Aragón
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap A Coruña A CoruñaA Coruña Barcelona BarcelonaBarcelona Bilbao BilbaoBilbao Cáceres CáceresCáceres Córdoba CórdobaCórdoba Gijón GijónGijón Madrid MadridMadrid Málaga MálagaMálaga Murcia MurciaMurcia Palma PalmaPalma Sevilla SevillaSevilla Valencia ValenciaValencia Valladolid ValladolidValladolid Vigo VigoVigo © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Madrid Tidszone: Europe/Madrid

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Sol

Sol Europa

Skyer

Skyer Europa

Vejret i , 20.03.2018

Om morgenen bliver det meget overskyet og regnfuldt. Allerede om formiddagen hersker der delvist solrigt vejr. Sent om aftenen får vi skyfrit vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 5 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 4°C. En svag vind med kraftige vindstød nordvestlig.

Vejret i , 20.03.2018

Tirsdag er det for det meste overskyet med let regn. Om aftenen venter der os lettere overskyet vejr. Sent om aftenen bliver det overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 4 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 7 grader. Om natten 4°C. En svag til moderat vind blæser med kulingagtige vindstød fra nord.

Vejret i Cáceres, 20.03.2018

Tirsdag er himlen praktisk talt skyfri hele dagen. Morgenens temperaturer ligger på ca. 4 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 12 grader. Om natten 1°C. Der blæser en svag vind fra nordvest.

Vejret i , 20.03.2018

Tirsdag formiddag er der stadig tale om solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret delvist solrigt vejr. Om eftermiddagen får vi skyet, men næsten overalt tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 4 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 15 grader. Om natten 2°C. Svag vind fra vest.

Vejret i , 20.03.2018

Tirsdag formiddag er der stadig tale om meget overskyet og regnfuldt. Fra midt på dagen bliver vejret dels tæt, dels let overskyet vejr. Om natten får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 6 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 9 grader. Om natten 6°C. Der blæser en svag vind fra nordøst.

Vejret i La Coruña, 20.03.2018

Om morgenen bliver det overskyet med let regn. Men allerede om formiddagen er der optræk til skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Sent om aftenen får vi for det meste stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 6 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 9 grader. Om natten 7°C. svag til moderat vind, med kraftige vindstød fra nordøst.

Vejret i , 20.03.2018

Efter morgenens for det meste solrigt vejr bliver det allerede om formiddagen ustadigt med mere eller mindre tæt skydække. Om aftenen får vi for det meste stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 2 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 9 grader. Om natten 2°C. om eftermiddagen blæser en frisk vind fra nord med gennemsnitlig frisk og med kulingagtige vindstød.

Vejret i , 20.03.2018

Tirsdag er der perioder med solrigt. Om eftermiddagen bliver det mere eller mindre tæt overskyet vejr. Om aftenen får vi kun lettere skyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 15 grader. Om natten 8°C. En vind fra nordvest, moderat til frisk, med stormagtige vindstød.

Vejret i Murcia, 20.03.2018

Tirsdag kan vi regne med kun lidt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 8 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 4°C. En vind fra nordvest, svag til moderat, med kulingagtige vindstød.

Vejret i , 20.03.2018

Om morgenen bliver det overskyet, indimellem solrigt. Men allerede om formiddagen er der optræk til overskyet vejr med let regn. Om aftenen får vi skyet, men næsten overalt tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 8 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 11 grader. Om natten 6°C. Den i starten moderate vind med kulingagtig vindstød fra vest blæser sent om aftenen svag.

Vejret i Sevilla, 20.03.2018

Tirsdag kan vi regne med for det meste solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 5 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 5°C. En fra nordvest vind blæser først moderatt, om natten svagt.

Vejret i , 20.03.2018

Tirsdag kan vi regne med for det meste solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 6 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 15 grader. Om natten 2°C. Vinden blæser svag til moderat, med kraftige vindstød vestlig, senere nordlig Richtungen.

Vejret i Valladolid, 20.03.2018

Tirsdag kan vi regne med for det meste solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -1 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 8 grader. Om natten 0°C. En svag vind med kraftige vindstød fra nord.

Vejret i Vigo-Peinador, 20.03.2018

Tirsdag er der dømt ustadigt med mere eller mindre tæt skydække. Om aftenen skifter vejret til kun forbigående overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 4 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 10 grader. Om natten 3°C. En svag til moderat vind blæser med kraftige vindstød fra nord.