Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Spanien

Vejr Frankrig Vejr Castilla y León Vejr Comunidad de Madrid Vejr País Vasco Vejr País Vasco Vejr Comunidad Valenciana Vejr País Vasco Vejr Illes Balears Vejr Illes Balears Vejr Andorra Vejr Illes Balears Vejr Frankrig Vejr Cantabria Vejr País Vasco Vejr La Rioja Vejr Andalucía Vejr Galicia Vejr Portugal Vejr Comunidad de Madrid Vejr Castilla y León Vejr Castilla-La Mancha Vejr Principado de Asturias Vejr Extremadura Vejr Comunidad Foral de Navarra Vejr Catalunya Vejr Comunidad Valenciana Vejr Región de Murcia Vejr Aragón
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap A Coruña A CoruñaA Coruña Barcelona BarcelonaBarcelona Bilbao BilbaoBilbao Cáceres CáceresCáceres Córdoba CórdobaCórdoba Gijón GijónGijón Madrid MadridMadrid Málaga MálagaMálaga Murcia MurciaMurcia Palma PalmaPalma Sevilla SevillaSevilla Valencia ValenciaValencia Valladolid ValladolidValladolid Vigo VigoVigo © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Madrid Tidszone: Europe/Madrid

Sol

Sol Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Vejret i , 23.10.2019

Onsdag formiddag er der stadig tale om skiftende vejr med enkelte regnbyger. Fra midt på dagen bliver vejret skiftevist lyst og overskyet vejr. Om aftenen får vi længere perioder med overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 17 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 21 grader. Om natten 13°C. Svag vind fra nord.

Vejret i , 23.10.2019

Onsdag formiddag er det stadig meget overskyet og regnfuldt. Fra midt på dagen bliver vejret skiftende vejr med enkelte regnbyger. Om eftermiddagen får vi let skiftende vejr med lokale byger eller torden. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 18 grader. Om natten 13°C. Vind fra syd tiltager sent om aftenen i styrke og til moderat, med kraftige vindstød.

Vejret i Cáceres, 23.10.2019

Onsdag formiddag er det stadig overskyet med stedvis regn. Fra midt på dagen bliver vejret meget overskyet og regnfuldt. Sent om aftenen får vi dels meget, dels kun lidt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 14 grader. Om natten 9°C. Svag vind fra vest.

Vejret i , 23.10.2019

Onsdag er der perioder med skiftende skydække,men mest tørt. Om eftermiddagen begynder overskyet vejr med let regn. Om aftenen får vi tæt overskyet, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 11°C. Svag vind fra sydvest.

Vejret i , 23.10.2019

Onsdag er det gennemgående meget overskyet og regnfuldt. Om natten bliver der tale om dels meget, dels kun lidt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 13 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 13°C. Svag vind fra øst.

Vejret i La Coruña, 23.10.2019

Onsdag bliver det for det meste solrigt i et stykke tid. Om aftenen bliver der tale om skyet, men næsten overalt tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 13 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 13°C. Vind fra nord blæser først moderatt, med kraftige vindstød, sent om aftenen svag.

Vejret i , 23.10.2019

Onsdag er der perioder med meget overskyet, men mest tørt. Om eftermiddagen får vi gennemgående overskyet, men for det meste tørt vejr. Om natten er der tale om overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 8 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 12 grader. Om natten 9°C. Svag vind fra sydvest.

Vejret i , 23.10.2019

Onsdag formiddag er det stadig klart eller solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet, indimellem solrigt. Om natten får vi for det meste klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 13 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 20 grader. Om natten 15°C. Svag vind fra vest.

Vejret i Murcia, 23.10.2019

Onsdag er der perioder med for det meste solrigt. Om eftermiddagen får vi skyet, men næsten overalt tørt vejr. Sent om aftenen er der tale om for det meste klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 20 grader. Om natten 11°C. Svagt blæsende vind fra vest.

Vejret i , 23.10.2019

Onsdag formiddag er der stadig tale om skiftende skydække,men mest tørt. Fra midt på dagen bliver vejret solrigt eller lettere overskyet vejr. Om eftermiddagen får vi overvejende stærkt overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 16 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 20 grader. Om natten 13°C. Om middagen forventes en moderat vind med kraftige vindstød fra sydvest.

Vejret i Sevilla, 23.10.2019

Onsdag formiddag er der stadig tale om for det meste solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret skiftevist lyst og skyet vejr. Sent om aftenen får vi for det meste klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 19 grader. Om natten 12°C. Svagt blæsende vind fra vest.

Vejret i , 23.10.2019

Onsdag er der perioder med for det meste solrigt. Om eftermiddagen bliver det skyet, men næsten overalt tørt vejr. Om aftenen får vi kun lettere skyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 20 grader. Om natten 11°C. En svag til moderat vind blæser med kulingagtige vindstød fra vest.

Vejret i Valladolid, 23.10.2019

Onsdag venter der meget overskyet, regnfuldt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 7 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 12 grader. Om natten 7°C. Svagt blæsende vind fra vest.

Vejret i Vigo-Peinador, 23.10.2019

Onsdag er det for det meste solrigt eller let overskyet. Om aftenen venter der os skyet, men næsten overalt tørt vejr. Sent om aftenen bliver det lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 15 grader. Om natten 10°C. Svag vind fra nord.