Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Sverige

Vejr Danmark Vejr Finland Vejr Finland Vejr Finland Vejr Norge Vejr Finland Vejr Danmark Vejr Danmark Vejr Kalmar län Vejr Västra Götalands län Vejr Danmark Vejr Estland Vejr Tyskland Vejr Tyskland Vejr Stockholms län Vejr Danmark Vejr Polen Vejr Gotlands län Vejr Danmark Vejr Tyskland Vejr Estland Vejr Kalmar län Vejr Estland Vejr Danmark Vejr Tyskland Vejr Kalmar län Vejr Danmark Vejr Polen Vejr Västerbottens län Vejr Jämtlands län Vejr Västmanlands län Vejr Södermanlands län Vejr Värmlands län Vejr Finland Vejr Uppsala län Vejr Gävleborgs län Vejr Örebro län Vejr Estland Vejr Hallands län Vejr Västra Götalands län Vejr Norrbottens län Vejr Kronobergs län Vejr Gotlands län Vejr Dalarnas län Vejr Skåne län Vejr Jönköpings län Vejr Stockholms län Vejr Blekinge län Vejr Västernorrlands län Vejr Östergötlands län Vejr Litauen Vejr Norge Vejr Letland
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Åre ÅreÅre Göteborg GöteborgGöteborg Karlstad KarlstadKarlstad Kiruna KirunaKiruna Christiansstad ChristiansstadChristiansstad Luleå LuleåLuleå Malmø MalmøMalmø Norrköping NorrköpingNorrköping Örebro ÖrebroÖrebro Sälen SälenSälen Söderhamn SöderhamnSöderhamn Stekenjokk StekenjokkStekenjokk Stockholm StockholmStockholm Sundsvall SundsvallSundsvall Visby VisbyVisby Arvidsjaur ArvidsjaurArvidsjaur © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Stockholm Tidszone: Europe/Stockholm

Lufttryk

Lufttryk Europa

Sol

Sol Europa

Nedbør

Nedbør Europa

Vejret i Arvidsjaur, 03.12.2020

Efter formiddagens meget overskyet, men for det meste tørt vejr venter der os overskyet vejr med stedvis sne. Morgenens temperaturer ligger på ca. -4 grader og stiger op til frysepunktet i løbet af dagen. Om natten -2°C. En svag vind blæser fra syd.

Vejret i Bjornangen, 03.12.2020

Efter morgenens meget overskyet, men for det meste tørt vejr bliver vejret overskyet med stedvise snebyger. Om eftermiddagen kommer med meget overskyet, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -2 grader og stiger op til frysepunktet i løbet af dagen. Om natten -2°C. Der blæser en svag vind fra øst.

Vejret i Göteborg, 03.12.2020

Torsdag er der perioder med meget overskyet, men mest tørt. Om eftermiddagen bliver det overskyet vejr med let sne og regn. Om aftenen får vi tæt overskyet, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 2 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 3 grader. Om natten 2°C. Svag vind fra sydøst.

Vejret i Karlstad, 03.12.2020

Om morgenen bliver det overskyet med let slud og regn. Men allerede om formiddagen er der optræk til overskyet vejr med stedvis sne. Sent om aftenen får vi overskyet vejr med let sne. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 2 grader. Om natten 1°C. Især om morgenen blæser der en svag til moderat vind sydøstlig.

Vejret i Kiruna, 03.12.2020

Torsdag bliver overskyet med stedvise snebyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. -5 grader og stiger op til frysepunktet i løbet af dagen. Om natten -2°C. En svag til moderat vind blæser med kulingagtige vindstød fra syd.

Vejret i Kristianstad Airport, 03.12.2020

Torsdag bliver det overskyet, men for det meste tørt i et stykke tid. Om aftenen bliver der tale om overskyet vejr med let sne og regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 2 grader. Om natten 1°C. En vind fra sydøst, svag til moderat, med kraftige vindstød.

Vejret i Luleå-Kallax, 03.12.2020

Torsdag formiddag er det stadig overskyet med lejlighedsvis regn eller slud. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet med lette snebyger. Om eftermiddagen får vi overskyet vejr med let sne og regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 2 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 3 grader. Om natten 0°C. svag til moderat vind, med kraftige vindstød fra syd.

Vejret i Malmö, 03.12.2020

Torsdag bliver det mest overskyet, men mest tørt i et stykke tid. Sent om aftenen bliver der tale om overskyet vejr med let sne og regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 3 grader. Om natten 2°C. En svag vind blæser fra sydøst.

Vejret i Norrköping-SMHI Center, 03.12.2020

Efter morgenens overskyet vejr med stedvist snefald bliver det allerede om formiddagen overskyet, men for det meste tørt. Sent om aftenen får vi meget overskyet, regnfuldt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 3 grader. Om natten 2°C. Der blæser en svag vind fra sydøst.

Vejret i Örebro, 03.12.2020

Torsdag formiddag er der stadig tale om overskyet med lette snebyger. Fra midt på dagen bliver vejret gennemgående overskyet, men for det meste tørt vejr. Om aftenen får vi overskyet vejr med let sne. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 2 grader. Om natten 1°C. Der blæser en svag vind sydøstlig.

Vejret i Sälen Högfjällshotellet, 03.12.2020

Torsdag venter der overskyet vejr med let sne. Morgenens temperaturer ligger på ca. -4 grader. I løbet af dagen kommer vi op må maks. -3 grader. Om natten -5°C. En svag vind blæser sydøstlig.

Vejret i Soederhamn Airport, 03.12.2020

Efter morgenens meget overskyet, men mest tørt vejr bliver det af og til overskyet vejr med let sne og regn. Om eftermiddagen får vi gennemgående overskyet, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger omkring frysepunktet og når om eftermiddagen op til omkring 2 grader. Om natten 1°C. Svag vind fra sydøst.

Vejret i Stekenjokk, 03.12.2020

Torsdag får vi mange skyer, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -7 grader. I løbet af dagen kommer vi op må maks. -6 grader. Om natten -7°C. En vind fra syd, kraftig til kulingagtig, med stormagtige vindstød.

Vejret i Stockholm-Bromma Intl, 03.12.2020

Torsdag er der perioder med overskyet med let slud og regn. Eftermiddagen bliver skiftevist klart og overskyet. Om aftenen får vi overskyet vejr med let sne og regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 2 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 4 grader. Om natten 3°C. Der blæser en svag vind sydøstlig.

Vejret i Sundsvall-Härnösand, 03.12.2020

Torsdag bliver der overskyet med stedvise snebyger. Fredag nat bliver der tale om overskyet vejr med let sne og regn. Morgenens temperaturer ligger omkring frysepunktet og når om eftermiddagen op til omkring 2 grader. Om natten 0°C. Svagt blæsende vind fra sydøst.

Vejret i Visby Airport, 03.12.2020

Torsdag er der perioder med overskyet, men for det meste tørt. Om eftermiddagen bliver det gennemgående overskyet, men for det meste tørt vejr. Om aftenen får vi overskyet vejr med stedvis regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 4 grader. Om natten 3°C. En moderat vind med kulingagtige vindstød sydøstlig.