Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Tjekkiet

Vejr Polen Vejr Tyskland Vejr Ungarn Vejr Slovakiet (Den Slovakiske Republik) Vejr Østrig Vejr Polen
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Brno BrnoBrno Prag PragPrag Stachy StachyStachy © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Warsaw Tidszone: Europe/Warsaw

Skyer

Skyer Europa

Strømning

Strømning Europa

Vejret i Brno/Turany, 04.12.2020

Efter overskyet vejr med let sne, slud og regn om morgenen får vi allerede om formiddagen gennemgående lavthængende skyer, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -1 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 4 grader. Om natten 2°C. En moderat vind med kraftige vindstød fra sydøst.

Vejret i Churanov, 04.12.2020

Om morgenen bliver det mest solrigt, af og til med let skydække. Allerede om formiddagen skifter det til skiftende skydække,men mest tørt. Om middagen kommer med lyst eller solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -7 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 3 grader. Om natten -1°C. Vind fra syd tiltager om aftenen i styrke og til moderat, med kraftige vindstød.

Vejret i Prag/Praha-Libus, 04.12.2020

Efter formiddagens meget overskyet, men mest tørt vejr får vi dels lidt overskyet, dels solrigt vejr resten af dagen. Morgenens temperaturer ligger på ca. -2 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 4 grader. Om natten 2°C. Svagt blæsende vind fra sydøst.