Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Tyrkiet

Vejr Grækenland Vejr Grækenland Vejr Grækenland Vejr Grækenland Vejr Grækenland Vejr Grækenland Vejr Grækenland Vejr Grækenland Vejr Asien Vejr Bulgarien Vejr Cypern
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Anamur AnamurAnamur Ankara AnkaraAnkara Bodrum BodrumBodrum Giresun GiresunGiresun Istanbul IstanbulIstanbul Kütahya KütahyaKütahya Malatya MalatyaMalatya © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Istanbul Tidszone: Europe/Istanbul

Strømning

Strømning Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Vejret i Anamur, 02.06.2020

Tirsdag kan vi regne med mest solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 18 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 23 grader. Om natten 17°C. Svagt blæsende vind fra nord.

Vejret i Bodrum, 02.06.2020

Tirsdag er himlen praktisk talt skyfri hele dagen. Morgenens temperaturer ligger på ca. 17 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 24 grader. Om natten 17°C. Der blæser en svag vind fra vest.

Vejret i Giresun, 02.06.2020

Tirsdag er der hele dagen mest solrigt, af og til med let skydække. Sent om aftenen er der tale om skiftevist overskyet med enkelte regnbyger. Om natten får vi dels overskyet, dels klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 15 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 20 grader. Om natten 15°C. Svag vind fra nord.

Vejret i Istanbul/Ataturk, 02.06.2020

Tidligt på morgenen er det stadigt tildels lidt skyet, dels solrigt. Allerede om formiddagen bliver det for det meste solrigt. Morgenens temperaturer ligger på ca. 15 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 20 grader. Om natten 15°C. Svagt blæsende vind fra sydvest.

Vejret i Kutahya, 02.06.2020

Tirsdag er der perioder med ustadigt og overskyet, men tørt de fleste steder. Eftermiddagen bliver skiftende vejr med enkelte regnbyger. Om aftenen får vi dels overskyet, dels klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 15 grader. Om natten 8°C. Svag vind fra nordvest.

Vejret i Malatya/Erhac, 02.06.2020

Tirsdag bliver det for det meste solrigt i et stykke tid. Om aftenen bliver der tale om dels overskyet, dels klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 12 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 26 grader. Om natten 13°C. Om aftenen forventes en moderat vind med kulingagtige vindstød fra sydvest.

Vejret i Murted, Akinci AB, 02.06.2020

Efter morgenens let skiftende vejr med enkelte regnbyger bliver det af og til let skiftende vejr med enkelte byger eller torden. Om middagen får vi skyet, men næsten overalt tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 18 grader. Om natten 8°C. Der blæser en svag vind fra vest.