Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Ukraine

Vejr Kosovo Vejr Polen Vejr Asien Vejr Moldova Vejr Bulgarien Vejr Rumænien Vejr Ungarn Vejr Hviderusland Vejr Slovakiet (Den Slovakiske Republik) Vejr Serbia
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Chernivtsi ChernivtsiChernivtsi Kiev KievKiev Mariupol Harbor Mariupol HarborMariupol Harbor Rivne RivneRivne Yalta YaltaYalta © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Kiev Tidszone: Europe/Kiev

Nedbør

Nedbør Europa

Skyer

Skyer Europa

Vejret i Chernivtsi, 28.05.2020

Om morgenen bliver det skiftende vejr med enkelte regnbyger. Allerede om formiddagen skifter det til mere eller mindre overskyet. Om middagen kommer med ustadigt vejr med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 11°C. Vinden blæser fra nordvest, svag til moderat.

Vejret i Kiew/Kyiv, 28.05.2020

Torsdag bliver det mere eller mindre overskyet i et stykke tid. Om eftermiddagen bliver der tale om overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 11°C. Svag vind fra nord.

Vejret i Mariupol, 28.05.2020

Om morgenen bliver det kun let skyet, men for det meste solrigt. Men allerede om formiddagen er der optræk til skiftevist (meget) overskyet, men mest tørt vejr. Om natten får vi skyet, men næsten overalt tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 16 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 22 grader. Om natten 16°C. Vind fra øst, derefter fra sydøst blæser først friskt med stormagtige vindstød, om natten kun svag.

Vejret i Rivne, 28.05.2020

Torsdag er det klart eller solrigt hele dagen. Sidst på aftenen er der tale om overskyet vejr med stedvis regn. Om natten venter der os overskyet vejr med lejlighedsvist klare stjerner. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 18 grader. Om natten 10°C. Svag vind fra nord.

Vejret i Simferopol, 28.05.2020

Om morgenen bliver det skiftende vejr med enkelte regnbyger. Men allerede om formiddagen er der optræk til solrigt eller lettere overskyet vejr. Om eftermiddagen får vi skyet, men næsten overalt tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 12 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 20 grader. Om natten 11°C. Vind fra sydvest tiltager om aftenen i styrke og til frisk, med kulingagtige vindstød.