Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Ungarn

Vejr Ukraine Vejr Bulgarien Vejr Polen Vejr Bosnien-Hercegovina Vejr Slovenien Vejr Ukraine Vejr Tjekkiet Vejr Serbia Vejr Kroatien Vejr Slovakiet (Den Slovakiske Republik) Vejr Østrig Vejr Rumænien
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Baja BajaBaja Békés BékésBékés Budapest BudapestBudapest Nagykanizsa NagykanizsaNagykanizsa © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Budapest Tidszone: Europe/Budapest

Skyer

Skyer Europa

Nedbør

Nedbør Europa

Lufttryk

Lufttryk Europa

Vejret i Baja, 03.12.2020

Efter morgenens overskyet vejr med stedvis regn bliver vejret skiftevist overskyet med enkelte regn- eller snebyger. Om aftenen kommer med dels overskyet, dels klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -2 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 5 grader. Om natten 2°C. Der blæser en svag vind fra sydøst.

Vejret i Bekescsaba, 03.12.2020

Torsdag er der hele dagen for det meste solrigt. Sent om aftenen er der tale om overskyet med stedvis regn. Om natten får vi periodevist lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -3 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 8 grader. Om natten 2°C. Der blæser en svag vind fra øst.

Vejret i Budapest/Lorinc, 03.12.2020

Torsdag formiddag er det stadig mørkt eller diset, men mest tørt. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet med let regn. Om natten får vi overskyet vejr med let sne og regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. -2 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 3 grader. Om natten 2°C. Der blæser en svag vind fra øst.

Vejret i Nagykanizsa, 03.12.2020

Torsdag er der perioder med overskyet med stedvis regn. Om eftermiddagen får vi overskyet vejr med let sne. Om aftenen er der tale om tæt overskyet, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -2 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 1 grader. Om natten -1°C. Der blæser en svag vind fra nord.