Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Bornholm

 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Allinge AllingeAllinge Rønne RønneRønne Svaneke SvanekeSvaneke © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Copenhagen Tidszone: Europe/Copenhagen

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Danmark

Strømning

Strømning Danmark

Nedbør

Nedbør Danmark

Vejret i Hammer Odde, 23.03.2019

Lørdag bliver det overskyet, indimellem solrigt i et stykke tid. Om eftermiddagen bliver der tale om solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 5 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 7 grader. Om natten 4°C. Vinden blæser moderat til frisk, med stormagtige vindstød fra sydvest, om middagen kommer vinden fra vest.

Vejret i Nexø, 23.03.2019

Lørdag er der dømt overskyet, men mest tørt. Om eftermiddagen skifter vejret til mest solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 6 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 9 grader. Om natten 3°C. Vinden blæser svag til moderat, med kraftige vindstød sydvestlig, senere vestlig Richtungen.

Vejret i Rønne, 23.03.2019

Lørdag bliver det tæt skydække, men mest tørt i et stykke tid. Sent om aftenen bliver der tale om kun lettere skyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 6 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 8 grader. Om natten 3°C. Der blæser en moderat vind med kraftige vindstød først fra sydvest, derefter om natten fra nordvest.