Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Bornholm

 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Allinge AllingeAllinge Rønne RønneRønne Svaneke SvanekeSvaneke © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Copenhagen Tidszone: Europe/Copenhagen

Flyvevejret

Flyvevejret Danmark

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Danmark

Skyer

Skyer Danmark

Vejret i Hammer Odde, 20.01.2019

Søndag bliver det kun let skyet, men for det meste solrigt i et stykke tid. Sent om aftenen bliver der tale om skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 2 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 3 grader. Om natten 2°C. En moderat vind med kulingagtige vindstød vestlig.

Vejret i Nexø, 20.01.2019

Om morgenen bliver det overskyet, men tørt de fleste steder. Men allerede om formiddagen er der optræk til delvist solrigt vejr. Om aftenen får vi overvejende gråt, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 2 grader. Om natten 1°C. Svag vind fra vest.

Vejret i Rønne, 20.01.2019

Søndag er der perioder med tæt skydække, men mest tørt. Om eftermiddagen begynder udpræget tætte skyer, men overvejende tørt vejr. Om natten får vi overskyet vejr med let sne og regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 2 grader. Om natten 1°C. En svag vind med kraftige vindstød vestlig.