Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Bornholm

 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Allinge AllingeAllinge Rønne RønneRønne Svaneke SvanekeSvaneke © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Copenhagen Tidszone: Europe/Copenhagen

Nedbør

Nedbør Danmark

Lufttryk

Lufttryk Danmark

Strømning

Strømning Danmark

Vejret i Hammer Odde, 20.01.2020

Om formiddagen er det endnu solrigt. I løbet af eftermiddagen bliver det skiftevist lyst og overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 3 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten 5°C. om natten blæser en frisk vind fra sydvest med gennemsnitlig kraftig og med stormagtige vindstød.

Vejret i Nexø, 20.01.2020

Mandag formiddag er det stadig mest skyfrit. Fra midt på dagen bliver vejret tildels lidt skyet, dels solrigt. Om natten får vi gennemgående meget overskyet, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 3 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 7 grader. Om natten 5°C. om natten blæser en frisk vind fra vest med gennemsnitlig frisk og med kulingagtige vindstød.

Vejret i Rønne, 20.01.2020

Mandag er der dømt mere eller mindre overskyet. Om aftenen skifter vejret til skyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 3 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 7 grader. Om natten 5°C. En vind fra vest, moderat til frisk, med stormagtige vindstød.