Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Bornholm

 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Allinge AllingeAllinge Rønne RønneRønne Svaneke SvanekeSvaneke © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Copenhagen Tidszone: Europe/Copenhagen

Radar

Radar Danmark Radar DanmarkRadar Danmark

Lufttryk

Lufttryk Danmark

Sol

Sol Danmark

Vejret i Hammer Odde, 23.07.2019

Mandag er det om dagen overvejende klart. Om aftenen bliver det dels tæt dels lettere overskyet vejr. Sent om aftenen får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 15 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 18 grader. Om natten 16°C. Vind fra vest blæser først friskt, med stormagtige vindstød, om natten svag.

Vejret i Nexø, 23.07.2019

Mandag er der perioder med noget overskyet. Eftermiddagen bliver mørkt eller diset, men mest tørt. Sent om aftenen får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 14 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 19 grader. Om natten 15°C. Den i starten moderate vind med kraftig vindstød fra vest blæser sent om aftenen svag.

Vejret i Rønne, 23.07.2019

Mandag er der perioder med overskyet, indimellem solrigt. Om eftermiddagen bliver det overskyet vejr med stedvis regn. Om aftenen får vi skyet, men næsten overalt tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 15 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 18 grader. Om natten 16°C. svag til moderat vind, med kraftige vindstød fra vest.