Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Bornholm

 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Allinge AllingeAllinge Rønne RønneRønne Svaneke SvanekeSvaneke © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Copenhagen Tidszone: Europe/Copenhagen

Skyer

Skyer Danmark

Strømning

Strømning Danmark

Flyvevejret

Flyvevejret Danmark

Vejret i Hammer Odde, 23.04.2018

Efter morgenens skiftende og overskyet vejr med enkelte regnbyger bliver vejret tildels lidt skyet, dels solrigt. Om natten kommer med ustadigt mere eller mindre tæt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 6 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 10 grader. Om natten 6°C. om natten blæser en frisk vind fra sydvest med gennemsnitlig frisk og med stormagtige vindstød.

Vejret i Nexø, 23.04.2018

Efter morgenens skiftende vejr med enkelte regnbyger bliver vejret ustadigt og overskyet, men tørt de fleste steder. Om natten kommer med skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 7 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 11 grader. Om natten 6°C. En svag til moderat vind blæser med kulingagtige vindstød fra vest.

Vejret i Rønne, 23.04.2018

Om morgenen bliver det skiftevist overskyet med enkelte regnbyger. Allerede om formiddagen skifter det til mest solrigt, af og til med let skydække. Om aftenen kommer med skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 7 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 11 grader. Om natten 7°C. Vinden blæser svag til moderat, med kulingagtige vindstød fra sydøst, om middagen kommer vinden fra vest.