Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Bornholm

 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Allinge AllingeAllinge Rønne RønneRønne Svaneke SvanekeSvaneke © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Copenhagen Tidszone: Europe/Copenhagen

Skyer

Skyer Danmark

Sol

Sol Danmark

Lufttryk

Lufttryk Danmark

Vejret i Hammer Odde, 18.11.2018

Tidligt på morgenen er det stadigt tæt skydække, men mest tørt. Allerede om formiddagen ændres vejret dog til skyet, tildels også solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 4 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 7 grader. Om natten 5°C. En moderat til frisk vind blæser med stormagtige vindstød fra nordøst.

Vejret i Nexø, 18.11.2018

Søndag er det gennemgående mørkt eller diset, men mest tørt. Om natten bliver der tale om overskyet vejr med stedvis regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 3 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 7 grader. Om natten 5°C. sent om aftenen blæser en frisk vind fra nordøst med gennemsnitlig frisk og med kulingagtige vindstød.

Vejret i Rønne, 18.11.2018

Søndag er det gennemgående tæt skydække, men mest tørt. Om natten bliver der tale om overskyet vejr med opklaring indimellem. Morgenens temperaturer ligger på ca. 3 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 8 grader. Om natten 5°C. En vind fra nordøst, svag til moderat, med kulingagtige vindstød.