Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Bornholm

 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Allinge AllingeAllinge Rønne RønneRønne Svaneke SvanekeSvaneke © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Copenhagen Tidszone: Europe/Copenhagen

Radar

Radar Danmark Radar DanmarkRadar Danmark

Flyvevejret

Flyvevejret Danmark

Skyer

Skyer Danmark

Vejret i Hammer Odde, 23.01.2018

Tirsdag formiddag er der stadig tale om solrigt eller let overskyet. Fra midt på dagen bliver vejret skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Sent om aftenen får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. -1 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 2 grader. Om natten 1°C. Vind fra syd tiltager om natten i styrke og til moderat, med kulingagtige vindstød.

Vejret i Nexø, 23.01.2018

Tirsdag er det solrigt eller let overskyet hele dagen. Sidst på aftenen er der tale om overskyet vejr med let sne og regn. Om natten venter der os overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. -2 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 2 grader. Om natten 1°C. Om natten forventes en moderat vind med kulingagtige vindstød fra syd.

Vejret i Rønne, 23.01.2018

Tirsdag bliver det overskyet, men mest tørt i et stykke tid. Sent om aftenen bliver der tale om overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. -1 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 2 grader. Om natten 1°C. Vind fra syd tiltager om natten med vindstød op til vindstyrke 8.