Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Bornholm

 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Allinge AllingeAllinge Rønne RønneRønne Svaneke SvanekeSvaneke © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Copenhagen Tidszone: Europe/Copenhagen

Nedbør

Nedbør Danmark

Temperatur

Temperatur Danmark

Radar

Radar Danmark Radar DanmarkRadar Danmark

Vejret i Hammer Odde, 25.09.2019

Onsdag formiddag er der stadig tale om overskyet med let regn. Fra midt på dagen bliver vejret skyet men mest tørt vejr. Om natten får vi overskyet vejr med stedvis regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 13 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 15 grader. Om natten 13°C. Svag vind fra øst.

Vejret i Nexø, 25.09.2019

Onsdag er det temmelig gråt, men mest tørt hele dagen. Sidst på aftenen er der tale om overskyet vejr med stedvis regn. Om natten venter der os dels overskyet, dels klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 13 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 13°C. Svagt blæsende vind fra øst.

Vejret i Rønne, 25.09.2019

Om morgenen bliver det overskyet med let regn. Allerede om formiddagen hersker der tæt overskyet, men mest tørt vejr. Om eftermiddagen får vi overskyet vejr med stedvis regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 14 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 13°C. Svagt blæsende vind fra øst.