Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Bornholm

 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Allinge AllingeAllinge Rønne RønneRønne Svaneke SvanekeSvaneke © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Copenhagen Tidszone: Europe/Copenhagen

Strømning

Strømning Danmark

Lufttryk

Lufttryk Danmark

Radar

Radar Danmark Radar DanmarkRadar Danmark

Vejret i Hammer Odde, 21.05.2019

Tirsdag er der mest solrigt, af og til med let skydække hele dagen. Sidst på aftenen er der tale om skiftevist overskyet vejr med enkelte regnbyger. Om natten venter der os længere perioder med overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 12 grader. Om natten 9°C. En vind fra øst, svag til moderat, med kraftige vindstød.

Vejret i Nexø, 21.05.2019

Tirsdag er det om dagen for det meste solrigt. Om aftenen bliver det skiftende vejr med enkelte regnbyger. Sent om aftenen får vi lettere skyet men overvejende stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 10°C. Der blæser en svag vind fra nordøst.

Vejret i Rønne, 21.05.2019

Tirsdag er der perioder med temmelig gråt, men mest tørt. Om eftermiddagen begynder ustadigt overskyet vejr med enkelte regnbyger. Sent om aftenen får vi gennemgående meget overskyet, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 15 grader. Om natten 10°C. Der blæser en svag vind fra nordøst.