Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Bornholm

 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Allinge AllingeAllinge Rønne RønneRønne Svaneke SvanekeSvaneke © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Copenhagen Tidszone: Europe/Copenhagen

Sol

Sol Danmark

Flyvevejret

Flyvevejret Danmark

Lufttryk

Lufttryk Danmark

Vejret i Hammer Odde, 04.12.2020

Fredag formiddag er det stadig skiftevist klart og overskyet. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet med stedvis regn. Om eftermiddagen får vi tæt overskyet, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 2 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten 5°C. Der blæser en svag vind fra sydøst.

Vejret i Nexø, 04.12.2020

Fredag venter der tæt overskyet, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 2 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten 4°C. En svag til moderat vind blæser med kraftige vindstød fra sydøst.

Vejret i Rønne, 04.12.2020

Om morgenen bliver det skiftevist klart og overskyet. Men allerede om formiddagen er der optræk til diset, men mest tørt vejr. Om natten får vi periodevist lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 2 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten 5°C. svag til moderat vind, med kulingagtige vindstød fra sydøst.