Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Midtjylland

Vejr Syddanmark Vejr Sjælland Vejr Sjælland Vejr Sjælland Vejr Syddanmark Vejr Syddanmark Vejr Nordjylland Vejr Nordjylland Vejr Sjælland Vejr Sjælland Vejr Sjælland Vejr Syddanmark Vejr Sverige Vejr Sverige Vejr Syddanmark Vejr Nordjylland Vejr Sverige Vejr Nordjylland Vejr Sverige Vejr Syddanmark Vejr Nordjylland Vejr Sverige Vejr Syddanmark Vejr Nordjylland Vejr Sjælland
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Århus ÅrhusÅrhus Harboøre HarboøreHarboøre Holstebro HolstebroHolstebro Kolind KolindKolind Randers RandersRanders Viborg ViborgViborg Hvide Sande Hvide SandeHvide Sande © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Copenhagen Tidszone: Europe/Copenhagen

Sol

Sol Danmark

Nedbør

Nedbør Danmark

Radar

Radar Danmark Radar DanmarkRadar Danmark

Vejret i Århus-Kirstinesm, 03.12.2020

Torsdag er det for det meste overskyet med let slud og regn. Om aftenen venter der os overskyet vejr med let sne og regn. Sent om aftenen bliver det overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 2 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 3 grader. Om natten 2°C. En moderat vind med kraftige vindstød fra sydøst.

Vejret i Århus-Lufthavn, 03.12.2020

Torsdag bliver der gennemgående overskyet, men for det meste tørt om dagen. Fredag nat bliver der tale om overskyet vejr med let sne og regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 2 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 3 grader. Om natten 2°C. En svag vind blæser fra sydøst.

Vejret i Foulum, 03.12.2020

Efter morgenens overskyet vejr med let sne, slud og regn bliver det af og til tæt overskyet, men overvejende tørt vejr. Om middagen får vi overskyet vejr med stedvis regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 3 grader. Om natten 2°C. En moderat vind med kulingagtige vindstød sydøstlig.

Vejret i Hvide Sande, 03.12.2020

Torsdag bliver overskyet med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 3 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 4 grader. Om natten 3°C. En frisk til kraftig vind blæser med stormagtige vindstød fra sydøst.

Vejret i Karup, 03.12.2020

Om morgenen bliver det overskyet med let slud og regn. Allerede om formiddagen hersker der overskyet vejr med let regn. Sent om aftenen får vi overskyet vejr med let sne og regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 2 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 3 grader. Om natten 2°C. Vinden blæser svag til moderat og kommer sydøstlig.

Vejret i Randers-Hald, 03.12.2020

Om morgenen bliver det overskyet med let slud og regn. Men allerede om formiddagen er der optræk til udpræget tætte skyer, men overvejende tørt vejr. Om eftermiddagen får vi overskyet vejr med let sne og regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 2 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 2 grader. Om natten 1°C. En moderat vind med kulingagtige vindstød sydøstlig.

Vejret i Thyborøn, 03.12.2020

Torsdag skal vi regne med overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 3 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 4 grader. Om natten 3°C. moderat til frisk vind, med kulingagtige vindstød fra sydøst.