Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Nordjylland

Vejr Midtjylland Vejr Midtjylland Vejr Midtjylland Vejr Midtjylland Vejr Midtjylland Vejr Midtjylland Vejr Midtjylland Vejr Midtjylland Vejr Midtjylland Vejr Sjælland Vejr Sjælland Vejr Sjælland Vejr Sjælland Vejr Sjælland Vejr Sjælland Vejr Syddanmark Vejr Syddanmark Vejr Midtjylland Vejr Syddanmark Vejr Syddanmark Vejr Sverige Vejr Sverige Vejr Syddanmark Vejr Sverige Vejr Sverige Vejr Syddanmark Vejr Sverige Vejr Midtjylland Vejr Syddanmark Vejr Sjælland
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Ålborg ÅlborgÅlborg Ålbæk ÅlbækÅlbæk Brønderslev BrønderslevBrønderslev Hobro HobroHobro Snedsted SnedstedSnedsted Vestervig VestervigVestervig © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Copenhagen Tidszone: Europe/Copenhagen

Radar

Radar Danmark Radar DanmarkRadar Danmark

Flyvevejret

Flyvevejret Danmark

Sol

Sol Danmark

Vejret i Aalborg, 25.01.2020

Lørdag formiddag er der stadig tale om skiftevist klart og overskyet. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet vejr med stedvis regn. Om eftermiddagen får vi mere eller mindre tæt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 5 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 8 grader. Om natten 5°C. En vind fra sydvest, svag til moderat, med kraftige vindstød.

Vejret i Randers-Hald, 25.01.2020

Lørdag formiddag er der stadig ustadigt og overskyet, men tørt de fleste steder. Fra midt på dagen bliver vejret for det meste solskin, men med små skyer indimellem. Om eftermiddagen får vi skyet, men næsten overalt tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 3 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten 4°C. Der blæser en svag vind fra sydvest.

Vejret i Skagen, 25.01.2020

Lørdag er der dømt let skyet. Om eftermiddagen skifter vejret til skiftevist (meget) overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 5 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 7 grader. Om natten 6°C. moderat til frisk vind, med kulingagtige vindstød fra vest.

Vejret i Thisted-Silstrup, 25.01.2020

Om morgenen bliver det ustadigt og overskyet, men tørt de fleste steder. Allerede om formiddagen hersker der for det meste solskin, men med små skyer indimellem. Om eftermiddagen får vi gennemgående overskyet, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 4 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 7 grader. Om natten 5°C. svag til moderat vind, med kraftige vindstød fra sydvest.

Vejret i Thyborøn, 25.01.2020

Lørdag formiddag er det stadig mest solrigt, af og til med let skydække. Fra midt på dagen bliver vejret ustadigt og overskyet, men tørt de fleste steder. Om natten får vi overskyet vejr med stedvis regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 5 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 7 grader. Om natten 5°C. Der blæser en moderat vind med kulingagtige vindstød fra vest og skifter om formiddagen til fra sydvest.

Vejret i Tylstrup, 25.01.2020

Lørdag bliver det mest solrigt, af og til med let skydække i et stykke tid. Om eftermiddagen bliver der tale om overskyet, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 4 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 7 grader. Om natten 5°C. En svag vind blæser sydvestlig.