Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Sjælland

Vejr Tyskland Vejr Tyskland Vejr Syddanmark Vejr Sverige Vejr Hovedstaden Vejr Tyskland Vejr Sverige Vejr Hovedstaden Vejr Tyskland Vejr Tyskland Vejr Tyskland Vejr Hovedstaden Vejr Tyskland Vejr Tyskland Vejr Hovedstaden Vejr Syddanmark Vejr Sverige Vejr Midtjylland
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Bogø By Bogø ByBogø By Gislinge GislingeGislinge Havnebyen HavnebyenHavnebyen Herfølge HerfølgeHerfølge Kalundborg KalundborgKalundborg Korsør KorsørKorsør Nakskov NakskovNakskov Nykøbing NykøbingNykøbing Roskilde RoskildeRoskilde Vesterborg VesterborgVesterborg © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Copenhagen Tidszone: Europe/Copenhagen

Radar

Radar Danmark Radar DanmarkRadar Danmark

Nedbør

Nedbør Danmark

Strømning

Strømning Danmark

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Danmark

Vejret i Abed, 24.10.2020

Fredag er der perioder med ustadigt og overskyet, men tørt de fleste steder. Om eftermiddagen begynder lyst eller solrigt vejr. Om natten får vi overskyet vejr med stedvis regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 14 grader. Om natten 10°C. Den i starten moderate vind med kraftig vindstød fra sydvest blæser om aftenen svag.

Vejret i Gedser Odde, 24.10.2020

Fredag er der perioder med overvejende klart. Om eftermiddagen begynder skyet, men mest tørt vejr. Om natten får vi overvejende stærkt overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 12 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 11°C. Vind fra sydvest blæser først friskt, med stormagtige vindstød, om eftermiddagen svag.

Vejret i Gniben-Sjællands Odde, 24.10.2020

Fredag er det skiftevist klart og overskyet hele dagen. Sidst på aftenen er der tale om dels tæt dels lettere overskyet vejr. Om natten venter der os overskyet vejr med stedvis regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 12 grader. Om natten 11°C. En moderat til frisk vind blæser med stormagtige vindstød fra sydvest.

Vejret i Holbæk, 24.10.2020

Fredag er det om dagen noget overskyet. Om aftenen bliver det kun lettere skyet vejr. Sent om aftenen får vi overskyet vejr med stedvis regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 10°C. Svag vind fra sydvest.

Vejret i Køge-Herfølge, 24.10.2020

Fredag er det for det meste ustadigt og overskyet, men tørt de fleste steder. Om aftenen venter der os overskyet vejr med stedvis regn. Sent om aftenen bliver det overskyet, lejligshedsvist også stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 9°C. Svag vind fra sydvest.

Vejret i Møn, 24.10.2020

Fredag formiddag er der stadig tale om noget overskyet. Fra midt på dagen bliver vejret lyst eller solrigt vejr. Om natten får vi skiftevist overskyet, periodevist også stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 14 grader. Om natten 11°C. En svag til moderat vind blæser med kulingagtige vindstød fra sydvest.

Vejret i Nakskov-Langø, 24.10.2020

Fredag er det gennemgående mest solrigt, af og til med let skydække. Om natten bliver der tale om overskyet vejr med stedvis regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 12 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 11°C. Vind fra sydvest blæser først friskt, med kulingagtige vindstød, om aftenen svag.

Vejret i Roskilde-Tune, 24.10.2020

Fredag er der perioder med mørkt eller diset, men mest tørt. Eftermiddagen bliver skiftevist klart og overskyet. Om natten får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 10°C. Svagt blæsende vind fra vest.

Vejret i Røsnæs, 24.10.2020

Fredag er det skiftevist klart og overskyet hele dagen. Sidst på aftenen er der tale om dels tæt dels lettere overskyet vejr. Om natten venter der os overskyet vejr med stedvis regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 11°C. Vinden blæser moderat til frisk, med stormagtige vindstød fra vest, om aftenen kommer vinden fra syd.

Vejret i Skælskør-Tystofte, 24.10.2020

Fredag er det for det meste mest solrigt, af og til med let skydække. Om aftenen venter der os overskyet vejr med stedvis regn. Om natten bliver det meget overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 12 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 11°C. Svag vind fra sydvest.