Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Sjælland

Vejr Tyskland Vejr Tyskland Vejr Syddanmark Vejr Sverige Vejr Hovedstaden Vejr Tyskland Vejr Sverige Vejr Hovedstaden Vejr Tyskland Vejr Tyskland Vejr Tyskland Vejr Hovedstaden Vejr Tyskland Vejr Tyskland Vejr Hovedstaden Vejr Syddanmark Vejr Sverige Vejr Midtjylland
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Bogø By Bogø ByBogø By Gislinge GislingeGislinge Havnebyen HavnebyenHavnebyen Herfølge HerfølgeHerfølge Kalundborg KalundborgKalundborg Korsør KorsørKorsør Nakskov NakskovNakskov Nykøbing NykøbingNykøbing Roskilde RoskildeRoskilde Vesterborg VesterborgVesterborg © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Copenhagen Tidszone: Europe/Copenhagen

Sol

Sol Danmark

Strømning

Strømning Danmark

Radar

Radar Danmark Radar DanmarkRadar Danmark

Flyvevejret

Flyvevejret Danmark

Vejret i Abed, 22.11.2017

Onsdag er det om dagen overskyet med let regn. Om aftenen bliver det dels tæt dels lettere overskyet vejr. Sent om aftenen får vi kun lidt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 4 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 11 grader. Om natten 8°C. En moderat vind med kulingagtige vindstød fra syd.

Vejret i Gedser Odde, 22.11.2017

Onsdag er det om dagen meget overskyet og regnfuldt. Om aftenen bliver det overskyet vejr med stedvis regn. Sent om aftenen får vi lettere skyet men overvejende stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 5 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 11 grader. Om natten 8°C. En frisk vind med stormagtige vindstød sydvestlig.

Vejret i Gniben-Sjællands Odde, 22.11.2017

Onsdag bliver det overskyet med let regn i et stykke tid. Sent om aftenen bliver der tale om kun lidt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 4 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 11 grader. Om natten 8°C. En frisk vind med stormagtige vindstød sydvestlig.

Vejret i Holbæk, 22.11.2017

Onsdag er det om dagen overskyet med let regn. Om aftenen bliver det diset, men for det meste tørt vejr. Om natten får vi kun lidt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 3 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 12 grader. Om natten 8°C. svag til moderat vind, med kulingagtige vindstød fra syd.

Vejret i Køge-Herfølge, 22.11.2017

Onsdag formiddag er der stadig tale om overskyet med let regn. Fra midt på dagen bliver vejret skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Om eftermiddagen får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 3 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 11 grader. Om natten 7°C. Der blæser en svag vind fra syd.

Vejret i Møn, 22.11.2017

Onsdag er det om dagen overskyet med let regn. Om aftenen bliver det gennemgående meget overskyet, men overvejende tørt vejr. Sent om aftenen får vi lettere skyet men overvejende stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 4 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 11 grader. Om natten 8°C. En frisk vind med kulingagtige vindstød fra sydvest.

Vejret i Nakskov-Langø, 22.11.2017

Onsdag er der dømt meget overskyet og regnfuldt. Sent om aftenen skifter vejret til mest klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 5 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 11 grader. Om natten 8°C. En frisk vind med stormagtige vindstød fra sydvest.

Vejret i Roskilde-Tune, 22.11.2017

Onsdag formiddag er der stadig tale om overskyet med let regn. Fra midt på dagen bliver vejret diset, men mest tørt vejr. Om eftermiddagen får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 2 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 11 grader. Om natten 7°C. Vinden blæser svag til moderat, med kulingagtige vindstød fra sydvest, sent om aftenen fra syd.

Vejret i Røsnæs, 22.11.2017

Onsdag formiddag er der stadig tale om overskyet med let regn. Fra midt på dagen bliver vejret diset, men mest tørt vejr. Om eftermiddagen får vi overskyet vejr med stedvis regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 5 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 11 grader. Om natten 9°C. En frisk til kraftig vind blæser med stormagtige vindstød fra syd.

Vejret i Skælskør-Tystofte, 22.11.2017

Onsdag er det for det meste meget overskyet og regnfuldt. Om aftenen venter der os gennemgående meget overskyet, men overvejende tørt vejr. Sent om aftenen bliver det overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 4 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 11 grader. Om natten 8°C. En moderat vind med kulingagtige vindstød fra syd.