Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Sjælland

Vejr Tyskland Vejr Tyskland Vejr Syddanmark Vejr Sverige Vejr Hovedstaden Vejr Tyskland Vejr Sverige Vejr Hovedstaden Vejr Tyskland Vejr Tyskland Vejr Tyskland Vejr Hovedstaden Vejr Tyskland Vejr Tyskland Vejr Hovedstaden Vejr Syddanmark Vejr Sverige Vejr Midtjylland
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Bogø By Bogø ByBogø By Gislinge GislingeGislinge Havnebyen HavnebyenHavnebyen Herfølge HerfølgeHerfølge Kalundborg KalundborgKalundborg Korsør KorsørKorsør Nakskov NakskovNakskov Nykøbing NykøbingNykøbing Roskilde RoskildeRoskilde Vesterborg VesterborgVesterborg © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Copenhagen Tidszone: Europe/Copenhagen

Radar

Radar Danmark Radar DanmarkRadar Danmark

Lufttryk

Lufttryk Danmark

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Danmark

Flyvevejret

Flyvevejret Danmark

Vejret i Abed, 18.01.2020

Lørdag er det med mange skyer, men tørt de fleste steder hele dagen. Sidst på aftenen er der tale om skiftevist overskyet, men mest tørt vejr. Om natten venter der os periodevist lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 6 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 7 grader. Om natten 3°C. Den i starten friske vind med stormagtig vindstød fra sydvest blæser om natten svag.

Vejret i Gedser Odde, 18.01.2020

Om formiddagen er der først tale om overskyet, men mest tørt. Over middag bliver der tale om kun forbigående lettere overskyet, ellers solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 5 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten 4°C. Vind fra sydvest blæser først kraftigt, med stormagtige vindstød, om natten moderat.

Vejret i Gniben-Sjællands Odde, 18.01.2020

Lørdag formiddag er der stadig tale om overskyet, men mest tørt. Fra midt på dagen bliver vejret skyet, tildels også solrigt vejr. Om natten får vi stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 6 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten 5°C. En frisk vind med stormagtige vindstød sydvestlig.

Vejret i Holbæk, 18.01.2020

Efter morgenens meget overskyet, men mest tørt vejr bliver det allerede om formiddagen ustadigt med mere eller mindre tæt skydække. Om natten får vi kun lettere skyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 6 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 7 grader. Om natten 3°C. En svag til moderat vind blæser med kraftige vindstød fra sydvest.

Vejret i Køge-Herfølge, 18.01.2020

Lørdag er der perioder med overskyet, men mest tørt. Eftermiddagen bliver delvist solrigt. Om aftenen får vi skyet, men næsten overalt tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 4 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 7 grader. Om natten 2°C. En vind fra sydvest, svag til moderat, med kraftige vindstød.

Vejret i Møn, 18.01.2020

Efter overskyet, men mest tørt vejr om morgenen skal vi regne med kun forbigående lettere overskyet, ellers solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 5 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 7 grader. Om natten 3°C. Den i starten friske vind med stormagtig vindstød fra sydvest blæser om natten svag.

Vejret i Nakskov-Langø, 18.01.2020

Lørdag er det for det meste med mange skyer, men tørt de fleste steder. Om aftenen venter der os let skiftende vejr med enkelte regnbyger. Sent om aftenen bliver det delvist let overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 6 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 7 grader. Om natten 5°C. En vind fra sydvest, moderat til frisk, med stormagtige vindstød.

Vejret i Roskilde-Tune, 18.01.2020

Lørdag er der dømt overskyet, men for det meste tørt. Sent om aftenen skifter vejret til overskyet men lejlighedsvist stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 5 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 7 grader. Om natten 3°C. svag til moderat vind, med kraftige vindstød fra sydvest.

Vejret i Røsnæs, 18.01.2020

Om morgenen bliver det overskyet, men mest tørt. Allerede om formiddagen skifter det til overskyet, indimellem solrigt. Om aftenen kommer med for det meste stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 6 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten 4°C. En frisk vind med stormagtige vindstød sydvestlig.

Vejret i Skælskør-Tystofte, 18.01.2020

Lørdag er der perioder med overskyet, men for det meste tørt. Eftermiddagen bliver tildels lidt skyet, dels solrigt. Sent om aftenen får vi for det meste stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 6 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 7 grader. Om natten 4°C. svag til moderat vind, med kulingagtige vindstød fra sydvest.