Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Sjælland

Vejr Tyskland Vejr Tyskland Vejr Syddanmark Vejr Sverige Vejr Hovedstaden Vejr Tyskland Vejr Sverige Vejr Hovedstaden Vejr Tyskland Vejr Tyskland Vejr Tyskland Vejr Hovedstaden Vejr Tyskland Vejr Tyskland Vejr Hovedstaden Vejr Syddanmark Vejr Sverige Vejr Midtjylland
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Bogø By Bogø ByBogø By Gislinge GislingeGislinge Havnebyen HavnebyenHavnebyen Herfølge HerfølgeHerfølge Kalundborg KalundborgKalundborg Korsør KorsørKorsør Nakskov NakskovNakskov Nykøbing NykøbingNykøbing Roskilde RoskildeRoskilde Vesterborg VesterborgVesterborg © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Copenhagen Tidszone: Europe/Copenhagen

Temperatur

Temperatur Danmark

Skyer

Skyer Danmark

Flyvevejret

Flyvevejret Danmark

Nedbør

Nedbør Danmark

Vejret i Abed, 12.12.2018

Onsdag er der dømt overskyet, men tørt de fleste steder. Om eftermiddagen skifter vejret til kun forbigående lettere overskyet, men ellers solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 2 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 4 grader. Om natten 1°C. Der blæser en svag vind nordøstlig.

Vejret i Gedser Odde, 12.12.2018

Om morgenen bliver det overskyet, indimellem solrigt. Men allerede om formiddagen er der optræk til overskyet, men overvejende tørt vejr. Om natten får vi overskyet vejr med stedvis regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 3 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 5 grader. Om natten 3°C. En moderat vind med kulingagtige vindstød nordøstlig.

Vejret i Gniben-Sjællands Odde, 12.12.2018

Onsdag er det om dagen overskyet, men for det meste tørt. Om aftenen bliver det tæt overskyet, men for det meste tørt vejr. Om natten får vi længere perioder med overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 3 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 4 grader. Om natten 2°C. Vinden blæser svag til moderat og kommer østlig.

Vejret i Holbæk, 12.12.2018

Om formiddagen er det kun let skyet, men for det meste solrigt. Ved middagstid går vejret over til at være skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 4 grader. Om natten 0°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i Køge-Herfølge, 12.12.2018

Om morgenen bliver det noget overskyet. Allerede om formiddagen hersker der gennemgående overskyet, men for det meste tørt vejr. Om natten får vi dels meget, dels kun lidt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 4 grader. Om natten 0°C. Svagt blæsende vind fra nordøst.

Vejret i Møn, 12.12.2018

Tidligt på morgenen er det stadigt kun let skyet, men for det meste solrigt. Allerede om formiddagen bliver det overskyet, men tørt de fleste steder. Morgenens temperaturer ligger på ca. 3 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 4 grader. Om natten 2°C. En moderat vind med kraftige vindstød fra nordøst.

Vejret i Nakskov-Langø, 12.12.2018

Onsdag bliver det ustadigt og overskyet, men tørt de fleste steder i et stykke tid. Sent om aftenen bliver der tale om lettere skyet men overvejende stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 3 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 4 grader. Om natten 3°C. En moderat vind med kulingagtige vindstød fra nordøst.

Vejret i Roskilde-Tune, 12.12.2018

Onsdag er det for det meste ustadigt og overskyet, men tørt de fleste steder. Om aftenen venter der os lettere overskyet vejr. Om natten bliver det skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 4 grader. Om natten 0°C. Der blæser en svag vind fra nordøst.

Vejret i Røsnæs, 12.12.2018

Onsdag bliver det kun let skyet, men for det meste solrigt i et stykke tid. Om eftermiddagen bliver der tale om skiftevist overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 3 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 5 grader. Om natten 2°C. En moderat vind med kulingagtige vindstød østlig.

Vejret i Skælskør-Tystofte, 12.12.2018

Om morgenen bliver det for det meste solrigt. Men allerede om formiddagen er der optræk til dels tæt, dels let overskyet vejr. Sent om aftenen får vi for det meste klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 2 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 4 grader. Om natten 0°C. Der blæser en svag vind fra nordøst.