Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Sjælland

Vejr Tyskland Vejr Tyskland Vejr Syddanmark Vejr Sverige Vejr Hovedstaden Vejr Tyskland Vejr Sverige Vejr Hovedstaden Vejr Tyskland Vejr Tyskland Vejr Tyskland Vejr Hovedstaden Vejr Tyskland Vejr Tyskland Vejr Hovedstaden Vejr Syddanmark Vejr Sverige Vejr Midtjylland
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Bogø By Bogø ByBogø By Gislinge GislingeGislinge Havnebyen HavnebyenHavnebyen Herfølge HerfølgeHerfølge Kalundborg KalundborgKalundborg Korsør KorsørKorsør Nakskov NakskovNakskov Nykøbing NykøbingNykøbing Roskilde RoskildeRoskilde Vesterborg VesterborgVesterborg © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Copenhagen Tidszone: Europe/Copenhagen

Skyer

Skyer Danmark

Lufttryk

Lufttryk Danmark

Strømning

Strømning Danmark

Flyvevejret

Flyvevejret Danmark

Vejret i Abed, 21.02.2018

Om morgenen bliver det kun let skyet, men for det meste solrigt. Men allerede om formiddagen er der optræk til skyet men mest tørt vejr. Om natten får vi lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -2 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 2 grader. Om natten -3°C. Svagt blæsende vind fra nord.

Vejret i Gedser Odde, 21.02.2018

Onsdag er der perioder med overskyet, men tørt de fleste steder. Eftermiddagen bliver overskyet med stedvise snebyger. Om aftenen får vi skiftevist overskyet og klart vejr. Morgenens temperaturer ligger omkring frysepunktet og når om eftermiddagen op til omkring 2 grader. Om natten 0°C. Svag vind fra nord.

Vejret i Gniben-Sjællands Odde, 21.02.2018

Onsdag formiddag er der stadig tale om overskyet med stedvise snebyger. Fra midt på dagen bliver vejret skiftevist lyst og skyet vejr. Sent om aftenen får vi overskyet vejr med stedvis sne. Morgenens temperaturer ligger omkring frysepunktet og når om eftermiddagen op til omkring 2 grader. Om natten -2°C. Svag vind fra vest.

Vejret i Holbæk, 21.02.2018

Om morgenen bliver det overskyet, men mest tørt. Allerede om formiddagen hersker der overskyet vejr med stedvis sne. Om middagen får vi dels tæt dels lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -2 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 2 grader. Om natten -3°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i Køge-Herfølge, 21.02.2018

Om morgenen bliver det overskyet med stedvise snebyger. Men allerede om formiddagen er der optræk til diset, men mest tørt vejr. Om eftermiddagen får vi overvejende gråt, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -2 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 2 grader. Om natten -4°C. Der blæser en svag vind fra vest.

Vejret i Møn, 21.02.2018

Onsdag er der dømt skiftende skydække,men mest tørt. Om aftenen skifter vejret til overskyet, lejligshedsvist også stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -1 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 2 grader. Om natten -2°C. Svag vind fra øst.

Vejret i Nakskov-Langø, 21.02.2018

Om morgenen bliver det mere eller mindre overskyet. Allerede om formiddagen skifter det til overskyet med stedvise snebyger. Om middagen kommer med meget overskyet, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 2 grader. Om natten 0°C. Svagt blæsende vind fra nord.

Vejret i Roskilde-Tune, 21.02.2018

Om formiddagen er der først tale om overskyet med stedvise snebyger. Over middag bliver der tale om dels tæt dels lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -2 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 2 grader. Om natten -4°C. Svagt blæsende vind fra vest.

Vejret i Røsnæs, 21.02.2018

Onsdag er der perioder med mest overskyet, men mest tørt. Om eftermiddagen begynder overvejende lyst vejr. Sent om aftenen får vi overvejende gråt, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger omkring frysepunktet og når om eftermiddagen op til omkring 3 grader. Om natten -1°C. Svag vind fra øst.

Vejret i Skælskør-Tystofte, 21.02.2018

Onsdag er det om dagen skiftende skydække,men mest tørt. Om aftenen bliver det for det meste stjerneklart vejr. Sent om aftenen får vi tæt overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -2 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 2 grader. Om natten -3°C. Der blæser en svag vind fra nord.