Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Syddanmark

Vejr Midtjylland Vejr Midtjylland Vejr Tyskland Vejr Tyskland Vejr Midtjylland Vejr Midtjylland Vejr Midtjylland Vejr Tyskland Vejr Sjælland Vejr Tyskland Vejr Midtjylland Vejr Sjælland Vejr Tyskland Vejr Sjælland Vejr Sjælland Vejr Tyskland Vejr Midtjylland
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Blaavand BlaavandBlaavand Esbjerg EsbjergEsbjerg Haderslev HaderslevHaderslev Kolding KoldingKolding Odense OdenseOdense Sønderborg SønderborgSønderborg Svendborg SvendborgSvendborg Rømø RømøRømø © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Copenhagen Tidszone: Europe/Copenhagen

Temperatur

Temperatur Danmark

Skyer

Skyer Danmark

Vejret i Billund, 23.07.2019

Mandag bliver der overskyet med let regn om dagen. Tirsdag nat bliver der tale om overskyet vejr med opklaring indimellem. Morgenens temperaturer ligger på ca. 13 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 15°C. Svag vind fra sydvest.

Vejret i Blåvandshuk, 23.07.2019

Mandag er der dømt overskyet med let regn. Om aftenen skifter vejret til delvist klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 15 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 16°C. Vinden blæser moderat til frisk, med stormagtige vindstød fra syd, om middagen kommer vinden fra sydvest.

Vejret i Esbjerg, 23.07.2019

Mandag bliver det overskyet med let regn i et stykke tid. Om aftenen bliver der tale om diset, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 14 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 18 grader. Om natten 16°C. Især om formiddagen blæser en svag til moderat vind, med kraftige vindstød fra syd retning.

Vejret i Kegnaes, 23.07.2019

Efter morgenens solrigt eller lettere overskyet vejr bliver det af og til overskyet vejr med let regn. Sent om aftenen får vi skyet, men næsten overalt tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 14 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 19 grader. Om natten 17°C. En vind fra sydvest, svag til moderat, med kulingagtige vindstød.

Vejret i Odense/Beldringe, 23.07.2019

Om morgenen bliver det overskyet, indimellem solrigt. Men allerede om formiddagen er der optræk til overskyet vejr med let regn. Sent om aftenen får vi overskyet vejr med opklaring indimellem. Morgenens temperaturer ligger på ca. 13 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 18 grader. Om natten 16°C. Vind fra sydvest tiltager om eftermiddagen og blæser moderatt.

Vejret i Rømø, 23.07.2019

Om morgenen bliver det ustadigt og overskyet, men tørt de fleste steder. Allerede om formiddagen hersker der overskyet vejr med let regn. Om aftenen får vi dels tæt dels lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 15 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 18 grader. Om natten 17°C. Vinden blæser moderat til frisk, med stormagtige vindstød fra syd, om natten kommer vinden fra vest.

Vejret i Skrydstrup, 23.07.2019

Mandag er der dømt overskyet med let regn. Sent om aftenen skifter vejret til lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 13 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 18 grader. Om natten 15°C. svag til moderat vind, med kraftige vindstød fra sydvest.

Vejret i Svendborg-Flyveplads, 23.07.2019

Om morgenen bliver det kun let skyet, men for det meste solrigt. Allerede om formiddagen skifter det til overskyet med let regn. Om natten kommer med kun lidt overskyet eller stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 14 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 18 grader. Om natten 16°C. Der blæser en svag vind fra sydvest.