Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Syddanmark

Vejr Midtjylland Vejr Midtjylland Vejr Tyskland Vejr Tyskland Vejr Midtjylland Vejr Midtjylland Vejr Midtjylland Vejr Tyskland Vejr Sjælland Vejr Tyskland Vejr Midtjylland Vejr Sjælland Vejr Tyskland Vejr Sjælland Vejr Sjælland Vejr Tyskland Vejr Midtjylland
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Blaavand BlaavandBlaavand Esbjerg EsbjergEsbjerg Haderslev HaderslevHaderslev Kolding KoldingKolding Odense OdenseOdense Sønderborg SønderborgSønderborg Svendborg SvendborgSvendborg Rømø RømøRømø © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Copenhagen Tidszone: Europe/Copenhagen

Strømning

Strømning Danmark

Skyer

Skyer Danmark

Vejret i Billund, 03.12.2020

Torsdag formiddag er der stadig tale om overskyet med let slud og regn. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet vejr med let regn. Om eftermiddagen får vi overskyet vejr med let sne og regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 3 grader. Om natten 2°C. En svag vind blæser sydøstlig.

Vejret i Blåvandshuk, 03.12.2020

Torsdag venter der meget overskyet, regnfuldt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 4 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 4 grader. Om natten 2°C. En frisk til kraftig vind blæser med stormagtige vindstød fra sydøst.

Vejret i Esbjerg, 03.12.2020

Torsdag bliver det overskyet med let regn om dagen. Om natten bliver der tale om overskyet vejr med let sne og regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 2 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 4 grader. Om natten 2°C. En moderat vind med kraftige vindstød fra sydøst.

Vejret i Kegnaes, 03.12.2020

Torsdag er der hele dagen mest overskyet, men mest tørt. Sent om aftenen er der tale om overskyet med let regn. Om natten får vi overskyet, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 2 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 4 grader. Om natten 3°C. En frisk til kraftig vind blæser med stormagtige vindstød fra sydøst.

Vejret i Odense/Beldringe, 03.12.2020

Torsdag bliver det gennemgående overskyet, men for det meste tørt i et stykke tid. Sent om aftenen bliver der tale om overskyet vejr med stedvis regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 2 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 3 grader. Om natten 2°C. En svag til moderat vind blæser med kraftige vindstød fra sydøst.

Vejret i Rømø, 03.12.2020

Torsdag bliver det overskyet med let regn hele dagen. Om natten skifter det til overskyet vejr med let sne, slud og regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 2 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 4 grader. Om natten 1°C. En frisk vind med stormagtige vindstød sydøstlig.

Vejret i Skrydstrup, 03.12.2020

Torsdag er det om dagen overskyet med let slud og regn. Om aftenen bliver det overskyet vejr med let sne og regn. Om natten får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 2 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 3 grader. Om natten 2°C. En vind fra sydøst, svag til moderat, med kulingagtige vindstød.

Vejret i Svendborg-Flyveplads, 03.12.2020

Torsdag bliver det gennemgående overskyet, men for det meste tørt i et stykke tid. Om aftenen bliver der tale om overskyet vejr med stedvis regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 4 grader. Om natten 3°C. Der blæser en svag vind fra sydøst.