Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Syddanmark

Vejr Midtjylland Vejr Midtjylland Vejr Tyskland Vejr Tyskland Vejr Midtjylland Vejr Midtjylland Vejr Midtjylland Vejr Tyskland Vejr Sjælland Vejr Tyskland Vejr Midtjylland Vejr Sjælland Vejr Tyskland Vejr Sjælland Vejr Sjælland Vejr Tyskland Vejr Midtjylland
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Blaavand BlaavandBlaavand Esbjerg EsbjergEsbjerg Haderslev HaderslevHaderslev Kolding KoldingKolding Odense OdenseOdense Sønderborg SønderborgSønderborg Svendborg SvendborgSvendborg Rømø RømøRømø © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Copenhagen Tidszone: Europe/Copenhagen

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Danmark

Radar

Radar Danmark Radar DanmarkRadar Danmark

Vejret i Billund, 20.11.2018

Tirsdag bliver meget overskyet, men mest tørt. Morgenens temperaturer ligger på ca. 4 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten 4°C. En moderat vind med kulingagtige vindstød fra øst.

Vejret i Blåvandshuk, 20.11.2018

Efter morgenens overskyet vejr med stedvis regn bliver det allerede om formiddagen mere eller mindre overskyet. Om middagen får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 2 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten 4°C. En moderat til frisk vind blæser med stormagtige vindstød fra øst.

Vejret i Esbjerg, 20.11.2018

Tirsdag er der perioder med gennemgående overskyet, men for det meste tørt. Om eftermiddagen får vi mange skyer, men mest tørt vejr. Om natten er der tale om overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 4 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten 4°C. En moderat vind med kulingagtige vindstød østlig.

Vejret i Kegnaes, 20.11.2018

Om morgenen bliver det skiftevist klart og overskyet. Allerede om formiddagen skifter det til meget overskyet, men mest tørt. Om natten kommer med næsten udelukkende overskyet, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 6 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 7 grader. Om natten 5°C. En vind fra øst, kraftig til kulingagtig, med orkanagtige vindstød.

Vejret i Odense/Beldringe, 20.11.2018

Om formiddagen er det overskyet, men mest tørt. Ved middagstid går vejret over til at være dels let overskyet, dels solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 5 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten 5°C. moderat til frisk vind, med stormagtige vindstød fra øst.

Vejret i Rømø, 20.11.2018

Tirsdag er det skiftevist klart og overskyet hele dagen. Sidst på aftenen er der tale om diset, men for det meste tørt vejr. Om natten venter der os overskyet vejr med stedvis regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 4 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten 4°C. En frisk til kraftig vind blæser med stormagtige vindstød fra øst.

Vejret i Skrydstrup, 20.11.2018

Tirsdag er der perioder med overskyet med stedvis regn. Om eftermiddagen får vi mange skyer, men mest tørt vejr. Om natten er der tale om overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 4 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten 4°C. En moderat til frisk vind blæser med kulingagtige vindstød fra øst.

Vejret i Svendborg-Flyveplads, 20.11.2018

Tidligt på morgenen er det stadigt overskyet med stedvis regn. Allerede om formiddagen er der tale om dels tæt dels lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 5 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten 5°C. moderat til frisk vind, med kulingagtige vindstød fra øst.