Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Syddanmark

Vejr Midtjylland Vejr Midtjylland Vejr Tyskland Vejr Tyskland Vejr Midtjylland Vejr Midtjylland Vejr Midtjylland Vejr Tyskland Vejr Sjælland Vejr Tyskland Vejr Midtjylland Vejr Sjælland Vejr Tyskland Vejr Sjælland Vejr Sjælland Vejr Tyskland Vejr Midtjylland
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Blaavand BlaavandBlaavand Esbjerg EsbjergEsbjerg Haderslev HaderslevHaderslev Kolding KoldingKolding Odense OdenseOdense Sønderborg SønderborgSønderborg Svendborg SvendborgSvendborg Rømø RømøRømø © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Copenhagen Tidszone: Europe/Copenhagen

Temperatur

Temperatur Danmark

Sol

Sol Danmark

Vejret i Billund, 20.01.2019

Søndag er der perioder med kun let skyet, men for det meste solrigt. Om eftermiddagen får vi skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Om natten er der tale om dels tæt dels lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -5 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 1 grader. Om natten -2°C. Svagt blæsende vind fra sydvest.

Vejret i Blåvandshuk, 20.01.2019

Om morgenen bliver det noget overskyet. Allerede om formiddagen skifter det til overskyet med stedvise snebyger. Om middagen kommer med dels let overskyet, dels solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 3 grader. Om natten 1°C. Vind fra sydvest tiltager om natten i styrke og til moderat, med kulingagtige vindstød.

Vejret i Esbjerg, 20.01.2019

Søndag er der perioder med overskyet, men tørt de fleste steder. Om eftermiddagen får vi skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Sent om aftenen er der tale om periodevist lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -4 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 2 grader. Om natten -2°C. Svag vind fra sydvest.

Vejret i Kegnaes, 20.01.2019

Efter morgenens overvejende solrigt vejr bliver det allerede om formiddagen noget overskyet. Sent om aftenen får vi lettere skyet men overvejende stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -2 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 2 grader. Om natten -1°C. Vind fra sydvest blæser om natten tiltagende til moderat.

Vejret i Odense/Beldringe, 20.01.2019

Søndag bliver det skiftevist klart og overskyet om dagen. Om natten bliver der tale om kun lidt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -3 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 2 grader. Om natten -1°C. Svagt blæsende vind fra sydvest.

Vejret i Rømø, 20.01.2019

Søndag kan vi regne med for det meste solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -3 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 1 grader. Om natten -1°C. Svagt blæsende vind fra sydvest.

Vejret i Skrydstrup, 20.01.2019

Søndag venter der dels lidt overskyet, dels solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -5 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 1 grader. Om natten -3°C. Svag vind fra sydvest.

Vejret i Svendborg-Flyveplads, 20.01.2019

Søndag formiddag er det stadig for det meste solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret overskyet, men tørt de fleste steder. Om eftermiddagen får vi overvejende solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -3 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 1 grader. Om natten -2°C. Der blæser en svag vind fra vest.