Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Syddanmark

Vejr Midtjylland Vejr Midtjylland Vejr Tyskland Vejr Tyskland Vejr Midtjylland Vejr Midtjylland Vejr Midtjylland Vejr Tyskland Vejr Sjælland Vejr Tyskland Vejr Midtjylland Vejr Sjælland Vejr Tyskland Vejr Sjælland Vejr Sjælland Vejr Tyskland Vejr Midtjylland
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Blaavand BlaavandBlaavand Esbjerg EsbjergEsbjerg Haderslev HaderslevHaderslev Kolding KoldingKolding Odense OdenseOdense Sønderborg SønderborgSønderborg Svendborg SvendborgSvendborg Rømø RømøRømø © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Copenhagen Tidszone: Europe/Copenhagen

Strømning

Strømning Danmark

Radar

Radar Danmark Radar DanmarkRadar Danmark

Vejret i Billund, 21.05.2019

Om morgenen bliver det overskyet med let regn. Men allerede om formiddagen er der optræk til ustadigt overskyet vejr med enkelte regnbyger. Om aftenen får vi let skiftende vejr med enkelte byger eller torden. Morgenens temperaturer ligger på ca. 12 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 19 grader. Om natten 11°C. Der blæser en svag vind fra nord.

Vejret i Blåvandshuk, 21.05.2019

Tirsdag er der perioder med temmelig gråt, men mest tørt. Om eftermiddagen bliver det diset, men for det meste tørt vejr. Sent om aftenen får vi skiftevist overskyet vejr med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 14 grader. Om natten 10°C. En vind fra nordvest, svag til moderat, med kulingagtige vindstød.

Vejret i Esbjerg, 21.05.2019

Efter morgenens overskyet vejr med stedvis regn bliver det af og til diset, men for det meste tørt vejr. Om middagen får vi skiftevist overskyet vejr med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 13 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 18 grader. Om natten 11°C. En svag vind med kraftige vindstød fra nordvest.

Vejret i Kegnaes, 21.05.2019

Om morgenen bliver det skiftende vejr med enkelte regnbyger. Men allerede om formiddagen er der optræk til skyet, men mest tørt vejr. Sent om aftenen får vi skiftevist overskyet vejr med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 12 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 12°C. Svag vind fra nord.

Vejret i Odense/Beldringe, 21.05.2019

Tirsdag er der perioder med skiftende vejr med enkelte regnbyger. Om eftermiddagen begynder skyet, men mest tørt vejr. Om natten får vi let skiftende vejr med enkelte byger eller torden. Morgenens temperaturer ligger på ca. 12 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 12°C. Svag vind fra nord.

Vejret i Rømø, 21.05.2019

Tirsdag er der dømt skiftevist klart og overskyet. Om eftermiddagen skifter vejret til ustadigt overskyet vejr med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 13 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 11°C. Der blæser en moderat vind med kulingagtige vindstød fra nord og skifter om middagen til fra nordvest.

Vejret i Skrydstrup, 21.05.2019

Tirsdag bliver der skiftende vejr med enkelte regnbyger. Onsdag nat bliver der tale om gennemgående meget overskyet, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 12 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 18 grader. Om natten 12°C. Svag vind fra nord.

Vejret i Svendborg-Flyveplads, 21.05.2019

Tirsdag formiddag er det stadig skiftende vejr med enkelte regnbyger. Fra midt på dagen bliver vejret temmelig gråt, men mest tørt. Om aftenen får vi skiftevist overskyet vejr med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 12 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 12°C. Der blæser en svag vind fra nord.