Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Auvergne

Vejr Provence-Alpes-Côte d'Azur Vejr Languedoc-Roussillon Vejr Midi-Pyrénées Vejr Rhône-Alpes Vejr Limousin Vejr Bourgogne Vejr Centre
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Vichy VichyVichy Clermont-Ferrand Clermont-FerrandClermont-Ferrand Puy-en-Velay Puy-en-VelayPuy-en-Velay Aurillac AurillacAurillac © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Paris Tidszone: Europe/Paris

Skyer

Skyer Europa

Sol

Sol Europa

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Vejret i Aurillac, 14.12.2018

Fredag formiddag er der stadig tale om skiftevist klart og overskyet. Fra midt på dagen bliver vejret overvejende solrigt vejr. Sent om aftenen får vi skyet, men næsten overalt tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 2 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten -4°C. Svag vind fra nordvest.

Vejret i Clermont-Ferrand, 14.12.2018

Om formiddagen er det endnu mest overskyet, men mest tørt. I løbet af eftermiddagen bliver det overskyet vejr med solskinsophold. Morgenens temperaturer ligger på ca. -3 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 3 grader. Om natten -3°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i Puy-en-Velay, 14.12.2018

Fredag formiddag er der stadig gennemgående overskyet, men for det meste tørt. Fra midt på dagen bliver vejret for det meste solskin, men med små skyer indimellem. Om aftenen får vi næsten skyfrit vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -1 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 3 grader. Om natten -6°C. Der blæser en svag vind fra vest.

Vejret i Vichy, 14.12.2018

Om formiddagen er det endnu gennemgående overskyet, men for det meste tørt. I løbet af eftermiddagen bliver det overskyet vejr med solskinsophold. Morgenens temperaturer ligger på ca. -4 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 2 grader. Om natten -4°C. Svag vind fra nord.