Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Basse-Normandie

Vejr Centre Vejr Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland Vejr Pays de la Loire Vejr Bretagne Vejr Centre Vejr Haute-Normandie
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Caen CaenCaen La Hague La HagueLa Hague Cherbourg-Octeville Cherbourg-OctevilleCherbourg-Octeville Deauville DeauvilleDeauville Alençon AlençonAlençon © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Paris Tidszone: Europe/Paris

Strømning

Strømning Europa

Lufttryk

Lufttryk Europa

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Vejret i Alençon, 23.09.2018

Om morgenen bliver det solrigt eller let overskyet. Allerede om formiddagen skifter det til overskyet, men for det meste tørt. Om natten kommer med overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 8 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 15°C. Om natten kommer der moderat vind sydvestlig.

Vejret i Caen, 23.09.2018

Efter formiddagens skiftende overskyet, men mest tørt vejr får vi overskyet vejr med let regn resten af dagen. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 14°C. Vinden blæser svag til moderat, med kulingagtige vindstød fra syd, om natten fra sydvest.

Vejret i Cherbourg-Octeville, 23.09.2018

Efter formiddagens mest solrigt vejr bliver det overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 12 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 14 grader. Om natten 13°C. Først vind sydøstlig, om natten moderat vind med kulingagtige vindstød fra sydvest.

Vejret i Deauville, 23.09.2018

Om morgenen bliver det solrigt eller let overskyet. Allerede om formiddagen skifter det til overskyet med stedvis regn. Om aftenen kommer med meget overskyet og regnfuldt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 15 grader. Om natten 12°C. Vind fra sydvest tiltager om natten i styrke og til moderat, med kulingagtige vindstød.

Vejret i La Hague, 23.09.2018

Lørdag bliver det overskyet med stedvis regn i et stykke tid. Om aftenen bliver der tale om meget overskyet, regnfuldt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 15 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 16°C. I begyndelsen svag vind fra vest, blæser om natten kraftig, med stormagtige vindstød, kommende fra syd.