Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Basse-Normandie

Vejr Centre Vejr Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland Vejr Pays de la Loire Vejr Bretagne Vejr Centre Vejr Haute-Normandie
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Caen CaenCaen La Hague La HagueLa Hague Cherbourg-Octeville Cherbourg-OctevilleCherbourg-Octeville Deauville DeauvilleDeauville Alençon AlençonAlençon © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Paris Tidszone: Europe/Paris

Skyer

Skyer Europa

Nedbør

Nedbør Europa

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Vejret i Alençon, 22.02.2018

Torsdag kan vi regne med for det meste solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -3 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 5 grader. Om natten -4°C. Der blæser en svag til moderat vind nordøstlig.

Vejret i Caen, 22.02.2018

Torsdag kan vi regne med overvejende solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger omkring frysepunktet og når om eftermiddagen op til omkring 4 grader. Om natten -3°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i Cherbourg-Octeville, 22.02.2018

Torsdag bliver det med mange skyer, men tørt de fleste steder i et stykke tid. Om eftermiddagen bliver der tale om delvist solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 3 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 5 grader. Om natten 0°C. En vind fra nordøst, svag til moderat, med kraftige vindstød.

Vejret i Deauville, 22.02.2018

Torsdag kan vi regne med for det meste solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -2 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 4 grader. Om natten -3°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i La Hague, 22.02.2018

Torsdag bliver det med mange skyer, men tørt de fleste steder hele dagen. Om natten skifter det til delvist let overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 5 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten 3°C. moderat til frisk vind, med kulingagtige vindstød fra øst.