Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Basse-Normandie

Vejr Centre Vejr Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland Vejr Pays de la Loire Vejr Bretagne Vejr Centre Vejr Haute-Normandie
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Caen CaenCaen La Hague La HagueLa Hague Cherbourg-Octeville Cherbourg-OctevilleCherbourg-Octeville Deauville DeauvilleDeauville Alençon AlençonAlençon © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Paris Tidszone: Europe/Paris

Strømning

Strømning Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Vejret i Alençon, 19.06.2018

Efter morgenens skiftende lyst og overskyet vejr bliver det allerede om formiddagen mest overskyet, men mest tørt. Om eftermiddagen får vi kun forbigående lettere overskyet, ellers solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 12 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 24 grader. Om natten 13°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i Caen, 19.06.2018

Tirsdag er der dømt kun let skyet, men for det meste solrigt. Sent om aftenen skifter vejret til klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 14 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 22 grader. Om natten 12°C. Svag vind fra nord.

Vejret i Cherbourg-Octeville, 19.06.2018

Tirsdag er der perioder med overskyet, men for det meste tørt. Om eftermiddagen begynder ustadigt mere eller mindre tæt overskyet vejr. Om aftenen får vi skyfrit vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 14 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 19 grader. Om natten 12°C. Svag vind fra sydvest.

Vejret i Deauville, 19.06.2018

Tirsdag er det om dagen overskyet, men for det meste tørt. Om aftenen bliver det delvist klart vejr. Om natten får vi udpræget tåget vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 14 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 20 grader. Om natten 13°C. Der blæser en svag vind fra nord.

Vejret i La Hague, 19.06.2018

Tirsdag er der perioder med mest overskyet, men mest tørt. Eftermiddagen bliver kun let skyet, men for det meste solrigt. Om natten får vi skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 14 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 13°C. Svagt blæsende vind fra sydvest.