Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Bourgogne

Vejr Limousin Vejr Champagne-Ardenne Vejr Champagne-Ardenne Vejr Champagne-Ardenne Vejr Île-de-France Vejr Lorraine Vejr Limousin Vejr Centre Vejr Auvergne Vejr Franche-Comté Vejr Rhône-Alpes
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Nevers NeversNevers Auxerre AuxerreAuxerre Dijon DijonDijon Saint-Yan Saint-YanSaint-Yan Mâcon MâconMâcon © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Paris Tidszone: Europe/Paris

Temperatur

Temperatur Europa

Lufttryk

Lufttryk Europa

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Vejret i Auxerre, 21.02.2018

Onsdag formiddag er der stadig tale om for det meste solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret dels tæt dels lettere overskyet vejr. Sent om aftenen får vi for det meste stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -2 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 5 grader. Om natten -3°C. Svag vind fra nord.

Vejret i Dijon, 21.02.2018

Onsdag formiddag er der stadig tale om mest skyfrit. Fra midt på dagen bliver vejret skiftevist overskyet, men mest tørt vejr. Om eftermiddagen får vi mest solskinsvejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -2 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 5 grader. Om natten -2°C. En svag til moderat vind blæser med kulingagtige vindstød fra nord.

Vejret i Mâcon, 21.02.2018

Om formiddagen er det endnu for det meste solrigt. I løbet af eftermiddagen bliver det dels tæt dels lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -1 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten -1°C. En svag til moderat vind blæser med kulingagtige vindstød fra nord.

Vejret i Nevers, 21.02.2018

Onsdag bliver det mest skyfrit i et stykke tid. Om eftermiddagen bliver der tale om dels tæt dels lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -2 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten -4°C. moderat vind fra nord aftager om natten og blæser derefter svagt.

Vejret i Saint-Yan, 21.02.2018

Onsdag er der perioder med for det meste solrigt. Eftermiddagen bliver mest overskyet, men mest tørt. Om aftenen får vi overskyet vejr med lejlighedsvist klare stjerner. Morgenens temperaturer ligger på ca. -3 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten -4°C. Svag vind fra nord.