Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Bretagne

Vejr Pays de la Loire Vejr Basse-Normandie Vejr Pays de la Loire Vejr Basse-Normandie Vejr Pays de la Loire
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Brest BrestBrest Brignogan BrignoganBrignogan Groix GroixGroix Landivisiau LandivisiauLandivisiau Le Palais Le PalaisLe Palais Rennes RennesRennes Plogoff-Pointe du Raz Plogoff-Pointe du RazPlogoff-Pointe du Raz Perros-Guirec-Ploumanac'h Perros-Guirec-Ploumanac'hPerros-Guirec-Ploumanac'h Saint-Brieuc Saint-BrieucSaint-Brieuc Penmarc'h Penmarc'hPenmarc'h Quimper QuimperQuimper © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Paris Tidszone: Europe/Paris

Nedbør

Nedbør Europa

Sol

Sol Europa

Vejret i Belle-Île-en-Mer-Le Talut, 19.07.2018

Om formiddagen er det endnu overvejende klart. I løbet af eftermiddagen bliver det dels tæt dels lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 16 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 22 grader. Om natten 16°C. En svag vind med kulingagtige vindstød nordlig.

Vejret i Brest, 19.07.2018

Torsdag er der dømt mere eller mindre overskyet. Om aftenen skifter vejret til delvist klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 14 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 21 grader. Om natten 14°C. Der blæser en svag vind fra nord.

Vejret i Brignogan, 19.07.2018

Torsdag bliver det mere eller mindre overskyet i et stykke tid. Sent om aftenen bliver der tale om kun lidt overskyet eller stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 15 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 20 grader. Om natten 16°C. Vinden blæser svag til moderat og kommer nordlig.

Vejret i Île de Groix-Beg Melen, 19.07.2018

Torsdag får vi skiftevist lyst og overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 16 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 22 grader. Om natten 16°C. svag til moderat vind, med kulingagtige vindstød fra nord.

Vejret i Landivisiau, 19.07.2018

Torsdag bliver det overskyet, indimellem solrigt i et stykke tid. Om aftenen bliver der tale om kun lidt overskyet eller stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 14 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 21 grader. Om natten 14°C. Svag vind fra nord.

Vejret i Penmarc'h, 19.07.2018

Torsdag bliver det overskyet, indimellem solrigt om dagen. Om natten bliver der tale om kun lidt overskyet eller stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 16 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 21 grader. Om natten 16°C. En vind fra nord, svag til moderat, med kraftige vindstød.

Vejret i Perros-Guirec-Ploumanac'h, 19.07.2018

Torsdag er der dømt overskyet, indimellem solrigt. Sent om aftenen skifter vejret til kun lidt overskyet eller stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 15 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 20 grader. Om natten 16°C. Der blæser en svag vind fra nord.

Vejret i Plogoff-Pointe du Raz, 19.07.2018

Torsdag bliver overskyet, men tørt de fleste steder. Morgenens temperaturer ligger på ca. 15 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 20 grader. Om natten 15°C. En vind fra nord, svag til moderat, med kulingagtige vindstød.

Vejret i Quimper, 19.07.2018

Efter morgenens for det meste solrigt vejr bliver det allerede om formiddagen overskyet, men tørt de fleste steder. Om eftermiddagen får vi delvist solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 14 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 23 grader. Om natten 14°C. Der blæser en svag vind fra nord.

Vejret i Rennes, 19.07.2018

Torsdag er det om dagen overvejende klart. Om aftenen bliver det skiftende vejr med enkelte regnbyger. Sent om aftenen får vi skiftevist overskyet, periodevist også stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 14 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 26 grader. Om natten 15°C. Der blæser en svag vind fra nordvest.

Vejret i Saint-Brieuc, 19.07.2018

Torsdag formiddag er der stadig tale om overvejende klart. Fra midt på dagen bliver vejret overvejende stærkt overskyet, men mest tørt vejr. Om aftenen får vi lettere skyet men overvejende stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 14 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 21 grader. Om natten 14°C. Der blæser en svag vind fra nord.