Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Bretagne

Vejr Pays de la Loire Vejr Basse-Normandie Vejr Pays de la Loire Vejr Basse-Normandie Vejr Pays de la Loire
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Brest BrestBrest Brignogan BrignoganBrignogan Groix GroixGroix Landivisiau LandivisiauLandivisiau Le Palais Le PalaisLe Palais Rennes RennesRennes Plogoff-Pointe du Raz Plogoff-Pointe du RazPlogoff-Pointe du Raz Perros-Guirec-Ploumanac'h Perros-Guirec-Ploumanac'hPerros-Guirec-Ploumanac'h Saint-Brieuc Saint-BrieucSaint-Brieuc Penmarc'h Penmarc'hPenmarc'h Quimper QuimperQuimper © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Paris Tidszone: Europe/Paris

Skyer

Skyer Europa

Nedbør

Nedbør Europa

Vejret i Belle-Île-en-Mer-Le Talut, 25.01.2018

Torsdag formiddag er der stadig tale om overskyet med let regn. Fra midt på dagen bliver vejret ustadigt vejr med enkelte regnbyger. Om aftenen får vi overvejende stærkt overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 11 grader. Om natten 8°C. En moderat vind med kulingagtige vindstød fra vest.

Vejret i Brest, 25.01.2018

Torsdag bliver skiftevist overskyet med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 7 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 10 grader. Om natten 5°C. svag til moderat vind, med kraftige vindstød fra sydvest.

Vejret i Brignogan, 25.01.2018

Torsdag bliver skiftevist overskyet med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 8 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 11 grader. Om natten 8°C. Især om morgenen blæser en moderat til frisk vind, med stormagtige vindstød fra sydvest retning.

Vejret i Île de Groix-Beg Melen, 25.01.2018

Torsdag formiddag er det stadig overskyet med let regn. Fra midt på dagen bliver vejret skiftevist overskyet med enkelte regnbyger. Om eftermiddagen får vi dels lidt overskyet, dels solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 10 grader. Om natten 8°C. Vinden blæser moderat til frisk, med kulingagtige vindstød sydvestlig, senere vestlig Richtungen.

Vejret i Landivisiau, 25.01.2018

Tidligt på morgenen er det stadigt overskyet med let regn. Allerede om formiddagen ændres vejret dog til ustadigt overskyet vejr med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 7 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 9 grader. Om natten 6°C. svag til moderat vind, med kulingagtige vindstød fra sydvest.

Vejret i Penmarc'h, 25.01.2018

Om morgenen bliver det overskyet med let regn. Men allerede om formiddagen er der optræk til ustadigt overskyet vejr med enkelte regnbyger. Om aftenen får vi overvejende stærkt overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 11 grader. Om natten 9°C. Vinden blæser moderat til frisk, med stormagtige vindstød vestlig, senere nordvestlig Richtungen.

Vejret i Perros-Guirec-Ploumanac'h, 25.01.2018

Tidligt på morgenen er det stadigt overskyet med let regn. Allerede om formiddagen er der tale om skiftevist overskyet vejr med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 7 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 10 grader. Om natten 7°C. Der blæser en moderat vind med kulingagtige vindstød fra sydvest og skifter sent om aftenen til fra vest.

Vejret i Plogoff-Pointe du Raz, 25.01.2018

Tidligt på morgenen er det stadigt overskyet med let regn. Allerede om formiddagen bliver det skiftevist overskyet med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 8 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 10 grader. Om natten 8°C. Vinden blæser frisk til kraftig, med stormagtige vindstød fra sydvest, om natten fra nordvest.

Vejret i Quimper, 25.01.2018

Efter morgenens overskyet vejr med let regn bliver det allerede om formiddagen skiftevist overskyet med enkelte regnbyger. Om aftenen får vi dels meget, dels kun lidt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 7 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 10 grader. Om natten 6°C. svag til moderat vind, med kraftige vindstød fra vest.

Vejret i Rennes, 25.01.2018

Efter morgenens overskyet vejr med stedvis regn bliver det allerede om formiddagen mest solrigt, af og til med let skydække. Om eftermiddagen får vi skiftevist overskyet vejr med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 7 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 10 grader. Om natten 4°C. Svag vind fra sydvest.

Vejret i Saint-Brieuc, 25.01.2018

Om morgenen bliver det overskyet med let regn. Allerede om formiddagen skifter det til tildels lidt skyet, dels solrigt. Om middagen kommer med ustadigt overskyet vejr med enkelte regnbyger. Morgenens temperaturer ligger på ca. 6 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 10 grader. Om natten 5°C. Der blæser en svag vind fra sydvest.