Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Bretagne

Vejr Pays de la Loire Vejr Basse-Normandie Vejr Pays de la Loire Vejr Basse-Normandie Vejr Pays de la Loire
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Brest BrestBrest Brignogan BrignoganBrignogan Groix GroixGroix Landivisiau LandivisiauLandivisiau Le Palais Le PalaisLe Palais Rennes RennesRennes Plogoff-Pointe du Raz Plogoff-Pointe du RazPlogoff-Pointe du Raz Perros-Guirec-Ploumanac'h Perros-Guirec-Ploumanac'hPerros-Guirec-Ploumanac'h Saint-Brieuc Saint-BrieucSaint-Brieuc Penmarc'h Penmarc'hPenmarc'h Quimper QuimperQuimper © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Paris Tidszone: Europe/Paris

Flyvevejret

Flyvevejret Europa

Sol

Sol Europa

Vejret i Belle-Île-en-Mer-Le Talut, 19.10.2018

Efter morgenens delvist solrigt vejr bliver det af og til skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Om middagen får vi mest solskinsvejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 12 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 18 grader. Om natten 12°C. En moderat vind med kulingagtige vindstød nordøstlig.

Vejret i Brest, 19.10.2018

Fredag er der dømt overskyet, indimellem solrigt. Om eftermiddagen skifter vejret til lyst eller solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 12 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 11°C. Der blæser en svag vind fra nordøst.

Vejret i Brignogan, 19.10.2018

Fredag bliver det tildels lidt skyet, dels solrigt i et stykke tid. Sent om aftenen bliver der tale om for det meste stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 13 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 12°C. En svag til moderat vind blæser med kraftige vindstød fra nordøst.

Vejret i Île de Groix-Beg Melen, 19.10.2018

Efter formiddagens skiftende lyst og overskyet vejr får vi mest solskinsvejr resten af dagen. Morgenens temperaturer ligger på ca. 12 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 18 grader. Om natten 11°C. Især om morgenen blæser en moderat vind fra nord med kulingagtige vindstød .

Vejret i Landivisiau, 19.10.2018

Om morgenen bliver det meget overskyet, men mest tørt. Men allerede om formiddagen er der optræk til solrigt eller lettere overskyet vejr. Sent om aftenen får vi næsten skyfrit vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 12 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 10°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i Penmarc'h, 19.10.2018

Fredag er der dømt mest solrigt, af og til med let skydække. Om aftenen skifter vejret til kun lettere skyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 13 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 18 grader. Om natten 11°C. Svag vind fra nord.

Vejret i Perros-Guirec-Ploumanac'h, 19.10.2018

Fredag bliver der tildels lidt skyet, dels solrigt om dagen. Lørdag nat bliver der tale om for det meste stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 13 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 13°C. svag til moderat vind, med kraftige vindstød fra nordøst.

Vejret i Plogoff-Pointe du Raz, 19.10.2018

Fredag bliver det noget overskyet hele dagen. Om natten skifter det til stjerneklart til lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 12 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 11°C. Vinden blæser svag til moderat, med kraftige vindstød nordlig, senere nordøstlig Richtungen.

Vejret i Quimper, 19.10.2018

Fredag er der dømt tildels lidt skyet, dels solrigt. Om eftermiddagen skifter vejret til kun lidt overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 19 grader. Om natten 10°C. Der blæser en svag vind fra nordøst.

Vejret i Rennes, 19.10.2018

Efter formiddagens skiftende eller meget overskyet, men mest tørt vejr får vi for det meste solskin, men med små skyer indimellem resten af dagen. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 19 grader. Om natten 8°C. Svag vind fra nord.

Vejret i Saint-Brieuc, 19.10.2018

Fredag bliver tildels lidt skyet, dels solrigt. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 11°C. Svag vind fra nordøst.