Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Bretagne

Vejr Pays de la Loire Vejr Basse-Normandie Vejr Pays de la Loire Vejr Basse-Normandie Vejr Pays de la Loire
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Brest BrestBrest Brignogan BrignoganBrignogan Groix GroixGroix Landivisiau LandivisiauLandivisiau Le Palais Le PalaisLe Palais Rennes RennesRennes Plogoff-Pointe du Raz Plogoff-Pointe du RazPlogoff-Pointe du Raz Perros-Guirec-Ploumanac'h Perros-Guirec-Ploumanac'hPerros-Guirec-Ploumanac'h Saint-Brieuc Saint-BrieucSaint-Brieuc Penmarc'h Penmarc'hPenmarc'h Quimper QuimperQuimper © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Paris Tidszone: Europe/Paris

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Sol

Sol Europa

Vejret i Belle-Île-en-Mer-Le Talut, 26.04.2018

Om formiddagen er det endnu overskyet, men for det meste tørt. I løbet af eftermiddagen bliver det overskyet vejr med solskinsophold. Morgenens temperaturer ligger på ca. 12 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 14 grader. Om natten 10°C. moderat til frisk vind, med kulingagtige vindstød fra vest.

Vejret i Brest, 26.04.2018

Efter morgenens dels tæt, dels let overskyet vejr bliver det allerede om formiddagen overskyet med let regn. Om eftermiddagen får vi skyet, men næsten overalt tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 7°C. Om eftermiddagen forventes en moderat vind med kraftige vindstød fra vest.

Vejret i Brignogan, 26.04.2018

Efter formiddagens skiftevist (meget) overskyet, men mest tørt vejr bliver det kun forbigående lettere overskyet, ellers solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 9°C. En vind fra vest, moderat til frisk, med kulingagtige vindstød.

Vejret i Île de Groix-Beg Melen, 26.04.2018

Efter overskyet vejr med let regn om morgenen kommer der kun forbigående lettere overskyet, ellers solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 14 grader. Om natten 10°C. En vind fra vest, moderat til frisk, med kulingagtige vindstød.

Vejret i Landivisiau, 26.04.2018

Om morgenen bliver det overskyet med stedvis regn. Men allerede om formiddagen er der optræk til delvist solrigt vejr. Om eftermiddagen får vi skyet, men næsten overalt tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 7°C. En svag til moderat vind blæser med kulingagtige vindstød fra vest.

Vejret i Penmarc'h, 26.04.2018

Onsdag bliver det mere eller mindre overskyet i et stykke tid. Sent om aftenen bliver der tale om lettere skyet men overvejende stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 11 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 11°C. Især om morgenen blæser en frisk vind fra nordvest med kulingagtige vindstød .

Vejret i Perros-Guirec-Ploumanac'h, 26.04.2018

Onsdag er der perioder med skiftende skydække,men mest tørt. Eftermiddagen bliver skiftende skydække,men mest tørt. Om aftenen får vi overskyet vejr med opklaring indimellem. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 8°C. En vind fra vest, svag til moderat, med kulingagtige vindstød.

Vejret i Plogoff-Pointe du Raz, 26.04.2018

Onsdag bliver det skiftevist klart og overskyet i et stykke tid. Om aftenen bliver der tale om kun lidt overskyet eller stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 13 grader. Om natten 9°C. Især om morgenen blæser en frisk vind nordvestlig med kulingagtige vindstød .

Vejret i Quimper, 26.04.2018

Onsdag er der perioder med skiftende skydække,men mest tørt. Om eftermiddagen bliver det overvejende gråt, men mest tørt vejr. Sent om aftenen får vi overskyet vejr med opklaring indimellem. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 14 grader. Om natten 8°C. Om eftermiddagen forventes en moderat vind med kraftige vindstød fra vest.

Vejret i Rennes, 26.04.2018

Onsdag er der perioder med mest overskyet, men mest tørt. Om eftermiddagen bliver det overskyet vejr med solskinsophold. Om natten får vi skyfrit vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 10 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 6°C. Svagt blæsende vind fra vest.

Vejret i Saint-Brieuc, 26.04.2018

Onsdag er der dømt mere eller mindre overskyet. Om aftenen skifter vejret til delvist overskyet men overvejende stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 14 grader. Om natten 7°C. Om eftermiddagen forventes en moderat vind med kraftige vindstød fra vest.