Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Centre

Vejr Champagne-Ardenne Vejr Champagne-Ardenne Vejr Auvergne Vejr Limousin Vejr Haute-Normandie Vejr Poitou-Charentes Vejr Pays de la Loire Vejr Île-de-France Vejr Bourgogne Vejr Pikardiet Vejr Basse-Normandie
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Avord AvordAvord Bourges BourgesBourges Châteauroux ChâteaurouxChâteauroux Orléans OrléansOrléans Romorantin RomorantinRomorantin Chartres ChartresChartres Tours ToursTours La Roche-sur-Yon-Les Ajoncs La Roche-sur-Yon-Les AjoncsLa Roche-sur-Yon-Les Ajoncs © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Paris Tidszone: Europe/Paris

Sol

Sol Europa

Nedbør

Nedbør Europa

Lufttryk

Lufttryk Europa

Vejret i Avord, 21.02.2018

Onsdag kan vi regne med overvejende lyst vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -1 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten -2°C. En svag til moderat vind blæser med kraftige vindstød fra nordøst.

Vejret i Bourges, 21.02.2018

Onsdag er der perioder med for det meste solrigt. Om eftermiddagen får vi skiftevist overskyet, men mest tørt vejr. Om aftenen er der tale om kun lettere skyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -1 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten -2°C. Der blæser en svag vind fra nordøst.

Vejret i Chartres, 21.02.2018

Onsdag kan vi regne med delvist solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -1 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 5 grader. Om natten -3°C. En svag vind blæser fra nord.

Vejret i Châteauroux, 21.02.2018

Onsdag formiddag er der stadig tale om skiftende skydække,men mest tørt. Fra midt på dagen bliver vejret delvist solrigt vejr. Om natten får vi stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -1 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten -3°C. svag til moderat vind, med kraftige vindstød fra nordøst.

Vejret i La Roche-sur-Yon-Les Ajoncs, 21.02.2018

Onsdag kan vi regne med overvejende lyst vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 7 grader. Om natten -2°C. En svag til moderat vind blæser med kraftige vindstød fra nordøst.

Vejret i Orléans, 21.02.2018

Onsdag formiddag er der stadig for det meste solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret dels tæt dels lettere overskyet vejr. Om aftenen får vi kun lettere skyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -1 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 5 grader. Om natten -3°C. En vind fra nord, svag til moderat, med kraftige vindstød.

Vejret i Romorantin-Lanthenay, 21.02.2018

Onsdag er der perioder med for det meste solrigt. Om eftermiddagen begynder skyet men mest tørt vejr. Om aftenen får vi kun lettere skyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -1 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 7 grader. Om natten -3°C. Svagt blæsende vind fra nord.

Vejret i Tours, 21.02.2018

Onsdag formiddag er det stadig for det meste solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret mere eller mindre overskyet. Om aftenen får vi for det meste stjerneklart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 1 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten -2°C. Der blæser en svag til moderat vind nordlig.