Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Franche-Comté

Vejr Bourgogne Vejr Bourgogne Vejr Champagne-Ardenne Vejr Lorraine Vejr Rhône-Alpes Vejr Schweiz Vejr Alsace
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Abbévillers AbbévillersAbbévillers Belfort BelfortBelfort Besançon BesançonBesançon Dole DoleDole Jougne JougneJougne Les Rousses Les RoussesLes Rousses Lons-le-Saunier Lons-le-SaunierLons-le-Saunier Luxeuil-les-Bains Luxeuil-les-BainsLuxeuil-les-Bains Urtière UrtièreUrtière © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Paris Tidszone: Europe/Paris

Sol

Sol Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Flyvevejret

Flyvevejret Europa

Vejret i Besançon, 19.02.2018

Mandag kan vi regne med overvejende lyst vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -4 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 5 grader. Om natten -2°C. Svagt blæsende vind fra nordvest.

Vejret i Col de la Givrine, 19.02.2018

Efter formiddagens skiftende overskyet, men mest tørt vejr får vi for det meste solrigt vejr resten af dagen. Morgenens temperaturer ligger på ca. -7 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 1 grader. Om natten -8°C. Svagt blæsende vind fra vest.

Vejret i Dole-Tavaux, 19.02.2018

Mandag er der perioder med mørkt eller diset, men mest tørt. Om eftermiddagen bliver det kun forbigående lettere overskyet, ellers solrigt vejr. Om aftenen får vi tæt overskyet, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -3 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 6 grader. Om natten -2°C. Der blæser en svag vind fra nordøst.

Vejret i Fahy/Porrentruy, 19.02.2018

Mandag får vi tæt overskyet, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -4 grader og stiger op til frysepunktet i løbet af dagen. Om natten -5°C. Svag vind fra nordøst.

Vejret i Le Noirmont, 19.02.2018

Efter udpræget overskyet, men overvejende tørt vejr om morgenen skal vi regne med kun forbigående lettere overskyet, ellers solrigt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -6 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 1 grader. Om natten -7°C. Svag vind fra nordvest.

Vejret i Luxeuil-St. Sauveur, 19.02.2018

Mandag bliver der mest solrigt, af og til med let skydække om dagen. Tirsdag nat bliver der tale om diset, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -5 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 5 grader. Om natten -3°C. Svagt blæsende vind fra øst.

Vejret i , 19.02.2018

Mandag formiddag er det stadig for det meste solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret overvejende temmelig overskyet, men mest tørt. Sent om aftenen får vi for det meste klart vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -5 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 3 grader. Om natten -6°C. Svagt blæsende vind fra øst.