Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Franche-Comté

Vejr Bourgogne Vejr Bourgogne Vejr Champagne-Ardenne Vejr Lorraine Vejr Rhône-Alpes Vejr Schweiz Vejr Alsace
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Abbévillers AbbévillersAbbévillers Belfort BelfortBelfort Besançon BesançonBesançon Dole DoleDole Jougne JougneJougne Les Rousses Les RoussesLes Rousses Lons-le-Saunier Lons-le-SaunierLons-le-Saunier Luxeuil-les-Bains Luxeuil-les-BainsLuxeuil-les-Bains Urtière UrtièreUrtière © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Paris Tidszone: Europe/Paris

Skyer

Skyer Europa

Strømning

Strømning Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Vejret i Besançon, 23.11.2017

Torsdag kan vi regne med overvejende lyst vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 9°C. Svagt blæsende vind fra sydvest.

Vejret i Col de la Givrine, 23.11.2017

Torsdag kan vi regne med overvejende lyst vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 3 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 10 grader. Om natten 3°C. Der blæser en svag vind fra vest.

Vejret i Dole-Tavaux, 23.11.2017

Torsdag er det for det meste overskyet, men tørt de fleste steder. Om aftenen venter der os skyet, men næsten overalt tørt vejr. Sent om aftenen bliver det lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 9°C. Den i starten friske vind med kulingagtig vindstød fra syd blæser om aftenen svag.

Vejret i Fahy/Porrentruy, 23.11.2017

Om formiddagen er der først tale om solrigt. Over middag bliver der tale om solrigt eller lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 6 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 15 grader. Om natten 9°C. Svag vind fra sydvest.

Vejret i Le Noirmont, 23.11.2017

Torsdag kan vi regne med overvejende lyst vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 4 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 12 grader. Om natten 7°C. Der blæser en svag vind fra syd.

Vejret i Luxeuil-St. Sauveur, 23.11.2017

Om formiddagen er der først tale om solrigt. Over middag bliver der tale om solrigt eller lettere overskyet vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 4 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 15 grader. Om natten 7°C. Den i starten moderate vind med kulingagtig vindstød fra syd blæser sent om aftenen svag.

Vejret i , 23.11.2017

Torsdag kan vi regne med overvejende lyst vejr. Morgenens temperaturer ligger omkring frysepunktet og når om eftermiddagen op til omkring 12 grader. Om natten 2°C. Svag vind fra vest.