Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Haute-Normandie

Vejr Centre Vejr Basse-Normandie Vejr Nord-Pas-de-Calais Vejr Pays de la Loire Vejr Centre Vejr Île-de-France Vejr Pikardiet
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Breteuil BreteuilBreteuil Evreaux EvreauxEvreaux Le Havre Le HavreLe Havre Rouen RouenRouen Dieppe DieppeDieppe © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Paris Tidszone: Europe/Paris

Sol

Sol Europa

Nedbør

Nedbør Europa

Skyer og nedbør

Skyer og nedbør Europa

Vejret i Cap de la Hève, 14.12.2018

Om morgenen bliver det for det meste solrigt. Men allerede om formiddagen er der optræk til skiftevist overskyet, men mest tørt vejr. Sent om aftenen får vi skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -2 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 2 grader. Om natten -2°C. Svagt blæsende vind fra øst.

Vejret i Dieppe, 14.12.2018

Fredag er der skiftende skydække,men mest tørt hele dagen. Sidst på aftenen er der tale om skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Om natten venter der os overskyet vejr med opklaring indimellem. Morgenens temperaturer ligger på ca. -2 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 2 grader. Om natten -2°C. Svag vind fra øst.

Vejret i Évreux, 14.12.2018

Om morgenen bliver det klart eller solrigt. Allerede om formiddagen hersker der skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Om eftermiddagen får vi skiftevist meget overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -4 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 1 grader. Om natten -3°C. Svagt blæsende vind fra øst.

Vejret i Rouen, 14.12.2018

Fredag er der perioder med solrigt. Om eftermiddagen bliver det skiftevist lyst og overskyet vejr. Om natten får vi overskyet, men overvejende tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -4 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 1 grader. Om natten -3°C. Der blæser en svag vind fra øst.

Vejret i Toussus-le-Noble, 14.12.2018

Fredag formiddag er der stadig tale om solrigt. Fra midt på dagen bliver vejret skiftevist lyst og overskyet vejr. Sent om aftenen får vi tæt overskyet, men mest tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. -4 grader. I løbet af dagen kommer vi op på maks. 1 grader. Om natten -3°C. Der blæser en svag vind fra nord.