Vejrsøgning

By, postnummer eller land

Uvejrscentral

Add to iGoogle

Vore uvejrscentraler

Vejr Haute-Normandie

Vejr Centre Vejr Basse-Normandie Vejr Nord-Pas-de-Calais Vejr Pays de la Loire Vejr Centre Vejr Île-de-France Vejr Pikardiet
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
 
controls Afspil
Tidsskala Træk
highlightMap Breteuil BreteuilBreteuil Evreaux EvreauxEvreaux Le Havre Le HavreLe Havre Rouen RouenRouen Dieppe DieppeDieppe © by MeteoGroup © by MeteoGroup Tidszone: Europe/Paris Tidszone: Europe/Paris

Sol

Sol Europa

Skyer

Skyer Europa

Temperatur

Temperatur Europa

Vejret i Cap de la Hève, 22.09.2018

Om morgenen bliver det meget overskyet, men mest tørt. Allerede om formiddagen skifter det til overskyet med stedvis regn. Om aftenen kommer med meget overskyet og regnfuldt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 13 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 15 grader. Om natten 13°C. om natten kommer vinden fra vest og derefter fra sydøst og blæser tiltagende friskt med stormagtige vindstød.

Vejret i Dieppe, 22.09.2018

Lørdag bliver det skiftende skydække,men mest tørt i et stykke tid. Om eftermiddagen bliver der tale om overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 13 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 13°C. Vinden blæser svag til moderat, med kulingagtige vindstød fra sydvest, om natten kommer vinden fra syd.

Vejret i Évreux, 22.09.2018

Lørdag er det for det meste skiftevist klart og overskyet. Om aftenen venter der os overskyet vejr med let regn. Sent om aftenen bliver det meget overskyet, men for det meste tørt vejr. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 17 grader. Om natten 14°C. Om natten forventes en moderat vind med kraftige vindstød fra sydvest.

Vejret i Rouen, 22.09.2018

Efter formiddagens skiftende overskyet, men mest tørt vejr venter der os overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 16 grader. Om natten 12°C. Vind fra sydvest tiltager om natten i styrke og til moderat, med kraftige vindstød.

Vejret i Toussus-le-Noble, 22.09.2018

Lørdag formiddag er der stadig ustadigt med mere eller mindre tæt skydække. Fra midt på dagen bliver vejret gennemgående overskyet, men for det meste tørt vejr. Om natten får vi overskyet vejr med let regn. Morgenens temperaturer ligger på ca. 9 grader. Om dagen kommer vi op på maks. 18 grader. Om natten 15°C. Om natten forventes en moderat vind med kraftige vindstød fra sydvest.